Evli bir adama aşık oldum..(2010)

Maşallah hemen 58 takipçi gelmiş okuyor demek ki reklam gelirini böyle karşılıyor kk

Konu hortlatmayın diye defalarca uyarıldınız üyeler tarafından hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Topluluk kurallarına uymayı beceremiyorsanız girmeyin insanların bir arada olduğu toplu ortamlara. Terbiyesizlik bu.

Tüm konuların başında tarih yazıyor, zahmet edip bakarsanız.

Size özel konu atıyorlar, tüm gün sizin için uğraşıyorlar tabi ne sandınız
Bende görünmüyor sizin gibi zengin değilim iphone telefon yok elimde

Hangi tarihte yazıldığı görünmüyor bende kk şu eski konuları bilerek mi bana yolluyorsun?????

hep o tarz konulara baktığınız için bak bunlar da var diye getiriyor
sonuçta mesela sağlıkla ilgili sıkıntılar da var, kadın 2015 te bir hstalıktan çekmiştir ama günümüzde yine aynı hastalığa tutulan biri, üye aktifse yardımcı olur diye tekrardan yazabilir. Ve genelde bu olduğunda çok yardımcı da olunuyor. Forumların en güzel özelliği. O nedenle eski konular kapanmıyor.

Ama 2010 yılında bunları yaşamış birine şu an nefret okumak tabi çok da mantıklı değil.
Bu tarz konulara girmişseniz onu önermiştir forum otomatik olarak.

Ne yapalım otomatik zeka onu belirliyorsa yazmaya devam çok şükür sağlığım iyi

Onlar saldırdı ben sadece konuya yorum yaptım bilmiyorum bana saldıranlar evli adam ile birlikteliği mi var ? Bir ihtimal işte
Evet evli adamla birlikteyim ben. Kocam evli benimle

Gerçekten insanların neye kızdığını anlayacak yetiye sahip değil misiniz yoksa numara mı yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…