Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakli olup olmanin bana bir faydasi yok. Sen niye bu yola girdin iki sene boyunca. Iki senye kocaman bir hayat sigdirabilirdin kendin icin. Simdi hem kendin icin hemde baskasi icin travma yaratmis oldun. Adam esi bunu ögrense onun yikimini da düsün. Gelecekte ayni hataya düsmemek icin basta neden oldugunu sorgula.
Evet 2 senemin içine ettim.

Evet hassas bir karakterim var

Ben dert paylaşıyorum işiniz gücünüz linçlemek
Hassas değil baya baya zayıf kötü anlamda zayıf. Anladın inşallah. Aa ne kadar ayıp ediyoruz linçleyerek bak sen oysaki yaptığın ne kadar normal tüh sorun bizde demek ki. Psikolojim zayıf ayağına evli adamla ilişkin olmuş hiç çekinmeden karısından kıskandığını bile yazıyorsun sonra hayata küsmüşsün hayatın da çok umrundaydı.

Adam da karısıda umrumda değil bozulan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ben.
Git senin seviyendekilere aç derdini o zaman, ancak onlar seni pohpohlayıp moralini düzeltir. Burada her gün onca kadın aldatıldım diye konu açarken sen evli adamla birlikte oldum diyorsun. Buradaki kimse sana moral vermez, çoğu kişi senin gibi kadınlar yüzünden hayatlarının en kötü günlerini yaşıyor.

Psikolojim zayif bir insanim demissin ama evli bir adamla birliktelik yasamissin 2 sene boyunca hem is hen ask bosluk dolduruyordu gibi seyler soylemissin..

Simdi 2 sene boyunca hicbir gunahi olmayan hicbirseyden haberi olmayan eşi acaba nasil bir psikolojik durum hissetmesi lazim sen ona yaptığın haksizligi anla...

Hassas değil baya baya zayıf kötü anlamda zayıf. Anladın inşallah. Aa ne kadar ayıp ediyoruz linçleyerek bak sen oysaki yaptığın ne kadar normal tüh sorun bizde demek ki. Psikolojim zayıf ayağına evli adamla ilişkin olmuş hiç çekinmeden karısından kıskandığını bile yazıyorsun sonra hayata küsmüşsün hayatın da çok umrundaydı.
Yaptığımı normal demiyorum, çekinmeden yazıcam dert paylaşma yeri. Kimseye anlatamadım bunları

Zaten hak verilecek durum değil bacım hatasının farkında zaten bence yol gösterelim istemiş herhalde
ne farkibda olmasi ayni seyleri yasamaktan korkuyorum yazmis mesajin sonuna
evli erkekle birlikte oldum pismanim olarak algilamayalim da karisinin fotograflarindan bile rahatsizlik duyan bir masumcuk gozluguyle bakalim konuya

Arkadaşlar bende yadırgıyordum forumlarda aynen sizin yazdığınızı yazıyordum sonra başıma geldi.

Zayıf karakterli biri neden yadirgar ki böyle ilişkileri ?

Karakter sağlamsa , beyin evrimini tamamlamışsa asla ve asla ilişkisi olan birine yaklaşmaz kişi.

Bu yüzden klasik olan " yadirgamayin başınıza gelir " sözü herkes için geçerli değildir.

Çevreme, eşime , çoluk cocuguma garanti vermem ancak kendime garanti veririm.

Bin defa yadirgasam bile başıma gelmez , evet..

" Hayatım altüst oldu " cümlesi çok bencilce. Peki ya karşınızdaki kadının , çocuklarının hayatına ne yaptınız , farkında mısınız ?

Sizin gibiler birbirlerini bulup keşke birbirlerinin pisliklerinde boğulsalar, bulasmasalar masum insanların hayatlarına.

Kaç yuva böyle karaktersiz erkekler ve kadınlar yüzünden bozuluyor, kaç çocuk yuvasız kalıyor biliyor musunuz ?

Zayıfım diyen kişi tedavi olur, destek alır.

Başka hayata koloni kurup yaşamaya çalışmaz.

Sözüm bu kadar.

Şu kısımda ne demek istediğinizi açıklar mısınız rica etsem?
Çünkü buradan benim evli adamlara zaafım var, yeni iş yerindede birine kancayı takarım anlamı çıkıyor.
Burda neden alkışlama butonu yokk en büyüğünden :KK9:

2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Kotu konusmakda istemiyorum herkezin bi vebali var cunku vebalinizide almak istemiyorum ama kusurada bakmayin siz ve sizler yuzunden bizim evliliklerimiz bitiyo sonunda mutlu bile olsa insan gelipde comagi sizler sokunca o evlilige olan oluyo sonrada kurtarmaya calisan hep bizler oluyoz size noluyo 😡😡

psikolojik olarak zayıf bi insandım
Şu psikoloji konusuna bir sığınmasanız mı artık?
Dünyada bir sürü psikoloji zayıf insan var, çoğu böyle birşey yapmaz. Aldatmak, evli bir kadın ya da erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.
Çevremde psikolojisi çok bozuk, her tutunduğu erkeğe aşık olacak arkadaşlarım var ama hiçbirinin evli bir erkekle ilişki yaşadığını görmedim. Çünkü böyle birşeyi TERCİH etmezler. Sizin şuan dahi iş aramamanız, yine aynı şeyleri yaşamaktan korkmanız yeniden bu tür bir ilişkiyi tercih edebileceğinizi gösteriyor. Ne diyeyim, Allah bildiği gibi yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X