- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
Sevgililer gününde 75lik sutyen alır artık sjsjdjdhSahip çıkın kocalarınıza. Hele göbekli ve memelilere![]()

Tövbe Allahım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgililer gününde 75lik sutyen alır artık sjsjdjdhSahip çıkın kocalarınıza. Hele göbekli ve memelilere![]()
Ne zevki ya 2 yıl boyunca 100 kere ayrıldık ben kurtulmaya çalışıyorumAllah yaşatmadi bu yaşadığını sen zevkinin esiri olmussun, bide sana acıyacağımızi mı düşünüyorsun Allah bilir çocuğu da vardır adamın. Karısı için çok üzüldüm, ne halin varsa gör. Birde kalkmış ben kınadım başıma geldi diyosun. Böyle her haltı yiyip suçu kadere atan insanlardan nefret ediyorum, midem bulandı senden de.
Adam mı peşinizi bırakmıyorNe zevki ya 2 yıl boyunca 100 kere ayrıldık ben kurtulmaya çalışıyorum
Aaaa bu emojiyi nasıl yaptınız ya ben bulamadımAy konu kapansın. Banlanmamak için kendimi zor tutuyorum.
![]()
Artık ben şaşırmamaya başladım o dereceye geldik çnkü yaşadığı şey ilişki değil birde ilişki diyor metreslik yapmış adamda bundan skılıp bırakmıştır psikolojisi bozulmuş bak bak böyleleri yüzünden ne oluyorsa oluyor işteHadi diyelim kalp bu vs kilit vuramazsin Olurya gönlün kaydı oyle boyle soyle ilişki yaşanamaz yNı içine gömer uzaklaşırsin ne bileyim ya noldu bizim ahlaki değerlerimize artık kimin eli kimin cebinde belli değil şaşırmamaya bile başladık hicbirseye![]()
Evet başka karakter yok piyasada çünküOlsa olsa arial şans yazı tipi karakteri![]()
Konudan bağımsız dedim.Büyük konusmayin başınıza gelir " demişsiniz.
Bende beğenmedim. Bu sözden hoşlanmıyorum.
Bazı konular vardır , ancak aklinı
kaçırırsan başına gelir.
Evlilik cüzdanını bir kontrol etme vakti gelmiş.Yok valla 2 yılı bitirdik![]()
istisnayım![]()
Profilimde oliviaya anlattım.Aaaa bu emojiyi nasıl yaptınız ya ben bulamadım![]()
O zaman başka bir milletten kocanYok valla 2 yılı bitirdik![]()
istisnayım![]()
İstisnaları kaideyi bozmaz efendim...
Evli erkek göbeklidir.
Aksini iddia eden 1 aylık gelindir.
Himm inanayım mıNe zevki ya 2 yıl boyunca 100 kere ayrıldık ben kurtulmaya çalışıyorum
Ben bıraktım .Artık ben şaşırmamaya başladım o dereceye geldik çnkü yaşadığı şey ilişki değil birde ilişki diyor metreslik yapmış adamda bundan skılıp bırakmıştır psikolojisi bozulmuş bak bak böyleleri yüzünden ne oluyorsa oluyor işte
Büyük konuşmak bu mu oluyor yav? Siz kendinizi bilmiyor musunuz mesela? İhtimali yok ama hadi oldu diyelim, gidip evli bir adama aşık oldum. Yahu aşkımdan ölmeyi yeğlerim, ahlaksızın tekine oyuncak olacağıma. Böyle bir şey yaşayıp da vicdanı rahat olan insan var mıdır? Eee vicdan rahat olmayınca hayat da zehir olur. Kendime bunu niye yapayım diye düşünürüm en başta. O yüzden büyük konuşmak değil, buna kendini bilmek denir.Konudan bağımsızdır yorumum, lütfen büyük ve kesin konuşmayın. Ben zamanında çok konuştum.
Evlilik cüzdanını bir kontrol etme vakti gelmiş.![]()
Bilmem ben Türk diye biliyorumO zaman başka bir milletten kocanNasıl göbek yok
![]()
Nasıl kurtulmaya çalışıyorsunuz peki? "yiaa askıımm" diyerek kurtulamazsınız adamdan "Eğer bir daha beni ararsan bütün ilişkimizi eşine anlatırım" diyin bakın bakalım bir daha sizi arıyor mu. Sanki ortada 5 çocuk varmışta adamla görüşmek zorundaymışsınız gibi davranmayın.Ne zevki ya 2 yıl boyunca 100 kere ayrıldık ben kurtulmaya çalışıyorum
İnanıp inanmaman umrumda değil açıkçasıHimm inanayım mı
Aynen he ben eşimi ilk gördüğümde kaslı, göbeksiz süper bi şey sanmıştım, çok karizmatik gelmişti gözüme onun bile göbeği var ya ne diyim ahshdhxbcbcbO zaman başka bir milletten kocanNasıl göbek yok
![]()
Offfff gurur kere gurur helalBen bıraktım .