Canım bende ahkam kesiyordum böyle dikkat et başına gelmesin. Ben sıkıntımı atmaya çalışıyorum büyük bir trawma oldu bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende ahkam kesiyordum böyle dikkat et başına gelmesin. Ben sıkıntımı atmaya çalışıyorum büyük bir trawma oldu bana
Evet 2 senemin içine ettim.Hakli olup olmanin bana bir faydasi yok. Sen niye bu yola girdin iki sene boyunca. Iki senye kocaman bir hayat sigdirabilirdin kendin icin. Simdi hem kendin icin hemde baskasi icin travma yaratmis oldun. Adam esi bunu ögrense onun yikimini da düsün. Gelecekte ayni hataya düsmemek icin basta neden oldugunu sorgula.
Hassas değil baya baya zayıf kötü anlamda zayıf. Anladın inşallah. Aa ne kadar ayıp ediyoruz linçleyerek bak sen oysaki yaptığın ne kadar normal tüh sorun bizde demek ki. Psikolojim zayıf ayağına evli adamla ilişkin olmuş hiç çekinmeden karısından kıskandığını bile yazıyorsun sonra hayata küsmüşsün hayatın da çok umrundaydı.Evet hassas bir karakterim var
Ben dert paylaşıyorum işiniz gücünüz linçlemek
Git senin seviyendekilere aç derdini o zaman, ancak onlar seni pohpohlayıp moralini düzeltir. Burada her gün onca kadın aldatıldım diye konu açarken sen evli adamla birlikte oldum diyorsun. Buradaki kimse sana moral vermez, çoğu kişi senin gibi kadınlar yüzünden hayatlarının en kötü günlerini yaşıyor.Adam da karısıda umrumda değil bozulan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ben.
O zaman inşallah düzelmez. Bu nasıl bi pişkinlikAdam da karısıda umrumda değil bozulan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ben.
Yaptığımı normal demiyorum, çekinmeden yazıcam dert paylaşma yeri. Kimseye anlatamadım bunlarıHassas değil baya baya zayıf kötü anlamda zayıf. Anladın inşallah. Aa ne kadar ayıp ediyoruz linçleyerek bak sen oysaki yaptığın ne kadar normal tüh sorun bizde demek ki. Psikolojim zayıf ayağına evli adamla ilişkin olmuş hiç çekinmeden karısından kıskandığını bile yazıyorsun sonra hayata küsmüşsün hayatın da çok umrundaydı.
ne farkibda olmasi ayni seyleri yasamaktan korkuyorum yazmis mesajin sonunaZaten hak verilecek durum değil bacım hatasının farkında zaten bence yol gösterelim istemiş herhalde
İnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sanaO zaman inşallah düzelmez. Bu nasıl bi pişkinlik![]()
Arkadaşlar bende yadırgıyordum forumlarda aynen sizin yazdığınızı yazıyordum sonra başıma geldi.
Yaptığınız hatayı duygularıma yenik düştüm şeklinde ifade etmeyin ya. Hala bundan korkuyor olmanız korkunç yani.Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum.
Burda neden alkışlama butonu yokk en büyüğündenŞu kısımda ne demek istediğinizi açıklar mısınız rica etsem?
Çünkü buradan benim evli adamlara zaafım var, yeni iş yerindede birine kancayı takarım anlamı çıkıyor.
Ya hadi işine bak. Yaptığın edepsizlikten sonra bide bedduaya başlama.İnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sana
Kotu konusmakda istemiyorum herkezin bi vebali var cunku vebalinizide almak istemiyorum ama kusurada bakmayin siz ve sizler yuzunden bizim evliliklerimiz bitiyo sonunda mutlu bile olsa insan gelipde comagi sizler sokunca o evlilige olan oluyo sonrada kurtarmaya calisan hep bizler oluyoz size noluyo2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Evet 2 senemin içine ettim.
Beddua etmiş bideİnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sana
Şu psikoloji konusuna bir sığınmasanız mı artık?psikolojik olarak zayıf bi insandım