Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Engellersem adam panel işlerine bulaşır beni bulabilir ya da eski sevgilimi bildiği için o konuda bir şey yapar diye korkuyorum.O yüzden direkt engelleyemem bir sebep bulmam gerek.Tabi ki metres olmayacağım asla.
Yarabbim Ne kadar güzel evhamlı düşünebilen bir yanınız da varmış, inşallah bir dahakine başınıza bela açmadan yaparsınız bunu. olay gerçekse tavsiyem AIDS'li falan olduğunuzu söyleyin ya da köşe yazıları yazdığını söylediniz adamın demek ki belli bir medyatikliği var çalıştığı kurumlaraa ulaşıp genç bir kızı tehdit ettiğini söylemekle, mesajlarını kurumlara yollamakla tehdit edin siz de. karısından korkmayan adam maaş aldığı, itibarlı olduğu yerlerde küçük düşmekten uzaklaştırılmaktan korkar. olmadı mafya tutup adamı dövdürtürsünüz kesin çözüm

Nasıl taniştigimi sordular anlattım ben de.Gonderiyi yazarken nasıl tanistigimi yazmak aklıma gelmemişti çünkü uzun süre oldu tanışalı.Kendimi anormal durumlara sokmak ben de istemem.Bundan keyif almıyorum kalbim acı içinde.Erkekler kötü niyetli yaklaşıyor benim suçum ne.Ben hiç düşünmedim birine deli divane aşık olduğumu anlatirken karşımdaki kişinin bana teklif edebileceğini.Evimin adresini vermedim.Dertleşme dershaneden psikolog hocamla dertleştim.O da profesyonel biri şehir dışına gitmemi önerdi.Yaşadigim şeyi hiçbir arkadaşıma anlatamayacak kadar yalnızım.Bir adamın peşinde heder olmuş bir kadın oldum.Eski sevgilime hayır diyemiyorum.Gelecek hafta içinde görüşmek istiyor mesela kabul ettim.Bana zarar verdiğini pişman olacağımı bilsem de ona sarıldığımda sanki dünyanın bütün dertlerinden arınmış gibi hissediyorum.Onunla geçirdiğim zamanlarda sadece kalbini bile dinlesem huzur buluyorum.O benden vazgeçmedikçe ben ondan vazgeçmek istemiyorum.

Hastalık meselesi olabilir şu an çalışmıyor adam emekli.Karisindan korkmuyor meselesini beni kandırmak için söylemiş olabilir bence korkuyor.

Aslında ben bana o gözle bakacağını hiç düşünmemiştim.Konu içimi çok sıktığı için dertleştim.
nasıl düşünmedin ya? adamlar karılarının derdini dinlemiyor dırdır ediyosun diye elin herifi seni niye dinlesin? gitsin karısıyla sohbet etsin senle ne işi var bunu düşünemedin mi? bal gibi evli adamla konuşmuşsun işte. belki sevgili olmak değildi niyetin ama seni pohpohlaması işine gelmiş işte. evde karısına nasılsın demez ama senin derdini dinler. Bu adamdan ahlaklı bi teklif mi bekliyordun?

Şimdi daha iyi anlıyorum.Nasilsa bu kız birine aşık karıma bulaşmaz kullanırım diye düşünüyor.Beni pohpohlamıyordu ki.Eski sevgilimden uzaklaşmam için öğütler veriyordu.Bu adam seni hiç düşünmüyor seni sevmiyor gibi acıtıcı sözler söylüyordu.Ne söylerse söylesin vazgeçemedim ama.

"erkekler kötü niyetli yaklaşıyor benim suçum ne" diyerek kendinizi aşırı teselli ediyorsunuz. yarın öbür gün başınıza çok ciddi bir şey gelebilir. bu kadar kadın burada hareketlerinizi anormal buluyorsa kendinizle ilgili bir sıkıntı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. insanların size iyi niyetli yaklaşacağı ön kabulüyle hareket ederseniz böyle çirkin olaylar yaşamanız normal. örneğin ben evime hırsız girmesini istemem bu yüzden kapımı bacamı kitlerim önlemimi alırım, hırsız yine girerse orda gerçekten benim suçum yoktur. Ama kapıyı bacayı açarsam, insanlardan safça iyi niyet bekleyip evime girmeyeceklerini zannedersem hırsızı biraz evime davet etmiş oluyorum takdir edersiniz ki. Gerek eski sevgiliniz gerekse diğer insanlarla ilişkileriniz konusunda kendinize çok sert bir tokat atmanız gerekiyor zira başka türlü bu toksik romantik yaşantınızdan kurtulamayacaksınız.

Ben de dershane diyince öğrenci sandım. 30 yaşında kazık kadar kadının başına neler neler gelmiş. Hepsinin senaryo olduğuna eminim. Yok değilse sizde zihinsel problem var. Heriflere para kaptıracağınıza gidin tedavi olun, başınızın çaresine bakmayı öğrenin. Noldu o 200 bin? Ya paranı ya bedenini diyorlar siz de sunuyorsunuz. Ama bence senaryo, çünkü bir kk klasiği olarak konu yapılan yorumlara göre değişiyor şekilleniyor, eklemeler yapılıyor.

Karşınızdaki insanın evli bir erkek olduğunu öğrendiğiniz anda yapmanız gereken tek şey engeli basmakken siz iyi niyetli olduğunu düşündüm diyerek kendinizi kandırmışsınız. Umarım gerçeklerle en kısa sürede yüzleşip o adamdan kurtulursunuz. Ben bdv ye hiç bakmam ilk mesajımda size denk geldi :)

iyi öğrenmiş oldun. rahatsız ederse karının sosyal medyasını buldum Ona ulaşırım diye tehdit et engelle her yerden. evli adamlarla ilişkiler de böyle başlıyor işte. Sana Bi yerden destek oluyor iyilik yapıyor insan olarak sevmeye başlıyorsun. sonra başlıyor karımla yatmıyoruz ühü ühü şöyle kötü böyle lanet biri. belki böyle hemen karşılık beklemese sizin muhabbet de oraya gidecekti. evli biriyle ne konuşcam ya çok iyi biriyse gitsin karısıyla konuşsun hiçbir şey olmasa bile Sen ister misin kocan sana ayıracağı vakti elin kızına ayırsın? senin hatan üzgünüm.

Evet benim de hatalarım,saflıklarım,kırılgan olduğum dönemlerim oldu.Bunu inkâr etmiyorum.Ancak burada bahsettiğiniz durum ’kapıyı bacayı açık bırakmak’ değil.Ben o kişiyi kadın sanarak konuştum,sahte profille kandırıldım,takip edildim.Yani örneğinizdeki gibi kapıyı açık bırakmak değil,kapalı kapının kilidini sahte anahtarla açmak gibi bir durum.Eski sevgilimin ev arkadaşı konusunda da beni oraya başka bir şey için gittiğimi düşünüp o şekilde kapıyı açmasında da benim suçum habersiz gitmemdi.Eski sevgilimden de başka insanlardan da uzak durmalıyım.Tası tarağı toplayıp sosyal medyadan uzaklaşmalıyım bundan ders aldım. Artık kimseye kolay güvenemiyorum,sosyal medya sınırlarımı koydum ve psikolojik olarak da daha güçlü olabilmek için adım atıyorum.

Siz gercek misiniz ? Fake mi bu konular anlamadim degilse iyi bir psikiyatriden terapi almanizi tavsiye ederim.

Para meselesi borç ben onu ödeyeceğini düşünüyorum.

Benim en büyük hatam, sürekli eski sevgilimin bana nasıl döneceğini,hayatındaki tek kadın nasıl ben olabilirim diye obsesif şekilde düşünmem oldu.Bu süreçte bir hata daha yaptım… Çaresizlikten ‘metafizik uzmanı’ olduğunu söyleyen biriyle konuştum.Bu kişi benden para istemedi fakat eski sevgilimi bana döndürebileceğini,hatta evlenirsek düğün takılarından pay alabileceğini söyledi.O kadar çaresizdim ki her yolu denemek istedim.Sonra o kişi doğum tarihlerimizden ebced hesaplamaları yapıp eski sevgilimle evlenirsem ömür boyu fakirlik çekeceğimizi kendisinin kazancının iyi olduğunu falan söylemeye başladı.Sanıyordu ki ben fakir olacağım diye ondan vazgeçeceğim.
Ona güvenmedim,hiçbir özel bilgimi vermedim. Bu konuşmanın da büyük bir hata olduğunu şimdi daha net görüyorum.

Hala daha eski sevgilim diyo ya adam senle sevgili falan değildi kullandı seni çıldırtma insanı ya bu adam bu gün dönse kabul edecek yerdeysen hala gel dediğinde koşa koşa altına gidiyosan sende ne şeref var ne gurur senden hiçbir şey olmaz daha bu adam gelse senin suratına tükürmen lazımken kazık kadar kadının yaptığı hareketlere bak ya

Kullanmasını kendime yediremiyorum işte.Onunla olursam beni kullanmamış gibi düşünürüm diyorum.Sanki onunla evlenirsem kendimi bu kadar kötü hissetmeyeceğim.

Kullanmasını kendime yediremiyorum işte.Onunla olursam beni kullanmamış gibi düşünürüm diyorum.Sanki onunla evlenirsem kendimi bu kadar kötü hissetmeyeceğim.
Sanki o bana dönerse gerçekten sevilmişim beni kullanmamış diye düşünürüm kendimi daha değerli hissederim gibi.

Kullanılmış hissettiğim için zihnim hep ‘keşke bana değer verseydi’noktasına gidiyor.Her şeyi yaptım onun için.içimde tam kapanmayan bir yara var.Kendimi yeterli,değerli hissedemediğim için bu duygu bana sürekli onu hatırlatıyor.Bunun sağlıklı olmadığının farkındayım.

Adam hâlâ bana ‘seni seviyorum, sana değer veriyorum’ gibi şeyler söylüyor.Onu bırakamadığım için mi vicdan yapıyor yoksa gerçekten böyle mi hissediyor bunu anlayamıyorum.Belki de beni üzdüğünü bildiği için kendini suçlu hissedip bana iyi gelmeye çalışıyor.Üzülmeyeyim diye sarılıyor olabilir… Senin kötü olmanı istemiyorum diyor.ama hangisi gerçek hangisi vicdan karışıyor artık ayırt edemiyorum.

O bana geri dönerse onun için verdiğim onca emek ve gösterdiğim sabır boşa gitmemiş olacak.vazgeçmeyişim,sevgim ve çabam sonuç bulmuş olacak.sanki bana dönmesi hem kendimi değerli hissettirir hem de tüm yaşananların bir anlamı olmuş gibi gelir.Kullanılıp atılmış bir mendil gibi olmak,kandırılmak ağır geliyor içimde hayır diyorum yapamaz.O bunu yapacak insan değildi diyorum.Umutla bekliyorum pişman olmasını bana gerçekten değer verdiğini görmeyi.

Bir daha bir başkasını nasıl sevebilirim bilmiyorum.Birine tüm kalbimi verip onun için her şeyi yaptıktan sonra bu şekilde kenara atılmışken,yeniden güvenmek ya da yeni biriyle tanışmak bile bana imkânsız geliyor..Sanki ilişki anlamında hayatımdaki son kişi oydu.Ne sevmeye gücüm kaldı ne de insanlara güvenim.Aklımda hep onu geri kazanmak var başka bir çıkış yolu yokmuş gibi hissediyorum.Onunla mutlu olduğumuz günleri tekrar yaşamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…