Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

ikinci sezon Samanyolu dizisine dönmüş
Kötü yola nasıl düştüm adlı ibretlik bir hikayeye doğru gidiyorsun
Çıplak karşılayan sapık ev arkadaşları (ki bi erkek arkadaşına basit kadın takılıyoruz diye anlattıysa bu olabilir mesela) kötü niyetli evli adam ve falcılar
Sen adını çıkardın zaten artık. Az daha böyle salaklıklar yaparsan annenler ilginç bir şekilde öğrenecek az kaldı

Şaka mısınız ya , küçük bir yerde mi oturuyorsunuz , öyleyse zaten dersane hocanızla olan olayı herkes biliyordur, yok büyük yerde yaşıyorsanız da hastaneye günde kaç insan geliyor o kalabalıkta nasıl sizi bulup takip edebiliyor, belki başka hastaneden randevu aldınız, her şeyinizi tanımadığınız adama ne anlatıyorsunuz. Kadın sandıysan da öğrendigin an her yerden engeli basar gerekirse şikayetçi olacağını söylersin..Her şeye de inanıyorsunuz hemen, yok daha önce sevgilisi varmış da karısı boşanmıyormuş da ne biliyorsunuz gerçek söylediğini. Elalemin başka evli adamına anlatacağiniza, gidin psikoloğa anlatın, he o sizin peşinizde koşmaz, evli değildir, sizinle aldatmak istediği sevgilisi, eşi yoktur onu bilemem, param yok falan da demeyin, devlet hastanelerinde de psikolog var, hatta artık sağlıklı yaşam merkezleri var orda da psikolog hizmeti veriliyor, mhrs den randevu alın gidin.

Kızım var büyük büyük laflar etmek istemiyorum ama çocuğum seni baban hiç mi sevmedi, başını okşamadı? Evli evli heriflerle ne işin var? Adam olsalar eşlerini aldatmazlar. Eşini aldatan sana neler yapmaz. Git Bakırköy e yatırın beni tedavi edin de. Bu saçma sapan ilişki yaşama arzusu normal değil. Yarın bir gün Allah korusun manyağın birinin eline düşeceksin. Ya kötü bir hayat yaşayacaksın yada bu huayattan koparılacaksın.

Böyle bir durumda insan sosyal medyasını bile kapatabilir bir süre ya da kendisine tanımadığı hesaplardan mesaj atılmasını, takip isteği gönderilmesi vb engelleyebilir , tabi aklı başında insanlar için bu durum

niye bu kadar panik olup şaşırdınız anlamadım.
sevgilisi olan adamla sevişen evli adamlada sevişir nolmuş yani demiştir adam. şansını zorlayacak elbet. ha ailene söylerim gibi laflarını verirsiniz savcılığa olur biter. sosyal medyayı kapatmakta bir tıklık iş yani. ne yardan ne serden vazgeçemeyince demek..

Ev arkadaşının çırılçıplak kapıyı açmasından belli ki adam bir de anlatmış herkese. Zaten o çevrede de adı çıkmış gibi duruyor

Bana nedense imamin kizina bizzat siz fake hesaptan mesaj atacaksiniz, eski sevgiliniz ogrenince de "Ben yazmadim kuzenim yazmis:s.s" diyeceksiniz gibi geldi. Onun yolunu yapiyor olabilir misiniz su an sanki?

Küçük yerde oturmuyorum.Hastanede gittiğim diş bölümüydü çok rahat buldu beni.Tabi tahmin ederek ya bu hastaneye gelirse diye şansına gelmiş.O hastaneye gitmiyor olabilirdim ya da ona hastaneye gideceğim diye yalan söylemiş olabilirdim yine de beklemeyi göze almış nasılsa bol boş vakti de var gelmiş.Kadın olmadığını öğrendiğim anda engellemiştim.Daha önce sevgilisi olayına da şu yüzden inandım.Adamın daha önceki sevgilisi benim her zaman gittiğim kuaförüm çıktı.Kuaför kadın da sürekli konuşan özel hayatımla ilgili sorular soran bir kadındı.Eski sevgilimden kısaca bahsettiğimde onun işe yaramaz çapkın bir adam olduğunu,onu bırakmamı bana başka birini bulacağını vs.söylemişti gereksiz anlattım kuaförüme de.Sonra kuaförün gazına gelip eski sevgilim olan adamı sahte hesaptan denemiştim başka kızlarla konuşacak mi diye konuşmuştu.2 Psikoloğa gittim.Biri spor yapıp kendime odaklanıp başka insanlarla kahve icmemi fln önerdi yapmadım.Digeri de eski sevgilim bana mesaj atınca onu nasıl geri cevirmem gerektiğini fln anlatmıştı.Devlete de psikiyatriye gittim ama ilaç kullanmak istemediğimi psikoloğa yönlendirmesini istedim yönlendirdi ve psikolog yüzüme bile bakmadan 1 ay sonrasına randevu verdi.Onun randevu alırken beni dinlemediğini fayda sağlamayacağını düşündüğüm için 1 ay sonra verilen randevuya da gitmedim.

Sizden vazgeçmedigi için mi başka sevgilisi var ? Karisini sizinle, sizi de yeni sevgilisiyle aldatan kişi ?? Birde ev arkadaşı kapıyı çıplak açmış, habersiz gittiniz de sizin geleceğinizi düşünüp neden soyunup bekledi bu adam ,evde öyle mi geziyormuş, kapıyı açmadan delikten bakıp hemen oraya mi soyundu, hepsi saçma

Bana nedense imamin kizina bizzat siz fake hesaptan mesaj atacaksiniz, eski sevgiliniz ogrenince de "Ben yazmadim kuzenim yazmis:s.s" diyeceksiniz gibi geldi. Onun yolunu yapiyor olabilir misiniz su an sanki?
İnşallah öyle bir saçmalık yapmaz yeterince başında bela var zaten bir yenisini daha eklemez listeye.
Ocak ayında adama verdiği parayı geri alacağını düşünüyordu (hiç sanmıyorum) parasını alana kadar sessiz kalıp parasını aldıktan sonra bütün bunları geri de bırakması hayrına olur.

Ev arkadaşının çırılçıplak kapıyı açmasından belli ki adam bir de anlatmış herkese. Zaten o çevrede de adı çıkmış gibi duruyor
Ev arkadaşına beni kotu anlatmış olabilecegi ihtimalini düşünmek istemiyorum.ev arkadaşı biz görüntülü konuşurken duymuş olabilir.Evleri çok küçük.eski sevgilim de ev arkadaşının sevgilisiyle olan konuşmalarına şahit olduğunu bana anlatırdı.Kıza sürekli bağırıyor kız yine de onu bırakmıyor ev arkadaşımı psikoloğa götüreceğim psikolojisi bozuldu.Bir kızdan ayrılmayı kendine yediremedi ondan sonraki sevgililerine hep kötü davraniyor şeklinde bana anlatırdı.

Karısıyla yıllar önce boşanmış olduğunu söylüyor.benimle alakası yok.Ev arkadaşı banyo yapmış ona denk gelmişim habersiz gittiğim için benim hatam oldu.Delikten bakmamasi onun hatası ben bilerek o şekilde açtığını düşünüyorum.

Zaten gittiğiniz psikoloğun dediklerini de bile isteye yapmamışsınız, sen kendine değer vermezsen,karşidaki kim olursa olsun sana değer vermez..İnşallah okuduklarımız gerçek değildir, başınıza bir iş gelmez, inşallah kitap falan yazıyorsunuzdur da bunlar da uydurmadır. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun

Ben anlamiyorum ki zaten, boyle igrenc bir herife insan nasil bu kadar kafayi takabilir? Cevrese baska erkek mi yok yahu, abazan, culsuz, sapik herifin teki oldugu yetmezmis gibi bir de onca paranin uzerine yatiyor, ustune tehditler bilmem neler..

Hayır kıza hiçbir şey anlatamayacağım.Kızın bana inanmayacagini eski sevgilime inanacağıni düşünüyorum.Sonuçta ben de kızın yerinde olsam başka birine inanmaktansa sevgilime inanırdım kız aşık adamı seviyor.

İlk cümlem peki? Tekrar yazacağım , sizden vazgeçmediği için mi yeni sevgilisi var

Kusura bakmayın ağzınız ne kadar gevşek. Uçan kuşa anlatıyorsunuz herşeyi. Her mesajınızda hikayeye yeni karakter ekleniyor şimdi de kuaför kadın çıktı ve ne hikmetse bu da adamın eski sevgilisi ve küçük şehirde yaşanmıyor olaylar nasıl bu kadar denk gelebiliyorsunuz eski sevgili, yeni sevgili eşler filan.

Diş hastanesinde denk gelmeniz apayrı olay zaten. Baktınız erkek çıktı kapatırsın sosyal medyanı yâda engellersin adam hastane önünde yolunu kestiyse sizi tanımıyorum başka biri resmimi kullanmış olabilir sizinle yazışmadım şikayet edeceğim dersin.

İlk cümlem peki? Tekrar yazacağım , sizden vazgeçmediği için mi yeni sevgilisi var
O benden vazgeçti kendimi kullandirdigim için belki de.Diger kız kendini kullandirmadi onunla evlenecek.Ben ondan vazgeçemedim hala bana küçükte olsa umut verdiği için.O kızı sevmediğini bana hissettirdiği için.Neden onunla kafelerde geziyor onu da hiçbir şekilde sosyal medyada paylaşmıyor düşünüyorum.Ona aşık mısın diye de sordum.Ona aşık değilim ama seviyorum diye cevap verdi.

Sosyal medyada kuaförümle adam ortak arkadaş o şekilde demekki kuaförün hesabından kızları ekleyen bir adam.Yolumu kesince zaten o gün muhatap bile olmadan kaçtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…