Evli bir adama aşık oldum..(2010)

bu durumda senin asla sağlıklı bi yuvan olmayacak

gerçekten bitirdim diyorsan haberlerini de alma derim
eşiyle ayrılmamış değilmi

yaa sen neden böyle birşey yazma gereği duydunki hemde böyle bir sitede evli bir adama aşığım diyosun oda bana aşık diyosun bir sene senin peşinden koştuda karısının peşinden kaç sene koştu acaba birde öğretmensin sen kime örnek olucaksın hangi çocuğa akıl vericeksin birakın şu evli adamları ortalıkta okadar bekar varken ne oluyo yani bırakta karısıyla belki barışır adam

teşekkür ederim eşsiz yorumlarınız için ...maşallah ne o...luğum kaldı...ne öğretmenliğim...ne de yuva yıkan kadın modelim...evirdiniz çevirdiniz ...ben size akıl danışmadım sadece sonunu merak edenler olduğu için ayrıldığımı yazdım...üstünden 9 ay geçti...haberleri gelse ne olur gelmese ne olur zaten... beni eleştirenler benim durumuma düşsünler dilerim Allahtan...kim bana çektirdiyse zaten helak oldu...bunu en güzel şekliyle gördüm siz hiç merak etmeyin...beni eğer küçümsüyorsanız, yuva yıkan bi kadın olarak gördüyseniz dilerim Allahtan siz de aynı şeyleri yaşayın da görün o zaman...başka bi sözüm yok sizlere... akıl da danışmadım...geçen yaz açtığım bir konuydu... ayrıldım ve sonunda bitti.

hatalar bizim için kınamıyorum.. ama senin adına sevindim inanki sürdürsen mutsuz olacaktın..geçmişe bakma artık herşey gönlünce olsun

seviyorsa kopar gelir yok hala uzatıryosa hiç bekleme sonucta hem kendını aılenı alıştırma zaman herkese ilaç olur acımasız bı cvp oldu kusura bakma

Bu nasıl bir yorum ya severse kopar gelir sanki konu sahibi ile evlide aileside istemiyor adamın severse gelir sana der gibi bişey, adam evli yani bir yuvası var ben şuna inanamıyorum hiçbir zaman tam boşanacakalrdı yok anlaşamıyorlardı araya 3, kişi girmese belki adam toparlayacak evliliğini..

Bak arkadaşım yazık günah hem sana hemde o evliliğe böyle bir vebali kaldırabilecek misin..

Konuyu daha şimdi gördüm..Siz zaten olmaması gereken bir şey yapmışsınız ve burada insanlarla paylaşmışsınız.İnsanlar doğal olarak tepkilerini verecek.Beddua almak için yazmamıştır kimse.Ama olumsuz yorumları kaldıramayacağını bile bile konu açanları da anlamıyorum.Ayrıca zamanında istediği kadar peşinizden koşmuş olsun..Büyük konuşmak istemem ama çocukluğunda evin içinde başka kadın muhabbeti geçen biri olarak o kadının ne hale geldiğini en iyi ben bilirim.Siz buradakilere beddua edeceğinize o kadının ahu tutmasın diye dua edin bence.​

lanet olsun sızın qıbılere kalpsızsın sen kızım senı bı qorsem sacını basını yolardım ne demek bosanma asaması yaa ayıp ayıp dusun ewlı adamların pesden yaa yazıkk bı qun ıns sızde ole durumlara qelrsnızz ınsss hep sızın qıbıler yuzunden erkekler cıleden cıktı yaaa sızın yuzunden kadnlar bu hle qeldı ya yazık deılmı karısına heeee ayıpp ayıpp karsımaa cıkmaa cok pıs doverım he!!!

Sizin gibi kadınlar olmaz olsun hormunun sorunlu onu dizginlemek için doktora git

Ne kullanıyorsun ya sen akfjajdjjs
Bi de bana kim çektirdiyse helak oldu diyorsun, kimsin sen ya akdjsjdj kendini bu kadar önemseme, sende yaratıcının aciz bi kulsun. Hemde çok aciz. Kim ne dediyse doğru demiş, hem evli adamla birlikte olup hem bedduaları yağdırmak nasıl bir saçmalık. Bu konuyu açarken ne rahmine diyordun "aaaa canığğm sakın aşkından vazgeçmeeğ" denmesini falan mı? İşine bak ya, parazit gibi milletin yuvasına yapışıp sonra mağduru oynuyorsunuz.

Sizin gibi kadınlar olmaz olsun hormunun sorunlu onu dizginlemek için doktora git
Konu hortlatmayın diye defalarca uyarıldınız üyeler tarafından hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Topluluk kurallarına uymayı beceremiyorsanız girmeyin insanların bir arada olduğu toplu ortamlara. Terbiyesizlik bu.

Klasik erkek yalanı kadınları tuzağa düşürme bırakıcam boşancam karımla yatmıyorum böyle kandırarak kadınları ağına düşürüyorlar sonu belli zaten yazmaya geldim ki ayrılmışlar zaten bu evli erkeklerin çoğu çok tehlikeli macera arıyolar akilli olup tuzağa düşmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…