dogru konus cok terbitesizsin metres yerli malı hiç hoş degil yaptıgınız evet sevdim gercekten sevdim bende insanım bu yaptıgınız terbyesizligi sizin insanlıgınza veriyorum
Bu adam sizin ilk sevgiliniz mi (sorarken bile utandım). Nedir sizi bu kadar bağlayan? Çekici kılan? anlamadım ki. Beddua almaya bu kadar mı meraklısınız? Maddi olarak size yardım da bulunuyor mu? hani evli gibiyiz demişsiniz, ailenizden ayrı mı yaşıyorsunuz? Nerde oluyor bu evli gibi durumlar? Yanlış anlamayın şundan soruyorum, eğer sizin ayrı eviniz varsa mutlaka faturayı falan ödüyorsunuzdur beraber.
1 ay hiç fatura ödemeyin madem elektrik kesilsin 1 ay kaçak kullanın, avukat parası biriktirin hey allahım
adamla cinsellik yaşamadım diyorsun da bu seni masum yapmaz
ruhunda var senin ...anladın sen onu
üç noktalı kısmı ben yazmadım, size öyle bir şey demedim, siz çıkardınız onu.beraberim birlikteyim derken cinsel anlamı kasdetmedim bana dokunmadı bile ben düşündügnz gbi o... degilim kelimelerinize dikkat edersenz sevinirim
ahahahah pikniğe gidince evli gibi olunuyor evet. evli gibiyiz demek öyle bir şey tabii hemen de yanlış anlıyoruz. ne kadar masumsunuz yailk erkek arkadasım degil niye bu kadar sevdigimide bilmiyorum ben ailemle yasıyorum maddi anlamda da kmseden destek almıyorum kasiyerlik yapıyorum.. evli gibiyi kasdederken beraber piknige gidiyoruz bu gibi syler
Bence burda kimse kimse konu sahibini yargilamamali
Kimsenin kimseyi yargilama hakki yok
Kiz buraya yargilanmak icin gelmedi fikir almak icin geldi
Herkesin hayati kendine degil mi?
Bana da ters boye seyler ama hic de sifat belirterek konusmuyorum sadece fikrimi belirtiyorum
Sanki kiz aralarini bozmus sadece adamin da onu sevdigini sanmis
Ama evli oldugu icin de napicagini bilememis
Burda da bize danismaya gelmis
Kandirilmis ,bilerek yapsa neyse diycem
Hata da olsa evli bir adama asik olunabilir bal gibi!
Onemli olan bunu surdurmemektir
Ne merakliyiz yahu yargilamaya
Herkesin hayat tarzi kurallari sizinki gibi degil unutmayin
Konu sahibi arkadasim tekrar soyluyorum
Bence birak o adami
Hatta bizim burdan ayril baris dememizle olmaz
Aranizda gecenleri falan da bilmiyoruz
Sen aile buyuklerini dinle
Onlar senin icin dogru olani bilirler ve senin goremediklerini gorurler hayat tecrubeleri daha fazla vs.
Kasiyerlik yaptığın yerdeli arkadaşlarınla pikniğe gitseydin belki daha güzel olurdu.
Ay neyse. Şunu merak ediyorum, şimdi bu adam boşanmasa yine sana gelse dese ki ölüyorum aşkından ama zart zurt boşanamıyorum. Naparsın?
ailenize evli sevgilinizi götürüp tanıştırdınız . birde adam söyledi evli olduğunu.evet tanıştılar anlattı herseyi ama ailem kabul etmedi bizide ayrı biliyorlar simdi
Kasiyerlik yaptığın yerdeli arkadaşlarınla pikniğe gitseydin belki daha güzel olurdu.
Ay neyse. Şunu merak ediyorum, şimdi bu adam boşanmasa yine sana gelse dese ki ölüyorum aşkından ama zart zurt boşanamıyorum. Naparsın?
tabiki masum yapmaz ben masumum hiç suçum yok demedim dogru konusun lütfen bu sizinde basınıza gelebilr yada cocugunuzun bende asla diyordum kınıyordum ama basıma geldi anladınız mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?