Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

bir gün bekliyorum,adamın karısı da kk üyesi olup çakozlayacak durumu ve anında enseleyecek konu sahibini

Çok kıskandım niye beni böyle seven birisi yokama abla değil kız, sanırım liseli üniye gitme planı var.

Sana başıma gelen bir olayı anlatıyım.... Lise yeni bitti bir sene sonra dersaneye gidip üniversiteye hazırlanıyorm. 19 yaşında felanım begenilen ,ilgi çeken çıtı pıtı birisiyim... Bir gün dersane çıkışı peşime biri takıldı takip ediyor bir hafta felan takip etti... En sonunda geldi aşık oldum ilk görüşde aşk konuşuyor agzı iyi laf yapıyor, tipide iyi en fazla benden 3 yaş felan büyüktür... Ben tersledim gidin işinize o zaman sadece kendimi üniversiteye odakladım....

Bu beyfendi geldi gitti ısrar etti . Her seferinde tersledim çünkü böyle tiplerden nefret ederim.. Bizim dersanenin orada bir yerde çalışıyordu galiba kendisi... Israrları yedi sekiz ay devam etti... Bir gün bir alışveriş merkezinde bir magazaya soyunma kabininde bir şeyler deniyordum. Kabinden çıktım kabinin önünde o yüzü değişik oldu. Diğer kabinden bir kadın çıktı hayatım bu olmadı bir beden büyüğünü istermesin dedi... o zaman kadar adamın parmagında hiç yüzük görmedim o gün yüzük vardı... Karısı kabindeyken o şahısa ne oldu çekirge diyip çektim gittim. Neyse o kişiyle kasada eşiyle denk geldim peşimden koşan diller döken adam tanımıyor gibi davranıyor, eşine çok üzülmüşdüm ve daha sonra ögreniyorum ki odam dersanede güzel kızlara yazan bir tip, eşininde hiç birşeyden haberi yok... Sevgilinizin de yapacagı bu karısının peşinden gidecek... Yol yakınken unutun

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

yerinde olsam kafama sıkarım...

:)

gerçektende doğru yakıştırma yapılmış size yuva yıkanın yuvası olmaz bu adam senı gerçekten sewseydi eşinden boşanırdı madem sana aşık neden senle ewlenmıyor pekı gerçekten yazık okadını da düşün biraz onun yerınde sen olsan napardın hııı sana diiil ama o kadına gerçekten çok üzüldüm ben afedersin ama tam bi g..vatmış

Aaa bu şahıs hamile miyim diye konu açan değil mi
17 yaşında hamile kalmaya çalışıyor
Bence çok mantıklı böyle olursa boşatabilirim sanıyor zaar

olayı ucuzlaştıran biz miyiz ??? ucuz bir olay yaşayan sen misin ????

kötü bir insan değil misin

insanların hayatlarında bazı değerler vardır..
ne olursa olsun değişmeyecek şeyler..

sevmişsiniz aşık olmuşsunuz. oda sizi çok sevmiş.. bunlar için yorum yapmicam..
ama şuda bir gerçek ve hayatımız değeri, evli bir adamla NEOLUR OLSUN bir münakaşa etmek doğru değildir.. umarım sizde bunun farkına varırsınız. boşansın sizi alsın.. bu ayrı bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…