Bana denk geliyor eski konular bende günlük stresimi bunlarla atıyorum kahvemi içerek miğde bulandıran kadın grubu bu evli erkeklere aşık olanlar2010 konusu şimdiye hayatları çok değişmiştir .
Tüm konuların başında tarih yazıyor, zahmet edip bakarsanız.Hangi tarihte yazıldığı görünmüyor bende kk şu eski konuları bilerek mi bana yolluyorsun?????
Konu hortlatmayın diye defalarca uyarıldınız üyeler tarafından hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Topluluk kurallarına uymayı beceremiyorsanız girmeyin insanların bir arada olduğu toplu ortamlara. Terbiyesizlik bu.
Bende görünmüyor sizin gibi zengin değilim iphone telefon yok elimdeTüm konuların başında tarih yazıyor, zahmet edip bakarsanız.
Size özel konu atıyorlar, tüm gün sizin için uğraşıyorlar tabi ne sandınız
Hangi tarihte yazıldığı görünmüyor bende kk şu eski konuları bilerek mi bana yolluyorsun?????
Ne yapalım otomatik zeka onu belirliyorsa yazmaya devam çok şükür sağlığım iyihep o tarz konulara baktığınız için bak bunlar da var diye getiriyor
sonuçta mesela sağlıkla ilgili sıkıntılar da var, kadın 2015 te bir hstalıktan çekmiştir ama günümüzde yine aynı hastalığa tutulan biri, üye aktifse yardımcı olur diye tekrardan yazabilir. Ve genelde bu olduğunda çok yardımcı da olunuyor. Forumların en güzel özelliği. O nedenle eski konular kapanmıyor.
Ama 2010 yılında bunları yaşamış birine şu an nefret okumak tabi çok da mantıklı değil.
Bu tarz konulara girmişseniz onu önermiştir forum otomatik olarak.
Konuyu okurken üstteki tarihe bakarsanız görünür. Çalışın kazanın sizin de olsun iPhone’nunuz biz ne yapalım. Forumda herkesin telefonu iPhone sanki, töbest.Bende görünmüyor sizin gibi zengin değilim iphone telefon yok elimde
Eski bi konuyu hortlatıpta millete saldırmak niyeNe yapalım otomatik zeka onu belirliyorsa yazmaya devam çok şükür sağlığım iyi
Benimde ayfonum yok ama tarih gözüküyor ayfona gerek yok yaniBende görünmüyor sizin gibi zengin değilim iphone telefon yok elimde
O zaman savaş Come on.Onlar saldırdı ben sadece konuya yorum yaptım bilmiyorum bana saldıranlar evli adam ile birlikteliği mi var ? Bir ihtimal işte
Evet evli adamla birlikteyim ben. Kocam evli benimleOnlar saldırdı ben sadece konuya yorum yaptım bilmiyorum bana saldıranlar evli adam ile birlikteliği mi var ? Bir ihtimal işte
İphone olmayanlar siteye giriş yapabiliyor muydu, çok şaşkınım şuvanBende görünmüyor sizin gibi zengin değilim iphone telefon yok elimde
Fakirler ölsün yaşasın iPhoneİphone olmayanlar siteye giriş yapabiliyor muydu, çok şaşkınım şuvan
Hanım hanimmm Fakir ama gururlu biri olarak evet giriş yapabiliyoruzİphone olmayanlar siteye giriş yapabiliyor muydu, çok şaşkınım şuvan
İphone olmayanlar siteye giriş yapabiliyor muydu, çok şaşkınım şuvan
Bu sitenin özelliği bu, savundugunuz herşeye sende öylesin derler.Evet evli adamla birlikteyim ben. Kocam evli benimle
Gerçekten insanların neye kızdığını anlayacak yetiye sahip değil misiniz yoksa numara mı yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?