- Konu Sahibi adibendesaklii
-
konuyu 70+ kişi okuyo...
duyan gelmiş enemmm
kolla kendini konu sahibi, saldırııııınnn
Bak canım ,seni yargılamıycan ,her birey kendinen sorumludur ,kalbe söz geçmez ,olabilir aşık olmuşsunuz normal ,bir kadın ve bir erkek varsa ortada aşk kaçınılmaz olabilir ,ama senin hatan o adam başka bir kadına ait iken bunu bile bile devam ettirmen olmuş ,sen kendini bu çıkmaza bilerek sokmuşsun ,yaşın küçük tahminimce ,sana abla tavsiyesi ağlasanda ,kalbin acısada ,karalar bağlasanda bırak git ,arkana bakma ,ya boşansın gelsin gerçekten seviyorsa ki o zamana kadar ayrı kal ondan ,yada bırak bu işin peşini ,çok üzülürsün.
bu aralar dikiş nakış konuları yok canım ondandır
sahte bence bayanlar bu konu
ama ablacım öyle deme dünyadaki en büyük aşk onlarınki...
bunlar aşkı sevgiyi ne sanıyorlar acaba anlamıyorum..
Aynen,Bide utanmadan sıkılmadan maharetmis gibi (evli bir asikla imkansizi yasamak yazmis)ya imkansiz dediyi de ahlaksizlik yapmak imkansiz degilmis demekki kendine yakistirdigina gore ne utanma kaldi ne arlanma gizli sakli yasadiklarini maharet bilen gencin sonu evli bi adam tarafindan kullanilmak iliskisini leyla mecnun zanneden ergen kafasI
Nerden biliyor sunuz evliliğin de mutlu olmadığını??gördünüz mü adamı yuvasın da??
Yuva yıkan kız yakıştırması cuk diye oturmuş bence..
Bir arkadaş yazmış "karını boşa evlenelim" de bakalım kalıyor mu o "koşulsuz,körü körüne" diye inandığın sizin tabirinizle "aşk".
Seni gerçekten sevseydi,seni bu duruma düşürmezdi.
İkinci kadın,metres,dost ne derseniz deyin,sizi düşürdüğü durum bu,hani sevgi?
Seven adam böyle mi yapar? Sevdiği kadını bu duruma mı düşürür? HAYIR.
Evli bi adamla aşk yaşayan her insana yuva yıkan yakıştırması yapılır zaten..nereye giderseniz gidin.Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
dikiş nakış??:44::44::44:
Böyle ergeni alıp kafasını duvarlara sürtecen ki kıvılcımlar çıksın...
bencede sahte...hatta şuan bunları okuyup gülüyo ergen gerisi
Bu konuya tepkisiz olmak mumkun degilki ayrica konu sahibi suan online sifresini degistirmeye calisiyorrr))aradigi yuva dagitan kadin denk gelmedii destek bekliyormus heralde tovbe tovbe ya sabir Ya Rabbim sadece okuyor yorumlarii))Çocuk oyuncağı zannediyorlar kısacası,2 güzel söze tav olup aşıkım diyorlar
Bunlara kızıncada adım asabiye çıkıyor sonra..
evlilik öncesi , evlenilecek adamdan habersiz yapılır .... acaba nedir nedir
kız valla anlamadım...
bildiğimiz dikiş nakış mı??
imalı başka bişey mi çözemedimm???
ellere var da bize yok muherkeşleri beğendim, ama sistem seni daha fazla beğendirtmedi Q
Şu cümleye bayıldım. Hangi konuymuş o? Ben nasıl kaçırmışım yaw.
Konu sahibine yorum yapmicam. Burası fena karışacak ama belli ki. Karşıt görüşlüler nerde?
Zar dikimi bacım..kız valla anlamadım...
Bu konuya tepkisiz olmak mumkun degilki ayrica konu sahibi suan online sifresini degistirmeye calisiyorrr))aradigi yuva dagitan kadin denk gelmedii destek bekliyormus heralde tovbe tovbe ya sabir Ya Rabbim sadece okuyor yorumlarii))
kız valla anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?