sonuç ne peki?
tavrınıza cidden üzüldüm kızan kişilerin evli oldukları için tepki gösterdiklerini düşünmüşsünüz
hiçbi aşka değilimde buna çok karşıyım işte.SİZ YUVA YIKTINIZ
Evli bi adamla birlikte olmayı nasıl başardınız.hiçmi kendi gururunuzu düşünmediniz ? hiçmi vicdanınız sızlamadı YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ
allah bizleri sizin gibi kadınlardan korusun :Saruboceq:
Ben sonucu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz diye düşünüyorum...
Çünkü konu sahibi bayan bir daha uğramayacak bence konuya, gene havada kaldı...
ayartan ben değilim...ailemle de ben tanıştırmadım...kendi geldi tanıştı...hemde çikolata çiçek we tektaşla....
kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
boşanmaları an meselesiyken başlamış ilişkiniz
ve bir yıl sana baskı yapmış kandıra bilmek için
adam zaten boşanacak olsaydı bu bir yıl için de boşanırdı..
sen hatayi en basindan yapmissin evli bir adamla iliski kurarak. senin aslinda istedigin onu birakmak felanda degil, cocugu yok nasil olsa, karisini bosasin bana gelsin istiyorsun fakat istedigin gibi de olmuyo her nedenseydi bu yüzdende cikmazin icinde kaliyorsun.. cünkü 1 sene pesinden kosmus göya bide Allah bilir ne zamandir iliskiniz vardir onuda katarsak... zaten seninle tanistiginda bosanma asamasindaymis daha hala bosanamadiysa bundan sonraaa hiiic bekleme.. burda tek magdur olan adamin esi.. oda kim bilir ne hayallerle evlendi.. iliski kurmadan önce düsünseydin, madem o kadar cok dürüst bi adam esiyle bosandiktan sonra seninle iliski kursaymis.. ama sunuda unutma kimsenin ahi kimsede kalmaz..
Senin icin esini terk eden; gün gelir senide baskasi icin terk eder!!! yuva bozanin yuvasi olmaz.. olmasinda insAllah..!!
ve umarımda boşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?