- 9 Mart 2011
- 12.694
- 11.740
- 498
- Konu Sahibi kelebek2006
-
evde tıkılıp kalma sözleşmesi mi imzalanıyor nikah masasında...
Ayrıca dışarı cıkıp hava almak çok önemli beynin oksijene ihtiyacı var...
vayy cok bilmis seni yanimda olmayan biri nasil yasak koyabilir nasil nefes almama izin vermez bilmediginiz bir seye yorum yapmayin mal misiniz nesiniz
bir kocişim kocişim her şeyin en iyisini kocişim bilir vakası.Ama yukardaki arkadaşa katılıyorum insan dışarı çıkmayınca oksijen almayıp güneş filan görmeyince normal gibi bu tip davranışlar sergilemesi. Ben mesela kpss'ye hazırlanıyorum bazen 4-5 gün evden çıkmadığım oluyor ama artık 5. Günün sonunda ruh halim değişiyor yani sonuçta biz insanız bitki miyiz oturduğumuz yerden fotosentez yapalım. Asıl bunun doğru olduğunu düşünen arkdaşın beyninin daha çok ihtiyacı var oksijene ciddi söylorum normal değil bunu olağan görmek durumu vahim.:26:
vayy cok bilmis seni yanimda olmayan biri nasil yasak koyabilir nasil nefes almama izin vermez bilmediginiz bir seye yorum yapmayin mal misiniz nesiniz
konuyu açıyorsunuz yok oluyorsunuz
insanlar yorum yapıyor
yorumları beğenmeyince
başlıyorsunuz kıvırmaya
sonra hakaret etmeler
ayrımcılık var demeler
benimle dalga geçildi
morelim bozuldu üzüldüm ayakları
nedir bu yahu
fazlamı güneşte dolaşıyorsunuz anlamadım ki :44::44:
bu konuyu açmanızdaki amaç neydi allah aşkına ??
evet ben kac kere söyleyecegim yaa anlamiyormusunuz begniniz mi yok sirf cevabinizi almak istedim görüsünüzü problemimi paylasmaya gelmedim buraya bunu anlamak cok mu zor haydi cikar baklayi agzindan demenizden o kadar sikildim ki neymis niyetin falan ulannnn sirf soruma cevap vermeniz yeterliydi o sekilde bana cok yardimci olurdunuz ama israr edip beni bunalttiniz bee bir da su dalga gecmeleriniz asagilamaniz benim sinirlemem gayet normal
kelebeğin ömrü 24 saatmiş
güle güleeee
siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin
Yazık ya,
Erkeklerin haksız olduklarında etrafına saldırıp küfür etmesine alışmıştık ama bunu bir kadının yapması çok üzücü.
Allah eşinizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?