Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

bir Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran vakası daha.....adam azmış tazecik kız istiyo bu salak ta kendini sevdiğini sanıyo... adamın neyi sevdiği belii....

He onlar boşandılar. O tür evlilikler uzun sürmüyormuş sanırım...
Yaa yakışıklı bir patron, parası var, karizmatikse falan hayranlık duymuş olabilir. Adam da karşılık verdiyse, aşk sanmıştır.
Yeni patroniçe olacağını falan sandı herhalde

şeyma nur tosun musun sen yahu,diğer konudaki 17 yaşındaki ergenus..???
paranoyak oldum iyice bu kk da..
22 yaşında patron,eşinden ayrı yaşıyor ama boşanmıyor,1,5 yıldır berabersiniz,adın çıkmış ama boşanıp evlenmiyorsunuz..herkesler de biliyor ayrıca..
bize ne soruyosun anlamadım ki??
şimdi şu tabloya bak sen kendine yorum yap o zaman....

Sadece ilk yorumunu okudum yuva yıktı yakıştırmasından yakınmışsın. Ya ne olacaktı? Yaptığının düpedüz karşılığı bu. Evet yuva yıktın. Evet o kadının ahını aldın. Yeter ajitasyon yaptığınız ya.

Hem evde karısı hem kalbinde başkası. Anlamıyorum nedir insanları boşanmayıp aldatmanın, riyanın kollarına bıraktıran..

kız valla anlamadım...
bildiğimiz dikiş nakış mı??
imalı başka bişey mi çözemedimm???

Anam sen de ne iyi niyetli çıktın. Ben ilk yorumda çaktım meseleyi. Ben burada dura dura, feleğin çemberinden geçtim he Her şeyi öğrendim, iyi kötü ne varsa

Kirsehirde yasiyormussun seninle ayni yerden olduguma utandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hooooppp orda dur, beraber olduğun evli adamın eşinin hatasını söylemek sana mı kaldı, haddini bil. Senin anan baban yok mu, kimse sana terbiye, ahlak, namus nedir öğretmedi mi, hiçbişey olmasa şu anda kul hakkı yiyorsun, o kadar vahimse durumun söyle anana babana evlendirsinler seni başka kadınların canını yakma. Baştan sona hatalısın, haddini bilmezsin, terbiyesiz ve ahlak çöküntüsü yaşıyorsun. Tam olarak seni doğuracağıma taş doğursaydım denen canlılardansın. Durumu basitleştiren yok, en basit sensin...

kız boş yere demiyor biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye

Hahahahaha rezil yaaa !!! Yuzsuz ben boyle bisy gormedim normal biseymis gibi bide buraya yaziyo cildircam

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

direkt birleştirmişim ben kafada

amaan neyse ya bize ne hazır tatildeyim gidip yan gelip yatayım bari

peki nesin sen ?

Hayatı malesef çok hızlı ve düşünmeden yaşıyorsun. Otuzuna geldiğinde kafanda bir sürü pişmanlıkların olacak bu şekilde devam edersen.

Basitleştirmeyin mi? Ucuzlaştırmayın mı? Hımm.. Anlıyorum. Sen de haklısın. Sen ucuz, basit şeylere gelemezsin. Haliyle gelmemen normal. E baya bir "pahalı" ilişki yaşıyorsun. :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…