- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi adibendesaklii
-
kıskanç karılar sizin böyle körü körüne aşık olan patronunuz yok diye saldırıyorsunuz ablaya !
Bu arada maaşın kaç lira bacı ya ?
Asgari ücretten gösteriyorsa eger sigortanı ıııhhh bu adamdan patron olur evet ama badem gözlü minnak pardon olgun sevgili olmaz,yok eğer asgari ücretten hem fazla fazla maaş hem de sigortanı maaş üzerinden gösteriyorsa sakın onu bırakma bacım böyle patron bu devirde cıks zor bulunur..
Vicdanın rahatsızmış zannediyorsam satır aralarında hissettim çünkülüm müneccim b... yedim ben !
Anlarım kadının halinden (!)
Çözüme gelecek olursam yastıgına yattıgında kör talihin kara bahtın seni gözünden akan nedamet ve vicdan gözyaşlarıyla parça pinçik ediyorsa al karısını yanına üçünüz beraber yaşayın..
Adam bir ona atlasın,bir sana atlasın
Ooooyyyyşşşş yazarken fena oldumya la
Çok kıskandım niye beni böyle seven birisi yokama abla değil kız, sanırım liseli üniye gitme planı var.
Utanmaz puu 1,5 sene bide !!!!!!!!!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Zar dikimi bacım..
ben kızken böyle şeylere cesaret edemiyordum bunda abla potansiyeli var
şu arabaların arkasına asılan zarlardan mı
Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
Titi zarı...şu arabaların arkasına asılan zarlardan mı
Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
haaaaa bak şimdi olduyok bu köşeli değil yuvarlak
Titi zarı...
İki konu sahibesi de aynı zaman da online oldu..:26:Gebelik bölümünde ki konu sahibesiyle aynı tarihte giriş yapmışlar,enteresan?:26:
ama kontescim bak ne kadar büyük aşklar kaçırmışsın sen de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?