- 13 Ocak 2020
- 46.230
- En iyi cevaplar
- 2
- 177.886
- 598
- 33
Hemen genetik test yaptırıp bana yolluyosun.ahah
Bilmem ben Türk diye biliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen genetik test yaptırıp bana yolluyosun.ahah
Bilmem ben Türk diye biliyorum![]()
Canım benim konudan bağımsız dır dedim ya daha ne diyeyim. Yorumum konuyla ilgili değilBüyük konuşmak bu mu oluyor yav? Siz kendinizi bilmiyor musunuz mesela? İhtimali yok ama hadi oldu diyelim, gidip evli bir adama aşık oldum. Yahu aşkımdan ölmeyi yeğlerim, ahlaksızın tekine oyuncak olacağıma. Böyle bir şey yaşayıp da vicdanı rahat olan insan var mıdır? Eee vicdan rahat olmayınca hayat da zehir olur. Kendime bunu niye yapayım diye düşünürüm en başta. O yüzden büyük konuşmak değil, buna kendini bilmek denir.
Çok üzüldümİnanıp inanmaman umrumda değil açıkçası
Göbeği yoksa keldir. Her ikisi de yoksa o kocaya koca demem ben! Değiştiriniz...Hahahah:) valla 1 aylik gelin degilim ama kocam gobekli degil yaw :) yemegi birlikte yapariz yani yemek gorevi sadece bende degildir belkim o yuzden gobeksizdir heheh:)
hemmmennnnHemen genetik test yaptırıp bana yolluyosun.![]()
Bi yorumları okuyun, sayıştırdığı bedduaları görün isterseniz. Konu sahibi pişman olduğunu düşünen bencilin teki. Bişeyden pişman olduğuda yok ayrıca.Konunu kapattır. Belli ki pişmansın, yaptığınla gurur duymuyorsun. Hepsini okumadım, belki o kadının yuvası yıkıldı bilmiyorum ama herkes sebep olduğunu çeker, sen çekmeye başlamışsın. Burası zaten köy kahvesinden hallice bu konularda. İntiharına sebep olurlar, ne yapayım yaptığı yanlıştı der , çekilirler. Evet, kimse sana anlayış, doğru yol göstermek zorunda değil burada. Ama alay, had bildirme de bize düşmüyor. Allah affeder de büyük insanoğlu affetmiyor... Tövbe et ve yoluna bak. Senin yerinde olsam kadından helallik isterim.
Ayrıca iş bakasınız nasıl gelmiyor ya? Ne ile geçiniyorsunuz?
İş bakası gelmiyormuş, çünkü yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyormuş. Yani yine evli bir erkekle beraber olmaktan korkuyormuş. Merak ediyorum kadının ilişki yaşadığı erkek sizin eşiniz, sevgiliniz olsaydı yine aynı cümleleri kurar mıydınız? Hiç zannetmiyorum. Emin olun köy kahvesi bu konudan çok daha kalitelidir.Konunu kapattır. Belli ki pişmansın, yaptığınla gurur duymuyorsun. Hepsini okumadım, belki o kadının yuvası yıkıldı bilmiyorum ama herkes sebep olduğunu çeker, sen çekmeye başlamışsın. Burası zaten köy kahvesinden hallice bu konularda. İntiharına sebep olurlar, ne yapayım yaptığı yanlıştı der , çekilirler. Evet, kimse sana anlayış, doğru yol göstermek zorunda değil burada. Ama alay, had bildirme de bize düşmüyor. Allah affeder de büyük insanoğlu affetmiyor... Tövbe et ve yoluna bak. Senin yerinde olsam kadından helallik isterim.
Ayrıca iş bakasınız nasıl gelmiyor ya? Ne ile geçiniyorsunuz?
Burada dert yandığınız bu sıkıntınızı paylaştığınız kadınlardan birinin kocasıyla gurursuzca ilişki yaşamış olma ihtimaliniz bile var.. Sizin gibi kadınları gördükçe inanamıyorum nasıl da güzel psikolojik olarak bunalım takılıp hassas bir insan olduğunuz için adama bağlandım gibi saçma bir bahne uydurabiliyorsunuz?? Hiç mi kendinize saygınız yok?? Kendinize bunu yakıştırıyorsunuz hiç mi kadınlara, kadınlığınıza saygınız yok?? Öyle aşşalık bir adamla birlikte oluyorsunuz üstelik evli bir adam.. Adam size bana bağlanma beklentiye girme derken sizi ne yerine koyduğunu hiç mi anlayamıyorsunuz??? Hiç mi akıl fikir edep yok?? Bizimle bu konuyu paylaşırken de beklediniz acaba?? Hepimizin kocası erkek arkadaşı nişanlısı var olmayanın da olacak sonuçta.. sana ayyyy canım benim gerçekten zor durumdasın psikolojik olarak zayıf bir insan olduğun için bir kadını aptal yerine koydurarark onun kocasıyla birlikte olmuşsun senin adına üzüldük mü diyeceğiz?? Sen olmasan senin gibileri mutlaka var bunu yapacak karaktersiz adam her türlü yapacak ama çıkıp burada bunu paylaşmanız çok sinir bozucu..bir bahane bulunca hafifletmiş olmuyorsunuz.. En başta yapmışsınız bir hata belli ki hastalıklı bir düşünce yapınız var sizde farkındasınız gidip tedavi olmanız gerekirken hala korkuyorum tekrar aynı şeyi yapmaktan gibisinden konuşuyorsunuz.. Bundan sonraki yapacağınız hatayı da başta bu hastalıklı halinizin arkasına sığınıp yol yapıyorsunuz.. Keşke bir arkadaşınız dostunuzla paylaşşasydınız size bir yol gösteren tedavi olmanız için destek veren biri olurdu..rica ediyorum sağlıklı düşünün gidin tedavi olun.. Size asıl kızdığım nokta "psikoloğa gidemem anlatamam, aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum" demeniz.. Ne demeye çalışıyorsunuz ki?? Ne güzel bahaneniz var işte duygularınıza yenik düşme gibi bir özelliğiniz var "tedavi de olamazmışsınız" psikoloğa anlatmaktan daha kolay demek ki başka kadınları aptal yerine koydurup elin kocasıyla birlikte olmak...Edit : arkadaşlar yaptığımı savunmuyorum, bana büyük bir trawma oldu. Kimseye anlatamadığım şeyleri dökmek istedim, psikoloğa gidipte anlatamam. Bende eskiden yerden yere vuruyordum bunu yapanları. Hala da yanlış buluyorum tabiki. Amacım içimdeki ağırlığı buraya atmak.
2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Ahshshshd katılıyorum ya kel ya göbekli oluyorlar göbeği önünde yürümüyor tabi benimkisi ama var yani göbeği, Allahtan aşırı rahatsız oluyor göbeğinden ahshshhdGöbeği yoksa keldir. Her ikisi de yoksa o kocaya koca demem ben! Değiştiriniz...
Ne pişmanlığı aynı şeyi tekrar yaşama ihtimalinin heyecanında.hemmmennnn
Bi yorumları okuyun, sayıştırdığı bedduaları görün isterseniz. Konu sahibi pişman olduğunu düşünen bencilin teki. Bişeyden pişman olduğuda yok ayrıca.
Slk yaBu kadar linçleyenler beddua edenler, kocalarınız sizi aldatmış galiba.
Hanım efendi bence gidip bi psikatriden yardım alın sonra oturup kendinizi o adamın karısının yerine koyun aldatılmak nasıl birşey yaşadınız mı ? Birde ben bıraktım diyorsunuz ne oldu karısıyla fotoğraflarını görmeye dayanamadınız mı ? Bu dünyanın öbür tarafı da var orda da sevdim diye mi hesap vereceksinizBen bıraktım .
Kendime saygım yoktu evet.Burada dert yandığınız bu sıkıntınızı paylaştığınız kadınlardan birinin kocasıyla gurursuzca ilişki yaşamış olma ihtimaliniz bile var.. Sizin gibi kadınları gördükçe inanamıyorum nasıl da güzel psikolojik olarak bunalım takılıp hassas bir insan olduğunuz için adama bağlandım gibi saçma bir bahne uydurabiliyorsunuz?? Hiç mi kendinize saygınız yok?? Kendinize bunu yakıştırıyorsunuz hiç mi kadınlara, kadınlığınıza saygınız yok?? Öyle aşşalık bir adamla birlikte oluyorsunuz üstelik evli bir adam.. Adam size bana bağlanma beklentiye girme derken sizi ne yerine koyduğunu hiç mi anlayamıyorsunuz??? Hiç mi akıl fikir edep yok?? Bizimle bu konuyu paylaşırken de beklediniz acaba?? Hepimizin kocası erkek arkadaşı nişanlısı var olmayanın da olacak sonuçta.. sana ayyyy canım benim gerçekten zor durumdasın psikolojik olarak zayıf bir insan olduğun için bir kadını aptal yerine koydurarark onun kocasıyla birlikte olmuşsun senin adına üzüldük mü diyeceğiz?? Sen olmasan senin gibileri mutlaka var bunu yapacak karaktersiz adam her türlü yapacak ama çıkıp burada bunu paylaşmanız çok sinir bozucu..bir bahane bulunca hafifletmiş olmuyorsunuz.. En başta yapmışsınız bir hata belli ki hastalıklı bir düşünce yapınız var sizde farkındasınız gidip tedavi olmanız gerekirken hala korkuyorum tekrar aynı şeyi yapmaktan gibisinden konuşuyorsunuz.. Bundan sonraki yapacağınız hatayı da başta bu hastalıklı halinizin arkasına sığınıp yol yapıyorsunuz.. Keşke bir arkadaşınız dostunuzla paylaşşasydınız size bir yol gösteren tedavi olmanız için destek veren biri olurdu..rica ediyorum sağlıklı düşünün gidin tedavi olun.. Size asıl kızdığım nokta "psikoloğa gidemem anlatamam, aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum" demeniz.. Ne demeye çalışıyorsunuz ki?? Ne güzel bahaneniz var işte duygularınıza yenik düşme gibi bir özelliğiniz var "tedavi de olamazmışsınız" psikoloğa anlatmaktan daha kolay demek ki başka kadınları aptal yerine koydurup elin kocasıyla birlikte olmak...
Ne diyeyim Rabbim böyle kocalardan da böyle kadınlardan da hepimizi uzak tutsun..
Göbeği yoksa keldir. Her ikisi de yoksa o kocaya koca demem ben! Değiştiriniz...
Ne bu öfke sinir merve. Kocanda seni aldatmış galibaNe pişmanlığı aynı şeyi tekrar yaşama ihtimalinin heyecanında.
@Oliviaa K KurkmantoluS Pişman değilse ve aynı korkular varsa bazı söylemlerimi geri alıyorum! Bu başka birşey çünkü... Allah ıslah etsin
Açıkçası bu cümle herşeyi anlatıyor. Bende pişman olduğunu düşünmüyorum.Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum.