Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Hayatım boyunca büyük konuşmaktan her zaman kaçındım, çok büyük laflar edenlerin kınadıkları şeyleri yaşayacaklarını düşünürüm. Ama bu "evli ama eşi tarafından ihmal edilen ve karşısına çıkan kadına kör kütük DÜNYADAKİ EN BÜYÜK AŞKLA bağlı olan adam" kadar komik bir şey daha görmedim. İnsanlar hata yapabilir, yukarıda da dediğim gibi büyük konuşmayı sevmem ama bana bu hikayeler yapılan ahlaksızlığa kılıf için uydurulmuş gibi geliyor... Size de nacizane tavsiyem sevgilinizden ayrılıp yeni bir hayata başlamanız yönünde.

Alkışlayaraktan beğeniyorum bu yorumu.Ne iddialı laflar bunlar ya... Ben 17 yaşında okul dersane, kurs arkadaş oturması vs. düşünürdüm.
O yaşlar hayatın en kıymetli ve güzel zamanları.Vaktinden önce açan ağaç meyve vermez derler.

Bir tek şey düşünün, yaptıklarını dediklerini unutun. Gerçekten sizi çok sevseydi, ne yapar ne eder eşinden boşanır karşınıza o şekilde gelirdi. Sizinde o küçük yaşadığınız yerde adınızı ayaklar altına aldırmazdı !!!!!!! Ne sizin için nede birlikte olduğunuz insan için zerre kadar üzülmedim. Aileniz ve o kişinin karısına yazık, şuanki yaşadığınız acının bin mislini yaşayarak bedel ödeyeceksiniz.

Çok gençsiniz. hiç bir şeyi görmüyorsunuz. Gelecek zamanda daha da pişman olmadan hemen bugün çıkarın hayatınızdan. Birlikte olduğunuz adam adam olsa, eşini sevsin sevmesin, birlikte olsun olmasın olsa bu tür olaylara girmez.

Şimdi gördüm bir de adamın(!) karısının hatalarından bahsetmişsin. sen kimsin, ne haddine o kadını yargılıyorsun? Bu ilişkide dış kapının dış mandalısın. Onlar evli, nikahlı. Burada tek suçlu da sen değilsin o ş......... sevgilin de hatalı. Ama ne olursa olsun o kadının hataları yargılayacak son insansın. Sana ancak b.. yemek düşer.

Icinde bulundugunuz durum yanlis gec olmadan hayatinizi toparlayin siz kendinizi ucuzlasdirmissiniz.22yasinda adam erken evlenmis atraksiyon ariyor heralde sizde onu yasatiyorsunuz ama sevildiyinizi dusunuyorsunuz yanlis pembe gozluk var gozunuzde acin gozunuzu bizlerin gozunden kendinize bakin dogrumu yapiyorsunuz sizce? esinden ayri yasamasi falanda size hak kazandirmiyor ayrica esi kotu falan demeyin ne de buna inanmayin hicbir erkek metrese esim cok iyi demez acikcasi parmaklarim bu cumleleri haketdiyiniz icin yaziyor ama kalbim de sizliyor gencecik bi kiz kendini kullandirtma bu kadar gunaha bulanma yazik etme ne kendine nede karsi tarafdaki kadina buna hakkin yok o adamada RABBIM akil mantik ihsan eylesin insallah yuvasini yanlis bir eglence uguruna bozmasin.sende gec olmadan toparlan derim yoksa yokus asagiya kosuyosun ...kotu olcak

Birde patron deyince kelli felli bir adam canlanıyor gözümde ..yuva yikanin yuvası olmaz

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Merhaba, hem genç,hem güzel,hem popüler bağyann.
Hic biseycik olmaz güzelim, aşarsin sen bu problemi.
Evli adamin aşkina kapilabilicek deli cesaretiyle herşeyin üstesinden gelirsin sen. Hiçç bişeycik olmaz. Allah başka dert vermesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dindarlıkla alakasını sordum sonra alakası yok dediniz yahu :26:

Belki de çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir
yok öyle değil.kimse çağdaş nesil yetiştirmeye çalışıyoruz demedi ki....neden lafı değiştireyim ki..
basit bir cümle,kendi içinde insanı düşünmeye sevk ediyor sadece...gülümseyerek düşünmeniz yeterli...hakarte yok küçümseme yok bişi yok,sadece basit bir ironi var beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz,kılıf aramaya gerek yok..

İyi bir işim var diyorsunuz sonra da şehir dışına üniversiteye giderek kurtulurum ancak diyorsunuz. Yaşınız daha çok genç ve bu adam belli ki yeni maceralar arıyor. Madem sizi bu kadar derin seviyor çok iyi anlaşıyorsunuz sizi bırakamaz her şeyden çok seviyor eşi de biliyormuş neden ayrılmıyor eşinden dur ben diyeyim eşi boşamıyor ya da çocuklar var filan değil mi. Peki bir an için aynı şeyin sizin başınıza geldiğini düşünün evlendiniz bu adamla ve aldattı kadın diyor ki eşiniz beni çok derinden seviyor benden başkasıyla olamaz ne hissedersiniz senelerinizi verdiğiniz, çocuk doğurduğunuz bir insan için o an neler hissedersiniz bir söyleyin çünkü benim aklım almıyor bir insan hem cinsine bunu nasıl yapar? siz ayrılmak uzaklaşmak için hiçbirşey yapmamışsınız ki gayet doğal karşılamışsınız bunu şimdi de herkes beni yuva yıkmakla suçluyor diyorsunuz aferin mi diyeceklerdi peki babanız anneniz bunu nasıl kabullendi ya o adamın ailesi. Her şey duyulunca neden ayrılma yolunu seçmedi tabi ne şiş yansın ne kebap mantığı var beyefendi de.

şu gayri meşru ilişkileri anlatırken nasılda romantik, pespembe, pırırıl pırıl tertemizmiş gibi anlatıyorsunuz.
nerdeyse ağlayacağım .

22 yaşındaki evli bir adamla ki bence bırakın adam olmayı insan bile değil, 1,5 yıldır aşk ilişki yaşayan bu ergenin annesi babası yok mu.... nasıl habersizler çocuklarından bu kadar, çalışıp para getiiyor ya ne halt ederse etsin mi diyorlar acaba...

Ah canımm sana nasıl üzüldüm bilemezsin yazık çok aşık olmuşun adamda karısından çok çekiyoo tüü o karıya aşkınıza nasıl saygı duymaz dememizi beklemiyosun sanırım senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyo yaa rezil insan bide utanmadan söylüyon ar namus düm düz maşaallah

yanlış tahmin adam 22 yaşındaymış,karısından ayrı yaşıyormuş,öyle didi...

Vay be 22 yaşında evlenmiş, patron olmuş, karısını aldatmış, fırtınalı bir aşk yaşamış.
Ben de 22 yaşındayım. Ve ne evlenebildim, ne patron olabildim, ne de kocamı aldatabildim.
Hangimiz beceriksiziz acebaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…