- Konu Sahibi kelebek2006
-
pislik! eleştirelere açık değilsen açma konu ya açma arkadaşım ne kadar paçoz sunuz yada ergenlıkten kurtulamamışsınız. Allah allahhh!!siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin
valla kadınlar erkekler den daha terbiyesizleşiyor bazen bende şaşırıyorum
pislik! eleştirelere açık değilsen açma konu ya açma arkadaşım ne kadar paçoz sunuz yada ergenlıkten kurtulamamışsınız. Allah allahhh!!Tİksiniyorum senin gibilerinden .
ne oldu kuyrugunuza basıldı galiba
almış olduğunuz aile terbiyesini çok güzel sergilediniz gerçekten
kötü söz sahibinindir.sizin seviyenize inmemi bekliyorsanız çok beklersiniz...son dakikalarinız bütün üyelere yazın istediğiniz gibi
siz önce saygili olmayi ögrenin zavalli sizi
beni terbiyesizlestiren sizsiniz kendinizi ne saniyorsunuz yaa
saygi mi ? bu nedir ki ? bir cümleye "ulaaan" la basladiktan sonra
aynennn kaltak seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aileme laf atma orospu
siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin
vayy cok bilmis seni yanimda olmayan biri nasil yasak koyabilir nasil nefes almama izin vermez bilmediginiz bir seye yorum yapmayin mal misiniz nesiniz
hhaaa sıktırrrrrr
siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin siktirin
kelebek dediğin narin olur.
biz sana yardım etmek istedik
nevar yani olamazmı kocan çıkmana zin vermedi,belki çok seviyor seni,belki çok kıskanıyor,belki gözünden bile sakınıyordu
bunlar gayet normal şeylerdi
anlatıp rahatlayabilirdin,sana birkaç yol gösterir önerirdik
sen saldırmayı seçtin
suçsuzden sen, ama suçlu durmuna düştün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?