Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

neee 17 yaşındamı?valla hepsi birbirinden işginç konular gelmeye başladı.ama ben o konuyu bulamadım ya nasıl kaçırmışım ki:))))))

adamın eşine ne kadar üzüldüm kadın birde öğrenmiş..
ne çok insanın günahına girip ahını aldınız..
kaç gece o günahsız kadını ağlattınız kim bilir hepsinin acısını çıkartır rabbim sizdende diğer ahlaksızdanda..
çoluğu çocuğuda vardır kesin yazık yazık utanıyorum sizin gibi hemcinslerimden..
bide aileniz biliyor ve siz hala ihtimalleri mi düşünüyorsunuz çekip karşılarına akıl vermediler mi size anlatmadılar mı yaptığınız hatayı size..
yok adam evliliğinde mutlu değilmişte sende mutluluğu bulmuş..
arkadaşım kaçıncı yy da yaşıyoruz biz farkında mı değilsinsiniz siz?
bu devirde kadınlar bile rahatlıkla boşanırken erkek mi boşanamayacak..
mutlu değilsen boşanırsın kardeşim ne bu..
adamda iyiymiş yani bir elim yağda bir elim balda..
hem karnım doysun hem pastam dursun..
Rabbim sen koru böyle kadınlardan..
yok karşı çıktım yok direndim boşversene be neye direndindin iyiki direnmişsin direnmeseydin ne olacaktı konun metres oldum birde hamile kaldım mı yazacaktın burada bize..
direnmişmiş işi bile bırakmamışsın neye direndin alla sen ya..
ayıp ayıpp kendini kimsenin yerine koymuyorsan anneni o zallı kadının yerine koy da anla yaptığın hatanın büyüklüğünü..
annen baban ne haldeler acaba..
eğildi mi zavallı annenle babanın başları önlerine ahh ahhhh..

allah akıl fikir versin başka bir şey diyemiyorum bence allah akıl vermişte siz kullanmıyorsunuz aklınızı kullanın eskimez korkma kullanmakla aklınız:44:

Yahu Allah askina evli barkli adami ayartmissin, hadi ayartmadin onun karaktersizligine karsilik vermissin,neyin mucadelesinden bahsediyorsun????Ayrica adam sana kor kutuk asik olsa seni kafaya koydugu gun esinden bosanir,ne seni o asagilik duruma dusururdu,ne de esine o ahlaksizligi yapardi.... Aklini basina al yahu nedir bu genislik...Baskasinin olana goz dikip buna ask diyorsun pes !!!!!

Nerden biliyor sunuz evliliğin de mutlu olmadığını??gördünüz mü adamı yuvasın da??
Yuva yıkan kız yakıştırması cuk diye oturmuş bence..
Bir arkadaş yazmış "karını boşa evlenelim" de bakalım kalıyor mu o "koşulsuz,körü körüne" diye inandığın sizin tabirinizle "aşk".
Seni gerçekten sevseydi,seni bu duruma düşürmezdi.
İkinci kadın,metres,dost ne derseniz deyin,sizi düşürdüğü durum bu,hani sevgi?
Seven adam böyle mi yapar? Sevdiği kadını bu duruma mı düşürür? HAYIR.

iyi git evlen bir de üzülüyormuş.aşarsın sen aşarsın bu durumu merak etme. evli erkekle beraber olmayı aştıysan aşamıyacağın şey yoktur senin. gerçi bana konu sahte gibi geldi. çünkü böyle utanç verici bir durumun buraya bu kadar rahat yazılması bana sahte olabilir izlenimini de verdi.

çok merak ettim o adam patron olmasaydı da çaycı olsaydı yine onda bulur muydun kendini seni ondan başkası sevmez tabi adam evde varken bir tane, bir de seni bulmuş ...evli adam seninle el ele kırlarda gezerek laylaylom şeklinde tatmin olmuyordur heralde ki sana körü körüne saplanmasında haklı...bence bu aşk falan değil sen maddiyata , o da ondan küçüksen senin lolitalığına saplanmış...bu hikayede kalbe saplanan oklar yok yani

o caycı ona asık olsaydı terbıyesız ahlaksız olur karısı colugu cocougu olmus olurdu

ama bu bır patron ve ona koru korune asık olurmu canımm

Böyle ergeni alıp kafasını duvarlara sürtecen ki kıvılcımlar çıksın...

Aynen,Bide utanmadan sıkılmadan maharetmis gibi (evli bir asikla imkansizi yasamak yazmis)ya imkansiz dediyi de ahlaksizlik yapmak imkansiz degilmis demekki kendine yakistirdigina gore ne utanma kaldi ne arlanma gizli sakli yasadiklarini maharet bilen gencin sonu evli bi adam tarafindan kullanilmak iliskisini leyla mecnun zanneden ergen kafasI

allah akıl fikir versin başka bir şey diyemiyorum bence allah akıl vermişte siz kullanmıyorsunuz aklınızı kullanın eskimez korkma kullanmakla aklınız:44:

insanın aklı başka yerlerine düşünce o yerler çalışıyor sonucunda da konu sahibinde olduğu gibi bu tarz saplantılı , ihtiraslı , ateşli ama adi ilişkiler yaşanıyor

Son zamanlarda böyle konular çok açılmaya başlandı amaçları ne onuda anlamıyorum kendilerine destek mi arıyorlar aferin böyle devam et aşkını sonuna kadar yaşa dememizi bekliyorlar heralde,böyle bir olayda kimse destek vermez zaten ama destek vermeyince yine bizler kötü oluyoruz.

herkeşleri beğendim, ama sistem seni daha fazla beğendirtmedi Q

Şu cümleye bayıldım. Hangi konuymuş o? Ben nasıl kaçırmışım yaw.

Konu sahibine yorum yapmicam. Burası fena karışacak ama belli ki. Karşıt görüşlüler nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…