evli bir bayan olarak...

evde tıkılıp kalma sözleşmesi mi imzalanıyor nikah masasında...

Ayrıca dışarı cıkıp hava almak çok önemli beynin oksijene ihtiyacı var...

hesapla işte çıkıp oksijen almayınca....

Bir kocişim kocişim her şeyin en iyisini kocişim bilir vakası. ama yukardaki arkadaşa katılıyorum insan dışarı çıkmayınca oksijen almayıp güneş filan görmeyince normal gibi bu tip davranışlar sergilemesi. Ben mesela KPSS'ye hazırlanıyorum bazen 4-5 gün evden çıkmadığım oluyor ama artık 5. günün sonunda ruh halim değişiyor yani sonuçta biz insanız bitki miyiz oturduğumuz yerden fotosentez yapalım. Asıl bunun doğru olduğunu düşünen arkdaşın beyninin daha çok ihtiyacı var oksijene ciddi söylorum normal değil bunu olağan görmek durumu vahim.:26:

vayy cok bilmis seni yanimda olmayan biri nasil yasak koyabilir nasil nefes almama izin vermez bilmediginiz bir seye yorum yapmayin mal misiniz nesiniz

mal neye denir?

mal; bir kimsenin ya da bir tüzelkişinin iyeliği altında bulunan, taşınır ya da taşınmaz varlıkların tümü; bayağı, aşağılık, kötü kimse.
alınıp satılabilen her türlü ticaret eşyası, tüccar malı, emtia; esrar ya da kaçak madde.
birinin iyeliği altında bulunan büyükbaş hayvanların tümü.

turkcebilgi adlı siteden alıntıdır...

Son düzenleme:

hhaaa sıktırrrrrr

vayy cok bilmis seni yanimda olmayan biri nasil yasak koyabilir nasil nefes almama izin vermez bilmediginiz bir seye yorum yapmayin mal misiniz nesiniz

konuyu açıyorsunuz yok oluyorsunuz
insanlar yorum yapıyor
yorumları beğenmeyince
başlıyorsunuz kıvırmaya
sonra hakaret etmeler
ayrımcılık var demeler
benimle dalga geçildi
morelim bozuldu üzüldüm ayakları
nedir bu yahu
fazlamı güneşte dolaşıyorsunuz anlamadım ki :44::44:

bu konuyu açmanızdaki amaç neydi allah aşkına ??

Valla benim de senin gibi terbiyesiz bir esim olsa ben de eve kapatirdim hatta mahzene falan dışarı çıkınca beni utandirmasin diye

Arkadaş kendini belli etmiş yav yazık ne hale gelmiş daha fazla yazmayalım bari o kocişkossuyla mutlu mesut yaşasın tabi yaşıyorsa .

varsa bir derdiniz dürüstçe anlatın yardımcı olmak isteyen olsun
olabilir eşiniz size yasaklar koyabilir var böyle insanlar
adam gibi anlatsanız herkes size fikrini söyler
bu şekilde alavere dalavereyle hem üyeleri
hem yöneticileri oyalamaya hakkınız yok

Son düzenleme:

evet ben kac kere söyleyecegim yaa anlamiyormusunuz begniniz mi yok sirf cevabinizi almak istedim görüsünüzü problemimi paylasmaya gelmedim buraya bunu anlamak cok mu zor haydi cikar baklayi agzindan demenizden o kadar sikildim ki neymis niyetin falan ulannnn sirf soruma cevap vermeniz yeterliydi o sekilde bana cok yardimci olurdunuz ama israr edip beni bunalttiniz bee bir da su dalga gecmeleriniz asagilamaniz benim sinirlemem gayet normal

bence birazdan kimin gideceğini görür herkes.
geleceğini mi gördün?
söylediğin şey çok yakışıksız.

Beğin değil o beyin

Yazık ya,

Erkeklerin haksız olduklarında etrafına saldırıp küfür etmesine alışmıştık ama bunu bir kadının yapması çok üzücü.

Allah eşinizin yardımcısı olsun

ben evli değilim ama annem istediği gibi çıkıyor. çünkü bir kere bunun SOHPETİ babamla aralarında geçti annem ben çizgimi bilmiyormuyum sence dedi. babam sustu zaten. Annem sabah akşam belirsi NORMAL saatlere kadar dışarda ailesiyle arkadaşalarıyla Planlar programlar yapabilir.
Ama bu konun sadece muhappet amaclı oldugunu düşünüyorum. bukadarı olmaz hiç bir erkek sabah dahi dışarı çıkamassın demez bence. Ya hiç birşey değil karşındaki insan sen onunla evlendin kapına köpek almadın.
-Canın muhappet etmek istiyorsa bu klupte GEYİK Topikleri var orada arkadaş bulursun

Yazık ya,

Erkeklerin haksız olduklarında etrafına saldırıp küfür etmesine alışmıştık ama bunu bir kadının yapması çok üzücü.

Allah eşinizin yardımcısı olsun

valla kadınlar erkekler den daha terbiyesizleşiyor bazen bende şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…