- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi adibendesaklii
-
imalı başka bir şeykızlık ( yazmam yasak mı bilmiyorum ) konularından bahsediyorum epeydir açılmadı ya hani bu konu çok gözde oldu dolayısıyla....
Bu sözle ne demek istediniz merak ettim bu konunun dindar nesille ne gibi bir bağlantısı olabilir?
Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
hmm anladım canım...
heee dooru..
zaten ya o konu..
ya aldatma..
ya boynuzlama yada bölee şeyler ilgi çekiyo enemmm
merak ediyorum bu adam karısını severek mi evlenmiş.......Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
Anam sen de ne iyi niyetli çıktın. Ben ilk yorumda çaktım meseleyi. Ben burada dura dura, feleğin çemberinden geçtim heHer şeyi öğrendim, iyi kötü ne varsa
fotoda baktım bikiniler giyilmiş ben de sandım denizle kanka olundu:):)bende de iş yok bak arkadaşlar muhabbet çıkardılar bize...
ortada yok ki konu sahibi,sevgilisine koştu heralde bizi şikayet edecek:)
dindar kısmıyla değil gerizekalı kısmıyla ilgisi var......
Adam 22 yasinda..
Ve patron..
1.5 yıllık iliskileri var. Demek ki adam daha uzun zamandir evli..
22 yasinda patron olan bir adam var ortada. Bu adam kacinda evlenmis, zorla babasi evlendirdiyse patron olduguna gore babasi da fabrikator falan olsa gerek. Ben anlamadim bu işten bir sey..
Konu sahibi fantazilerini dile getirmis bence. Genc yakisikli hemi de patron hemi de karisindan ayri hahahahahaha:):)
Allah Allah nesini anlamadınız,cümlede ne diyorsa onu demek istedim..dindar nesil yetiştirmek isterken gerizekalı nesil yetiştirdiler dedim...Yine anlamadım ama önemli değil . Galiba 'ilgisiz' bir kelime kullanıp 'ilgili' olanı vurguladınız .
Benim gibi anlamamış olanlar için dindar ve gerizekalılığın alakası yok'muş .
o bir vazgeçilemeyen kadın !
Allah Allah nesini anlamadınız,cümlede ne diyorsa onu demek istedim..dindar nesil yetiştirmek isterken gerizekalı nesil yetiştirdiler dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?