Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yaşatmadi bu yaşadığını sen zevkinin esiri olmussun, bide sana acıyacağımızi mı düşünüyorsun Allah bilir çocuğu da vardır adamın. Karısı için çok üzüldüm, ne halin varsa gör. Birde kalkmış ben kınadım başıma geldi diyosun. Böyle her haltı yiyip suçu kadere atan insanlardan nefret ediyorum, midem bulandı senden de.
Ne zevki ya 2 yıl boyunca 100 kere ayrıldık ben kurtulmaya çalışıyorum

Ay konu kapansın. Banlanmamak için kendimi zor tutuyorum.
t1944.gif
Aaaa bu emojiyi nasıl yaptınız ya ben bulamadım 😯

Hadi diyelim kalp bu vs kilit vuramazsin Olurya gönlün kaydı oyle boyle soyle ilişki yaşanamaz yNı içine gömer uzaklaşırsin ne bileyim ya noldu bizim ahlaki değerlerimize artık kimin eli kimin cebinde belli değil şaşırmamaya bile başladık hicbirseye😖
Artık ben şaşırmamaya başladım o dereceye geldik çnkü yaşadığı şey ilişki değil birde ilişki diyor metreslik yapmış adamda bundan skılıp bırakmıştır psikolojisi bozulmuş bak bak böyleleri yüzünden ne oluyorsa oluyor işte

Büyük konusmayin başınıza gelir " demişsiniz.

Bende beğenmedim. Bu sözden hoşlanmıyorum.

Bazı konular vardır , ancak aklinı
kaçırırsan başına gelir.
Konudan bağımsız dedim.
Büyük konuştum başıma geldi dedim.
Bu konuyla ilgili hiç yorumum yok, konu sahibini yoruma değer bulmuyorum.

Konudan bağımsızdır yorumum, lütfen büyük ve kesin konuşmayın. Ben zamanında çok konuştum.
Büyük konuşmak bu mu oluyor yav? Siz kendinizi bilmiyor musunuz mesela? İhtimali yok ama hadi oldu diyelim, gidip evli bir adama aşık oldum. Yahu aşkımdan ölmeyi yeğlerim, ahlaksızın tekine oyuncak olacağıma. Böyle bir şey yaşayıp da vicdanı rahat olan insan var mıdır? Eee vicdan rahat olmayınca hayat da zehir olur. Kendime bunu niye yapayım diye düşünürüm en başta. O yüzden büyük konuşmak değil, buna kendini bilmek denir.

Ne zevki ya 2 yıl boyunca 100 kere ayrıldık ben kurtulmaya çalışıyorum
Nasıl kurtulmaya çalışıyorsunuz peki? "yiaa askıımm" diyerek kurtulamazsınız adamdan "Eğer bir daha beni ararsan bütün ilişkimizi eşine anlatırım" diyin bakın bakalım bir daha sizi arıyor mu. Sanki ortada 5 çocuk varmışta adamla görüşmek zorundaymışsınız gibi davranmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X