Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

aşkın gözü kördür diye boşuna demiyolar inş yıkılan hayatların vebalını almazsınız cok zor durum allah herkese hayırlı guzel ahlaklı hayatlar versin

Arkadadaslar konu sahibinin anlattiklarina hicte sasirmadim cevremde ornekleri cok var cunku hangi akla hizmet hala evli bir erkekle iliski yasiyor onuda anlamis degilim ! benim basimdada var bir tane eski esim (30 yas) benden bosanmadan etmeden 17 yasindaki bir surtukle iliski yasamaya basladi halada yasiyordur bilemiyorum bunlarin ikiside bir olup beni provoke etmeye calistilar kendi oyunlarina beni dahil etmeye calistilar kiz resmen kendini benimle yaristirma derdindeydi halende oyle bu arada biz hala bosanma asamasindayiz ! Simdi ben konu sahibine ne diyeyim bunlarin ikisini tanistirsakmi ha ne dersiniz ? Tovbe Yarabbim su mubarek gunde ahlaksizligin bu kadarinada pes ! ayip degilmi yaptiginiz konu sahibi acaba o erkegin size asik oldugunumu dusunuyorsunuz ? Hadi ben neyse bosanma asamasindayim peki karsinizdaki insanin karisi ne durumda hic dusundunuzmu ? Edep ahlak seref kavramlari olmadiktan sonra herseyi yapma kapasitesine sahip sizin gibi "kezban" kizlari !!!!

ya bir de şöyle edebiyat parçalamıyor musunuz, neymiş "öyle lafla aşık olmak değil, körü körüne" bla bla.... aman ne büyük aşkmış ya kolaysa segiline karısından boşanması senle evlenmesini söyle. görürsün o zaman o aşkı meşki... (tabi konunun gerçek olduğunu varsayarak yazdım bunu ama yine de büyük ihtimalle konu sahte diye düşünüyorum hala)

Hay agzina bal surdunler. Allah seninde yardimcimcin olsun canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay çıldırıcam siz ne kadqr rahatsınız ya inşallah sizde aynı duruma düşersiniz...ne kadqr çirkin bişey bu ya.adam evliii evde bir karısı var darkındamisiniz?belkı cocukları var.adam boşanniycak ama hadı diyelim bosandi senlede evlendi inkansiz ya yarın senide aynen böyle aldatical ve çok gencsin.yazık bi kızı istemeye gelmeden çevresine sorarlar.senin için baskasıyla metres hayati yasadı dıycekler hiç hoş değil

Yadirgamiyorum yadirgadigim seyler basima gelir diye korkuyorum. Ama cok ayip anormal ayip bu. Kendi gelecegini yakiyosun. Kimse sana ceza vermese ilahi adalet var Yaradan cezasiz birakmaz

Bu tür kizlarin sonu belli:) ya ilerde bu adami aldatacak yada adam bunu. Insallah adam aldatirda aslinda ne oldugunu anlar

Benim en çok şaşırdığım şey iki tarafın da ailesi durumu biliyor. Daha lise öğrencisi bu kız yaa yazık çok yazık o aileye. Küçücük yer düşmüşsündür sen şimdiden herkesin diline
Bizim oralarda da oldu böyle bi olay. Liseli bi kız aynı senin gibi, evli çocuklu bi adamla aşk yaşadı. Adı çıktı rezil oldu ama görüşmeye devam etti.
Sora adam karısından boşandı bunu aldı evlendiler. Haha mutlu son dimi? O kızdan da bıktı bi süre sonra. Şimdilerde başka kadınlarla düşüp kalktığını duyuyoruz adamın.. Kızın halini anlatmıyorum bile.. İşte senin geleceğin yavrucum

Hay agzina bal surdunler. Allah seninde yardimcimcin olsun canim

Sagol cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun konu sahibinin ailesi biliyormus karsi tarafin aileside biliyormus artik pes diyorum bunlarin hepsi ayni al birini vur otekine bu anlatmis oldugum 17lik sokak supurgesinin aileside biliyor bunlar ne bicim insanlar ya biri bana anlatsin ?!!!! ailelerdede hata var

Canim ben buyuk konusmayim yadirgamiyorum allahim iki cihanda ne bana ne coluguma cocuguma sunu yasatmasin. Ama soyle bisey var ailelerde suc bence. Erkekler pislik. Onlar ucan kusa bile goz koyuyolar. Hayir ben bekarken evliside geldi. Ay allahim tevbeler olsun gozumu kirpmadan kactim kactim. Oyle biseyin ahi alinirmi ya. Hih iste burda ailelerin verdigi terbiye isin icine giriyor. Boyle bisey basima gelse ben suan bunlari yaziyor olamazdim hani mezarda yazma imkanim olmazdi hos mezardada yerim olmazdi boyle biseyde. Onlarinda burda yeri olsada en kotu orda yok yerleri.Canim sende cidden sikma o guzel canini. Ben yemin ederim 1 kere gormedim aileyi bitirip sonunda mutlu olan erkek kadin. Onlar senin adini meeleyerek senden af dilencekler sende osurcan suratlarina. Afedersin boyle seylerde azicik argo konusuyorum

Hala ayrilar diyor ya kizim sen kafayimi yedin ayri olsalar bile evlilik hukuken son bulmadikca aldatmak kusur teskil eder hatta o kadin cagizin sanada tazminat acma hakki var basit olan biri varsa oda sensin hatayi kendinde ara bence birde utanmadan yalan soyluyorsun nerede gorulmus 22 lik bir erkegin patron oldugu geri zekalimisin sen ! en iyisi ne yapalim biliyormusun seni benim hala bosanma asamasinda oldugum eski esimin kiz arkadasiyla tanistirayim (hala cikiyorlarsa tabiki) cok iyi anlasirsiniz en azindan iki ahlaksiz bir arada olmus olur !!!! tovbe yarabbim sizin gibi kizlar oldugu surece daha cok yuva dagilir Allah sizleri islah etsin !!

Allah'in sopasi yokki iste kus beyinlerine bir tane dank diye gecirsin. Gulum Allah'in adaleti cok buyuk boyleleri mutlu olucaklarini zannediyorlar lakin ahireti dusunen yok ! Allah bizleri boylesi cirkef kadinlardan ve erkeklerden korusun ! ne diyeyim artik cidden bazi seyleri migdem kaldirmiyor ! cevremdede vardi koca karisini yillardir bosanmis bir bayanla aldatiyor karisi ise bunu biliyor ve mahkeme kapisina dayaniyor bosanma davasi acmak icin lakin kocasi izin vermiyor ayrica diger kadin benim dugunume kdr geldi ya hangi yuzle geliyorsun hatta o geri zekali eski esimin kiz kardeside diger kadinin esyalarini evinde saklardi kurtulduguma sukrediyorum yeminle ! kadinligimizdan utanir hale geldik

Yani gorumcen yataklikmi yapiyodu eski kocana😳😳

okusam mi okumasam mi yazsammi yazmasam mi derken yaziorum sawasmayi biraktim okuon demi kuzucum sen hala topigini......

bak yol yol degil sen kendini cek geri bi yaaa asktan olseydi insan once ben olurdum merak etme bi kaybol ortadan bakalim sen yokkende bu herif ayrilcak mi karisin dan resmi olarak bi ayrilsin bi yol cizsin ozman git boynuma atla sende yaw.... bine bole bugune kadar hayatinda baska kadi olup ayrilipta mutlu olan erkek gormedim ben hatalar tek tarafli olmaz hic bizaman...birde kadindan dinlemeli demi iliskiye capkin mi sapikmi pintimi asalak mi uada dort dortluk mu bir tarf dinleyerek karar weremezsin hele ki is yerlerinde baslayan ask lar meskler acayip deli olurum bi konuya suan bay x ici yaptigim oldurme planlarima akli ucar yaaa nasil guwencen sen ewlen bu adamla coluk cocuk ohh yarin isyerine bi stajer girsin nasil emin olcan onada yanmadigina ben deli olurum uyku uyuyamam yapma kuzum yapma sen cekil gercekten bitikse yuwa bosansinlar oyle yasa askini doruklarda gunah ayip yazik bizede yazik aklimiza fesat sokuosunuz adamada yazik sanada yazik o kadina daha cok yazik belki adam sen olmasan hayatinda ki ikinci sansi tekrar karisina wericek.. git bi okulunu okuda gel kuzum .... bi de yaz bakim kararin ne madem sorununu paylastin nasil cozmege karar werdin...

Son düzenleme:
Yani gorumcen yataklikmi yapiyodu eski kocana����

Yok eski esimin kiz kardesi aldatilan kadinin hem yuzune gulerdi hemde o aldatilan kadinin kocasinin metresinin esyalarini evinde saklardi anlatabildim umarim ! bende diyorum Allah Allah bu oda neden kilitli agzindan kacirdi geri zekali Allah'im dedim nasil insanlarin icine dusmusum !

Son düzenleme:
Ayy konudan çok yorumlar ilgi çekici valla süpersinizz

anladim simdi sanirsam ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…