Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

kesınlıkle arkadasa katılıyorum.. evli o .. ailesi var.. her aksam o kadının koynunda.. senınlede evlenmez anlattıklarına bakılırsa.. ve en onemlisi karsı tarafın bedduasını almak.. senın mutlulugun baskalarının uzulmesine sebep olucak.. bukadar bencil olma..için yansada git 1 sn bile durma.. ımtıhanın budur belkide. ama dogru yolu sen bılıyorsun.. ondan uzak olmak..

ama ablacım öyle deme dünyadaki en büyük aşk onlarınki...
bunlar aşkı sevgiyi ne sanıyorlar acaba anlamıyorum..

Çocuk oyuncağı zannediyorlar kısacası,2 güzel söze tav olup aşıkım diyorlar

Bunlara kızıncada adım asabiye çıkıyor sonra..

bir Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran vakası daha.....adam azmış tazecik kız istiyo bu salak ta kendini sevdiğini sanıyo... adamın neyi sevdiği belii....

Evli bi adamla aşk yaşayan her insana yuva yıkan yakıştırması yapılır zaten..nereye giderseniz gidin.

madem sizi seviyor ..boşansın eşinden sizinle evlensin..

Erkek adama bişey olmaz elinin kiridir..Belki evine yuvasına döner..hata yaptım der.eşi affeder..

olan da size olur..acı çekerek başka bi şehirde üniversite okumak zorunda kalırsınız. üzüldüm gerçekten..

kıskanç karılar sizin böyle körü körüne aşık olan patronunuz yok diye saldırıyorsunuz ablaya !

Bu arada maaşın kaç lira bacı ya ?

Asgari ücretten gösteriyorsa eger sigortanı ıııhhh bu adamdan patron olur evet ama badem gözlü minnak pardon olgun sevgili olmaz,yok eğer asgari ücretten hem fazla fazla maaş hem de sigortanı maaş üzerinden gösteriyorsa sakın onu bırakma bacım böyle patron bu devirde cıks zor bulunur..

Vicdanın rahatsızmış zannediyorsam satır aralarında hissettim çünkülüm müneccim b... yedim ben !

Anlarım kadının halinden (!)

Çözüme gelecek olursam yastıgına yattıgında kör talihin kara bahtın seni gözünden akan nedamet ve vicdan gözyaşlarıyla parça pinçik ediyorsa al karısını yanına üçünüz beraber yaşayın..

Adam bir ona atlasın,bir sana atlasın

Ooooyyyyşşşş yazarken fena oldumya la

Çocuk oyuncağı zannediyorlar kısacası,2 güzel söze tav olup aşıkım diyorlar

Bunlara kızıncada adım asabiye çıkıyor sonra..
Bu konuya tepkisiz olmak mumkun degilki ayrica konu sahibi suan online sifresini degistirmeye calisiyorrr))aradigi yuva dagitan kadin denk gelmedii destek bekliyormus heralde tovbe tovbe ya sabir Ya Rabbim sadece okuyor yorumlarii))

Siz bir kadının hayatını zehir etmişsiniz ve şimdi hala kendi hayallerinizden mi bahsediyorsunuz?
Ne kadar sığ düşünceli ve bencil birisiniz siz.
Hala hayatım çekilmez oldu diyip, dert yanabiliyorsunuz. Diğer kadının hayatı ne oldu acaba bir fikriniz var mı?
Ne kadar aşağılanmış, istenmemiş ve mutsuz hale getirdiniz o kadını.
Madem adam size aşık oldu, git boşan öyle gel diyemediniz mi?
Veya biraz gurur yapıp, uzak duramadınız mı?
Şu an kaçma isteğindesiniz, bence de kaçın. Kaçın da o adam da artık hesap versin karısına, yaptıklarıyla yüzleşsin.
Belki sizin ekseninizden çıkınca naptığının farkına varır.

herkeşleri beğendim, ama sistem seni daha fazla beğendirtmedi Q
ellere var da bize yok mu

Şu cümleye bayıldım. Hangi konuymuş o? Ben nasıl kaçırmışım yaw.

Konu sahibine yorum yapmicam. Burası fena karışacak ama belli ki. Karşıt görüşlüler nerde?

hamile miyim konu adı..ama bdv değil gebelik topiğine açmış..

Bu konuya tepkisiz olmak mumkun degilki ayrica konu sahibi suan online sifresini degistirmeye calisiyorrr))aradigi yuva dagitan kadin denk gelmedii destek bekliyormus heralde tovbe tovbe ya sabir Ya Rabbim sadece okuyor yorumlarii))

Destek nasıl gelsin,heyecan yapmak için açılmış bir konu zaten

kız valla anlamadım...
bildiğimiz dikiş nakış mı??
imalı başka bişey mi çözemedimm???

Kızlık zarı dikimi dikiş anlamı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…