Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca.
Şurayı okuduktan sonra devam etmedim okumaya yuva yıkanın yuvası olmazmış. Sevgi böyle iğrenç birşey değil hanım efendi evli adamı sevemezsiniz severseniz böyle olur...

Evli bir erkekle birlikte olarak zaten kendinizi ucuncu sinif insan konumuna sokmussunuz. Bir kadin kendine deger vermezse gelen kullanir giden kullanir sonra da hayata kustum dersiniz. Ve ayrica, evli adamlarla birlikte olan kadinlarin sonu yoktur.

İnsan duygularına söz geçiremeyebilir ama eylemlerine gayet de geçirebilir. Bahanelere, kılıflara gerek yok. Madem psikolojik sorunlarınız olduğunu biliyorsunuz, gidip tedavi olsaydınız, ahlaksızlık yapmak yerine.
Arkadaşlar bende yadırgıyordum forumlarda aynen sizin yazdığınızı yazıyordum sonra başıma geldi.
Başınıza gelmedi, başınıza siz bile isteye getirdiniz. Hayatı üstünde hiç söz hakkı olmayan, kader kurbanı rolüne girmeye gerek yok.

Yaptığının savunması yok hala daha karısıyla fotoğraflarına dayanamıyodum diyosun mide meselesi demek ki.
Evet dayanamıyordum baskı yapıyordum uzak dur diye. O zamanki
Ne yaşıyorsanız az bile yaşıyorsunuz sizinle hem cins olduğum için utanıyorum evli bir adam sizin yüzünüzden adamın karısının yaşadığı aldatılma sizin ortakliginiz dilerim daha beter olursun aynısı başına gelir
Bende böyle diyordum başıma geldi. Dikkat et senin başına gelmesin. Ama ben yaptığımı onaylamıyorum zaten.

İnsan duygularına söz geçiremeyebilir ama eylemlerine gayet de geçirebilir. Bahanelere, kılıflara gerek yok. Madem psikolojik sorunlarınız olduğunu biliyorsunuz, gidip tedavi olsaydınız, ahlaksızlık yapmak yerine.

Başınıza gelmedi, başınıza siz bile isteye getirdiniz. Hayatı üstünde hiç söz hakkı olmayan, kader kurbanı rolüne girmeye gerek yok.
Canım bende ahkam kesiyordum böyle dikkat et başına gelmesin. Ben sıkıntımı atmaya çalışıyorum büyük bir trawma oldu bana

Bende böyle diyordum başıma geldi. Dikkat et senin başına gelmesin. Ama ben yaptığımı onaylamıyorum zaten.

Adama nikahli karisindan uzak durmasini mi söylediniz :D kafa baya gitmis o zamanlarda demek ki. Ya sen bastan neden kendine göre bir adam bulmadin mi? Iliski yasamak icin milyonlarca bekar adam var sonucta.

Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Şu kısımda ne demek istediğinizi açıklar mısınız rica etsem?
Çünkü buradan benim evli adamlara zaafım var, yeni iş yerindede birine kancayı takarım anlamı çıkıyor.

2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Nefsinize yenilmişsiniz..Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayacağınızı düşünmeniz gerekirdi.Bu yaşadıklarınız size ders olsun.Çünkü bu dünyada yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz.Yarın bir gün evlenirseniz sizinde eşinizle fotoğraflarınıza tahammül edemeyecek kadınlar olabilir...Bir daha bu hataya düşmemeye bakın.Madem zayıf olduğunuzu düşünüyorsunuz uzman yardımı almaktan çekinmeyin yoksa “duygusal açıdan zayıfım”ın arkasına saklanıp başınıza çok iş açarasınız.

Gelmez cnm ben bir eli başka kadında bir eli bende adam hayatıma almam kimsenin yuvasına çomak sokmam ben başıma gelmez demiyorum nefsime dur demesini biliyorum başıma gelmez dedimde böyle oldu bu bir bahane degil keyfin istemiş yapmışsın şöyle düzelteyim iyi yapmışsın artık birdahakine belki begenirsin

2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.

O adamın karısının psikolojisini düşün bir de.
ne istiyorsun bizden teselli mi edelim seni? 2 yıl ya, bir anlık hata da değil ki. 2 yıl boyunca devam etmişsin şimdi işten çıktın diye tebrik mi edelim?

Psikolojinizi bilemem de karakteriniz de zayıf geldi bana
Evet hassas bir karakterim var

Şu kısımda ne demek istediğinizi açıklar mısınız rica etsem?
Çünkü buradan benim evli adamlara zaafım var, yeni iş yerindede birine kancayı takarım anlamı çıkıyor.
Ben dert paylaşıyorum işiniz gücünüz linçlemek

Arkadaşlar bende yadırgıyordum forumlarda aynen sizin yazdığınızı yazıyordum sonra başıma geldi.
Ya ne olur bir de o kadının yerine koy kendini herşeyden habersiz kendini doğru düzgün bir adamla evli sanıyor . Rezilsiniz ya ! Burda okuduğunuz şeyler size algı olarak yansımış normal görmeye başlamışsınız . Yok fotosuna bakamıyormuş muş .

Hakli olup olmanin bana bir faydasi yok. Sen niye bu yola girdin iki sene boyunca. Iki senye kocaman bir hayat sigdirabilirdin kendin icin. Simdi hem kendin icin hemde baskasi icin travma yaratmis oldun. Adam esi bunu ögrense onun yikimini da düsün. Gelecekte ayni hataya düsmemek icin basta neden oldugunu sorgula.

O adamın karısının psikolojisini düşün bir de.
ne istiyorsun bizden teselli mi edelim seni? 2 yıl ya, bir anlık hata da değil ki. 2 yıl boyunca devam etmişsin şimdi işten çıktın diye tebrik mi edelim?
Adam da karısıda umrumda değil bozulan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X