- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
Sadece birşey soracağım. Aynı şey sizin başınıza gelse ve konudaki adamın eşi siz olsaydınız aynı cümleleri kurar mıydınız?Duygular kimlikteki medeni haline bakmiyor insanin. Ben bu konuda en azindan gercekten duygusal olarak baglanmis ve aci ceken bir hemcinsimi görüyorum. Ya adama ne demeli? Bir de piskin piskin "ben seninle ayni duygulari paylasmiyorum, bana baglanma" diyen ve acikca gününü gün etmek icin bir kadinin duygulariyla oynayan bir mahluk. Baska da birsey demiyorum..
Tezahürata gerek yok.sanki burdaki herkes sütten cikma ak kasik gibi döktürmüsler yine. Insanlari kinamamayi ne zaman ögrenecegiz toplam olarak?
Haa tabii ki de bu iliskideki tek kötü ve tez kellesi koparilasi kisi kadin degil mi? Alkışşşş
Ak kaşık değiliz ama evli adamlara abi gözüyle bakıyoruz sevgili gözü ile değil, duyar kastığınız konu çok aşırı saçma
Duygular o kımlıkte ki medenı hale bakmayacakta neye bakacak adam zaten şerefsız ee kadınlar her evli erkeğe sevdım duygularıma zıncır mı vurayım desınDuygular kimlikteki medeni haline bakmiyor insanin. Ben bu konuda en azindan gercekten duygusal olarak baglanmis ve aci ceken bir hemcinsimi görüyorum. Ya adama ne demeli? Bir de piskin piskin "ben seninle ayni duygulari paylasmiyorum, bana baglanma" diyen ve acikca gününü gün etmek icin bir kadinin duygulariyla oynayan bir mahluk. Baska da birsey demiyorum..
Ahahhaha dogru tespitİstisnaları kaideyi bozmaz efendim...
Evli erkek göbeklidir.
Aksini iddia eden 1 aylık gelindir.
Yanlış görmüşsünüz maalesef.Duygular kimlikteki medeni haline bakmiyor insanin. Ben bu konuda en azindan gercekten duygusal olarak baglanmis ve aci ceken bir hemcinsimi görüyorum. Ya adama ne demeli? Bir de piskin piskin "ben seninle ayni duygulari paylasmiyorum, bana baglanma" diyen ve acikca gününü gün etmek icin bir kadinin duygulariyla oynayan bir mahluk. Baska da birsey demiyorum..
Arkadaşlar ben pişmanım.
Ve size bir tavsiye ; kocalarınıza sahip çıkın.
Bukadar lince bu tavsiyeyi hak ettiniz.
Evet erkek ahlaksız bunda hepimiz hem fikiriz, lakin konu sahibi normal bi kişiliğe sahip olsa ya bu ilişkiye hayır der, ya da eşini haberdar ederdi.sanki burdaki herkes sütten cikma ak kasik gibi döktürmüsler yine. Insanlari kinamamayi ne zaman ögrenecegiz toplam olarak?
Haa tabii ki de bu iliskideki tek kötü ve tez kellesi koparilasi kisi kadin degil mi? Alkışşşş
Eee evli erkeğe aşık olanda platonik takılsın bi zahmetBen de öyle bakiyorum, duyar falan da kastigim yok. Ama evet bazen olmamamiz gereken insanlara asik oluruz, hatta bu insan evli bile olmayabilir.
Kadin gelmis burda derdini döküyor, ne olursa olsun psikolojisi saglam degil belli, yargilayinca elinize ne geciyor?
buradaki çoğu bayan kızgın neden çünkü konu sahibi kendini bilerek kullandırmış. karşısındaki 3 kuruşluk adama prim yaptırmış. kendine yetebilen biri iken hem işinden olmuş hem de ruh sağlığından.Tezahürata gerek yok.Ama inanır mısınız bööyle simli ak kaşıklarız adeta.
İşte adam açıkça söylemiş. Peki ısrar neden. Neden seni istemeyen sadece belirli şey için seni isteyen birine yapışma sevdası?Duygular kimlikteki medeni haline bakmiyor insanin. Ben bu konuda en azindan gercekten duygusal olarak baglanmis ve aci ceken bir hemcinsimi görüyorum. Ya adama ne demeli? Bir de piskin piskin "ben seninle ayni duygulari paylasmiyorum, bana baglanma" diyen ve acikca gününü gün etmek icin bir kadinin duygulariyla oynayan bir mahluk. Baska da birsey demiyorum..
Empati yapıyoruz aldatılan kadın yerine koyuyoruz kendimizi. Bu kadın banane o kadından diyorsa onun psikolojisinden banane?Ben de öyle bakiyorum, duyar falan da kastigim yok. Ama evet bazen olmamamiz gereken insanlara asik oluruz, hatta bu insan evli bile olmayabilir.
Kadin gelmis burda derdini döküyor, ne olursa olsun psikolojisi saglam degil belli, yargilayinca elinize ne geciyor?
Duygular o kımlıkte ki medenı hale bakmayacakta neye bakacak adam zaten şerefsız ee kadınlar her evli erkeğe sevdım duygularıma zıncır mı vurayım desın
Kusura bakmayın evli biriyler sevgili olan ve bunu bile bile devam ettiren kimsenin derdine derman olmam. Ha yargılamadın da ama dert kısmı olmaz olmamalıBen de öyle bakiyorum, duyar falan da kastigim yok. Ama evet bazen olmamamiz gereken insanlara asik oluruz, hatta bu insan evli bile olmayabilir.
Bu sitede değil ne dar kafalısınız yaCogu yorum yapana ben de sizin gibi kızıyordum yazmışsın. Hepsi topsu 36 mesajın var baktım hiç evli adamla olan birini kinamamissino yüzden hiç ben de linç etmiştim başıma geldi deme.
Kocalarınıza sahip çıkın derken atınıza, eşşeğinize sahip çıkın der gibi olmuşArkadaşlar ben pişmanım.
Ve size bir tavsiye ; kocalarınıza sahip çıkın.
Bukadar lince bu tavsiyeyi hak ettiniz.
Hangi sitede kinadiniz?Bu sitede değil ne dar kafalısınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?