evli bir adamın bekar bir kadından hoşlanması

ne destegi hanfendi ben hep reddettim böyle bir durumun kabulü olur mü hiç nasıl bir destegi olur zaten kendimi kötü hissediyorum

yapılacak şey belli. babanız yaşında, hadi yaşı geçtim evli barklı adam. daha bunun napayımı var mı sizce ?
her seferinde hayır derseniz elbette ama 3te ama 5te vazgeçer.
vazgeçmeyecek kadar sapıksa da çözüm hukuk olur.

merhaba yorumunuz için teşekkür ederim hediyeleri almıyorum örnek veriyorum sabah geliyorum masamda cikolata alma lütfen abi sevmiyorum diyorum ama almaya bırakmaya devam ediyor
Daha sert ve kararlı konuş.
Türkiye'de olumsuz cümleler olumlu naz şeklinde yorumlanıyor erkeklerce canım

Şikayet edin patronunuza sizi rahatsız ettiğinden bahsedin karısına yaptığı cezasız kalmasın

Çok istiyorsa gitsin evindeki karısına hediye alsın, onun gönlünü hoş etsin ahlaksız herif.

Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan..o kadını düşün..ne yapacağına öyle karar ver..

Herkese merhaba;
sevgili arkadaşlar buradan yazacaklarımı kimse yargılamasın bu hayatta herkesin başına gelebilir sadece düşüncelerinize ihtiyacım olduğunu utandığımdan kimse anlatamadığım için buraya yazıyorum;
büyük bir şirkette çalışıyorum yaşım 21 iş yerinde 2. senem 1 senedir sürekli abi dediğim işten beraber çıktığım arada işe beraber gittiğim babam yaşında cidden babam yaşında olan biri ama ben kendisine sürekli abi derim çok güler çok eğleniriz beraber, kendisi evli ve bana yakın zamanda sana karşı farklı duygular hissediyorum dedi inanın şok oldum ve böyle birşey hissetmediğimi dedim şuan bana sabahları hediyeler alıyor ne yapacagım yalvarırım bir şey söyleyin
Bence iş yerinden bir an önce ayrılsan ve net birtavırla kendisini bir abi bir baba olarak gördüğünü söylesen çok iyi olur ciddi meseleler bunlar şakaya gelmez tavrınızı bozmayın belliki sizin güler yüzünüzü şakalı tavırlarınız yanlış algılamış. Siz gereken cevabı verip derhal iş değiştirirsenİ en doğrusunu yapacaksınız

En kısa zamanda bir sevgili edinin.. ciddi bile olmasa ciddi bir iliskiniz varmis, cok asikmissiniz gibi davranin. Böylece sizden yana herhangi bir beklenti icinde olmaz, pislik.

Bence iş yerinden bir an önce ayrılsan ve net birtavırla kendisini bir abi bir baba olarak gördüğünü söylesen çok iyi olur ciddi meseleler bunlar şakaya gelmez tavrınızı bozmayın belliki sizin güler yüzünüzü şakalı tavırlarınız yanlış algılamış. Siz gereken cevabı verip derhal iş değiştirirsenİ en doğrusunu yapacaksınız
Kadin isini neden biraksin yahu

Herkese merhaba;
sevgili arkadaşlar buradan yazacaklarımı kimse yargılamasın bu hayatta herkesin başına gelebilir sadece düşüncelerinize ihtiyacım olduğunu utandığımdan kimse anlatamadığım için buraya yazıyorum;
büyük bir şirkette çalışıyorum yaşım 21 iş yerinde 2. senem 1 senedir sürekli abi dediğim işten beraber çıktığım arada işe beraber gittiğim babam yaşında cidden babam yaşında olan biri ama ben kendisine sürekli abi derim çok güler çok eğleniriz beraber, kendisi evli ve bana yakın zamanda sana karşı farklı duygular hissediyorum dedi inanın şok oldum ve böyle birşey hissetmediğimi dedim şuan bana sabahları hediyeler alıyor ne yapacagım yalvarırım bir şey söyleyin
Ters tepki gösterirseniz cesaret edemez.

O adam gözünün önünde kadına devamlı rahatsızlık verecek uğraşmasındansa ben olsam bırakırdım kafam rahat olurdu başka iş mi yok aynı ortamı paylaşim adamla
Is bulmak kolay değil hele bu dönemde. Hemde icine sinen bir is. Rahatsz ederse ustlerine sikayet eder. Günah emeklerine kızın ya bir .... yüzünden

Back
X