ve sen hernekadar bişeyleri düzeltmeye çalışsanda unuttuğun bişey olacak allah ve onun eşsiz adaleti var belki o adamın başına bişey gelecek belki eski karısını özlüyor olacak belkide sen evli bi adamla çıkan bi insan olduğun için sana tertemiz gözüyle bakmayacak veee gönlü geçecek olann sadece sana olacak asla yuva yıkanın yuvası olmaz
ayrıldım arkadaşlar...9 ay oldu ayrılalı... hiçbir şekilde tekrar birbirimizi aramadık.... çok ağlamaklı şekilde konuştu benimle en son... ama benden sora helak olmuş... işi gücü parası pulu haysiyeti sıfırlanmış...bitmiş tükenmiş diyebilirim size... haberleri geliyor bana...ben iyiyim ilk aylar sarstı beni ama...şimdi yazılanları okudum komple... bir daha asla...zaten uzun bi süre kimseyi istemiyorum...işim gücüm kısmetim açıldı ayrılınca...önüme ne kapılar açıldı...ne pürüzler sona erdi şaştım kaldım...resmen kısmetimi kapıyomuş... neyse iyiym yani ...merak etmeyin... böyle birşey yaşadığım iyi oldu...ayrıca ayarttın tarzında şeyler yazmışsınız...ayartan ben değilim...ailemle de ben tanıştırmadım...kendi geldi tanıştı...hemde çikolata çiçek we tektaşla....ben çok acı çektim.. bir daha kimseye güvenebileceğimi hiç sanmıyorum...ama iyiyim artık merak etmeyin...ben kendmi unutmuşum onunla birlikteyken...artık kendim için yaşıyorum...
bence zaten boşanacak olsa çoktan boşanırdı
şu evli olduğunu bildiği halde adamlarla flört eden kadınlara diyecek söz bulamıyorum
kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
aynen canım ya allah bizleri korusun tabi ailemizi hatta sülalemizi korusun bu insanlardan
teşekkür ederim eşsiz yorumlarınız için ...maşallah ne o...luğum kaldı...ne öğretmenliğim...ne de yuva yıkan kadın modelim...evirdiniz çevirdiniz ...ben size akıl danışmadım sadece sonunu merak edenler olduğu için ayrıldığımı yazdım...üstünden 9 ay geçti...haberleri gelse ne olur gelmese ne olur zaten... beni eleştirenler benim durumuma düşsünler dilerim Allahtan...kim bana çektirdiyse zaten helak oldu...bunu en güzel şekliyle gördüm siz hiç merak etmeyin...beni eğer küçümsüyorsanız, yuva yıkan bi kadın olarak gördüyseniz dilerim Allahtan siz de aynı şeyleri yaşayın da görün o zaman...başka bi sözüm yok sizlere... akıl da danışmadım...geçen yaz açtığım bir konuydu... ayrıldım ve sonunda bitti.
seviyorsa kopar gelir yok hala uzatıryosa hiç bekleme sonucta hem kendını aılenı alıştırma zaman herkese ilaç olur acımasız bı cvp oldu kusura bakma
teşekkür ederim eşsiz yorumlarınız için ...maşallah ne o...luğum kaldı...ne öğretmenliğim...ne de yuva yıkan kadın modelim...evirdiniz çevirdiniz ...ben size akıl danışmadım sadece sonunu merak edenler olduğu için ayrıldığımı yazdım...üstünden 9 ay geçti...haberleri gelse ne olur gelmese ne olur zaten... beni eleştirenler benim durumuma düşsünler dilerim Allahtan...kim bana çektirdiyse zaten helak oldu...bunu en güzel şekliyle gördüm siz hiç merak etmeyin...beni eğer küçümsüyorsanız, yuva yıkan bi kadın olarak gördüyseniz dilerim Allahtan siz de aynı şeyleri yaşayın da görün o zaman...başka bi sözüm yok sizlere... akıl da danışmadım...geçen yaz açtığım bir konuydu... ayrıldım ve sonunda bitti.
Sizin gibi kadınlar olmaz olsun hormunun sorunlu onu dizginlemek için doktora gitkızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
Ne kullanıyorsun ya sen akfjajdjjsteşekkür ederim eşsiz yorumlarınız için ...maşallah ne o...luğum kaldı...ne öğretmenliğim...ne de yuva yıkan kadın modelim...evirdiniz çevirdiniz ...ben size akıl danışmadım sadece sonunu merak edenler olduğu için ayrıldığımı yazdım...üstünden 9 ay geçti...haberleri gelse ne olur gelmese ne olur zaten... beni eleştirenler benim durumuma düşsünler dilerim Allahtan...kim bana çektirdiyse zaten helak oldu...bunu en güzel şekliyle gördüm siz hiç merak etmeyin...beni eğer küçümsüyorsanız, yuva yıkan bi kadın olarak gördüyseniz dilerim Allahtan siz de aynı şeyleri yaşayın da görün o zaman...başka bi sözüm yok sizlere... akıl da danışmadım...geçen yaz açtığım bir konuydu... ayrıldım ve sonunda bitti.
Kendisi de şuan aldatılıyor muhtemelen. Diğer aldatma konularını da hortlatmış.bu kadar eski konuyu nerelerden bulup çıkarttınız?
2010 konusu şimdiye hayatları çok değişmiştir .Sizin gibi kadınlar olmaz olsun hormunun sorunlu onu dizginlemek için doktora git
Konu hortlatmayın diye defalarca uyarıldınız üyeler tarafından hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Topluluk kurallarına uymayı beceremiyorsanız girmeyin insanların bir arada olduğu toplu ortamlara. Terbiyesizlik bu.Sizin gibi kadınlar olmaz olsun hormunun sorunlu onu dizginlemek için doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?