Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Ciddi olamazsin!!! Sen sukretmelisin eski kocan sana bunlari yapmista ayrilmissin. Ya omrunu curutseydin bunlarla. Gercrkten diyorum su mubarek gunlerde sukret. Aaa o nedemk ya bunlar nasi insan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha yaşınız çok küçük, o aşk sandığınız şey var ya aşk değil, öyle olduğunu sanıyorsunuz, birkaç yıl sonra bu ilişkiden pişman olacaksınız, senelerimi verdim diyorsunuz, henüz bu yıl liseden mezun olmuş bir çocuksunuz, hangi senelerden bahsediyorsunuz
İstediğiniz bölümlere puanınız tutuyorsa hemen şehirdışında bir üniversite tercihi yapın, telefon numaranızı değiştirin, gideceğiniz şehri o kişiyle paylaşmayın, irtibatı kesin.

Kötü bir insan olmayabilirsiniz ama o kişiyle görüşmeye devam ederseniz hem kendiniz hemde o kişinin eşine büyük kötülük yaparsınız.
Okuyun, meslek sahibi olun, henüz öyle aşk acılarıyla kıvranıp olmadık ilişkilerle yıpranacak, evli bir adam için gereksiz fedakarlıklar yapacak çağlarda değilsiniz.

Sevdiğinizi zannettiğiniz insan 22 yaşındaymış, karısı da genceciktir onun, yazık değil mi?

Genç arkadaşım bu söyleyeceğim kulağınıza küpe olsun, 22 yaşında bir erkeğin henüz kişiliği oturmamıştır, dün karısına aşıktı, bugün size, yarın başkasına, eşini aldatan sizi de aldatır, bu beraberliğe devam eder, okumaktan, tüm hayatınızdan vazgeçerseniz ilerde kafanızı vurursunuz ama son pişmanlık fayda etmez, yol yakınken vazgeçin bu aşk sandığınız ilişkiden.

Ayy öyle masum anlattın ki kıyamam yazık ya
Karısı da adamı zincire vurmuş boşanamıyor vah vah
Ne masum bir aşk bu böyle
Bu erkekler mi çok zeki yoksa bizim kızlar mı...
Neyse
Bu arada sen yuva yıkan kadın, patronun da ona da neyse...

neden öyle söylüyorsun aaaa ayıp ettin...aşka saygın olsun meryemcim....herkese nasip olmaz evli adamın sevgisi

Demekki aldatan kadınlar kendilerini böyle avutuyor
Aldatılan ne beddua ediyo ne acılar çekiyor bilmiyorsunuz tabi

neden öyle söylüyorsun aaaa ayıp ettin...aşka saygın olsun meryemcim....herkese nasip olmaz evli adamın sevgisi

Özür dilerim yav. Bihter ve Behlül ün yanlarında olmalıydım aşk kazanmalı.
O çok kutsal
Hem karısı ile anlaşamıyormuş her aldatma hikayesinde olduğu gibi

Son düzenleme:
aha ha aha aşkın önünde eğilirken mısır mı yiyecen kız...eğilirken dikkat et boğazına kaçmasın mısır...
Yok kız yorumları yeni okumaya başladım da
Bu uyduruk hikaye ve mukemmel yorumları okurken iyi giderdi dedim :)

Son düzenleme:
ya çok felaket bi durum hiç başlanmamalıydı evli adama aşık olmakta ne demek allah aşkına size çok aşksa boşansın karısından onuda yapmıyor ohh valla hep seni hep karısını idare ediyor allah kimseye yaşatmasın yaptıgınız çok yanlışşş

Yani gorumcen yataklikmi yapiyodu eski kocana😳😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kaynanın , kaynın ve adamın bilumum akrabalarının bile yaptıgını gördüm ve hatta halada görüyorum!! arkadasım maalesef bu tarz bi ilişki içinde anlamıyor dinlemiyor laf soylesen adama kusuyor falan ve nerdeyse her haftasonu adamın teyzesinde kardesinde annesinde kuzeninde vs. onların özel günlerine gidiyor geziyor cocuklarla ilgileniyor falan ama adamın ailesi karısına birsey demiyor kadının haberi yok ( yani aslında haberi var kızdan ama adamın ailesinin buna yataklık ettiğinden yok )) cok fena bir durum bu işten sıyrılmasını bekliyorum canalarım sonucsuz kaldı hikaye hep aynı ama dinlemiyor yasadıgının farklı oldugunu düşünüyor er yada gec anlayacak umarım gec olmaz yaptıgı yanlıstan döner

Buraya yazdığınıza göre yorumlarıda kaldracağınızı düşünerek söylüyorum ki sizin için aşk nedir? Yaşadığınız şeyin aşk olduğunu sanıyorsunuz, herşeyden önce ailenizin başını öne eğdirmeye değecek birşey aşk olabilir mi bunu düşünmeniz gerekirdi ayrıca daha kendi geleceğinizi düşünmeniz okulu bitirmeniz gerekirken boyunuzu aşan işlere girmiş kendiniz dahil o adamla çevrenizdeki herkesi üzmüşsünüz. Aşk bu dünyadaki en güzel, en temiz duygu ama siz ve o adam bunu kavrayamamışsınız birde çok büyük bir maharet gibi buraya dert paylaşır gibi yazmışsınız yazıkk!!!

kızlar yazmayın bence artık kesin sahte konu bu. konuyu açan kıs kıs gülüyordur ya. yazmayın bence

senin yasin küçük anlamiyorsun???? sana su kadar soyleyim.. o adam senin düşündüğün kadar seni sevseydi senin bu yasta adını cikartirmazdi....bosardi karisini anli sanli alirdi seni.....
kusura bakma gerçek acidir.....cok gorduk senin gibi ask yasyanlari... aldiklari beddua , yasadiklari rezillik yüzünden mutlu olamadilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…