Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu işaretlediğim yere zerre inanmıyorum. Kendim ettim kendim buldum olmuş işte.

Size hiçbir laf etmiycem de.. Karısıyla Rasim çekilip paylaşan züriyetsiz adamın iki yakası bir araya gelmesin...

lütfen biraz sakinleşir misiniz? pek iyi değilsiniz yardım alıyor musunuz

Arkadaşlar ben pişmanım.
Ve size bir tavsiye ; kocalarınıza sahip çıkın.
Bukadar lince bu tavsiyeyi hak ettiniz.
Kocalara sahip çıkılmaz.. Kocalarında iradesi karakteri vardır tıpkı kadınların olduğu gibi.. Karaktersiz olana yapılacak birşey yoktur sonradan eğitecek sadıklaştıracak değiliz.. Onurlu kadınlar böyle karaktersizlerle birlikte olmaz.. Ama tabi siz ileride evlilik yaparsanız kişi kendinden bilir işi misali kocanıza sahip çıkın sıkı sıkı tutun onu.. Malum çok da bağlanıyorsunuz vazgeçemediğinizi söylüyorsunuz ya siz sahip çıkarsınız mecbur

Cumle yapılarından anlaşılıyor pişman olan ınsan bır ayda ayrılır kı bu bıle leşlık de neyse. Karısını bıle bıle 2 yılını kım neden verır bır parasını yemek ıcın ıkı eşini boşatıp kendıyle evlenır hayalı yoksa kım karısı olduğunu unutmaya çalışır bunun ıcın cıdden psıkolojısı sağlam olmalı. Yok zayıftım boşluğa düştüm eee o zaman erkeklerın boşluğa düştüm laflarına ınanalım

Hiçbirimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz ama burada kimsenin evli bir erkekle ilişki yaşadığını düşünmüyorum. Üstelik konu sahibinin pişmanlığına dair en ufak bir kanıt yok üstüne "yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum" diyor. Erkek kesinlikle suçlu ancak konu sahibi de evli olduğunu bile bile adamla ilişki yaşamış. O da çok masum değil hani.

Ak kaşık değiliz ama evli adamlara abi gözüyle bakıyoruz sevgili gözü ile değil, duyar kastığınız konu çok aşırı saçma

Aynen dediğin gibi evli olduğu halde ilişkiye devam etmek zayıf psikolojili bir insanın yapabileceği bir iş değil.
Boşluğa düşen herkes aldatsaydı ülkede evli çift kalmazdı be. Geçsin bu işi.

Duygular kimlikteki medeni haline bakmiyor insanin. Ben bu konuda en azindan gercekten duygusal olarak baglanmis ve aci ceken bir hemcinsimi görüyorum. Ya adama ne demeli? Bir de piskin piskin "ben seninle ayni duygulari paylasmiyorum, bana baglanma" diyen ve acikca gününü gün etmek icin bir kadinin duygulariyla oynayan bir mahluk. Baska da birsey demiyorum..

Evliyim. 23 yıl da bekardım. Evli hiç bi erkekle ilişkim olmadı. Evliyi geç sevgilisi olana bile acaba mı demedim. Bu durumda evet ben sütten çıkma ak kaşığım !
Savunulacak bi tarafı yok konu sahibinin. Yaptığından da pişman değil, aynı şeyi yapmaktan korkuyor. Buda pişmanlık değildir.

Arkadaşım sana kötü birşey söylemek istemiyorum yarın çocuğum olur da başına gelir diye . Yalnız "karısıyla fotolarına dayanamıyordum,evli olduğunu unutmaya calsiiyordum " ... Ne kadar tuhaf ? Evli olan ,sahibi resmi olarak olan o kadınken ve sen dışarıdan hayatına giren 3. biri iken ??? Yani o kadını hiç düşündün mü ? Galiba aldatılan kadınlar ,başka kadınların yuvasını yıkma derdindeler bu yüzden 15 yıllık dost sandığım insanı bitirdim. Kocası onu hep aldattı ve bu arkadaşım aldatıldigi için hep yuvasını yılanlara ateş püskürdü , birçok kes kızları gidip dövdü vs . . En sonunda kendisi kocası hapishaneye girdi alacak verecek meselesinden bu kadın resmen şaştı , sonra kocası çıktı bu kocasını boşadı . Sonrasında bundan 6 7 ay önce duydum ki kendisinin evli bir sevgilisi varmış , Kürt mus diye bosayamiyormus vs vs karısını sevmiyormus cart curt ... Bitirdim dostluğumu ,bir zamanlar kendi yuvasını yikanlara ateş puskuren kadın şimdi bir başkasının yuvasını dağıtıyor ... Böyle insanlari Allah çevremizden uzak tutsun . Ve evli olan erkekler eşlerini aldatıyor ise kesinlikle karşı tarafa der ki " ben zaten eşimi sevmiyorum ,sevmeyerek ve zoraki evlendirildim " vs ... İnanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…