- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi adibendesaklii
-
Bie bu konu sahibi arkadaş, bir 17lik hamile kalmaya uğraşan kızımız, bir de titiz kocalı hatun baya eğlendiler diye düşünüyorum şahsen..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
hee kıızz kafama vue ekmeeemi all
Bende dindarlıkla alakasını sordum sonra alakası yok dediniz yahu :26:
Belki de çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir
sen tabisiiii..22 yıllık ömrüne en fazla 2-3 sevgili bir doplama falan sıkıştırabilmişsinidr.Vay be 22 yaşında evlenmiş, patron olmuş, karısını aldatmış, fırtınalı bir aşk yaşamış.
Ben de 22 yaşındayım. Ve ne evlenebildim, ne patron olabildim, ne de kocamı aldatabildim.
Hangimiz beceriksiziz acebaa
çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir demişsiniz
böyle bir replik günümüzde sivrilmemiş ama inanın bayıldım
bence de doğrusu bu , bazıları çağdaşlığı başka yerlerinden anlıyor.......
sen tabisiiii..22 yıllık ömrüne en fazla 2-3 sevgili bir doplama falan sıkıştırabilmişsinidr.
Vay be 22 yaşında evlenmiş, patron olmuş, karısını aldatmış, fırtınalı bir aşk yaşamış.
Ben de 22 yaşındayım. Ve ne evlenebildim, ne patron olabildim, ne de kocamı aldatabildim.
Hangimiz beceriksiziz acebaa
Al benden de okadar 25 yaşındayım daha yeni evlenmeye karar verdik 3 senede. 22 yaşında adam bütün herşeyi yapmış bide bir buçuk yıl gizli gizli ilişki yürütmüş. Biz de bir halt yok adam 22 yaşında patron olmuş bu çoçuk askerliği de var tabi bu arada bunu da yaptımı ki
Ne 2-3 sevgilisi. 1 Tane adam akıllı oldu. Onu da elimden kaçırdım. Başkasıyla evleniyor
Yok anam benden adam olmaz.
Burdan ofiş ablaya, sana, true, cow, milenaya falan sesleniyorum. Evde kalacağım az destek çıkın, yağuşuklu kuzenlere falan varım
Açık göz ol, bak millet bacak kadar boyuyla neler yapıyor. 17 yaşında evlenen, çocuk yapmaya kalkan, fiyuuuuu neler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?