- Konu Sahibi kelebek2006
-
tabiki çıkıyorum
istediğim zaman istediğim yere gidiyorum
alış verişe gidiyorum, hava almaya çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum
arkadaşlarımla falan çıkıyorum neden sorun olsun ki?
eşin mi yasaklıyor?
eşimin kızdığı tek şey, gece kalmaları. yani gece başka birinin evinde kalmama izin vermez bi tek
ulannn bir yardim istedik diye suclu duruma düsürüldük size pes dogrusu insan degilsiniz siz evet bir sorunum var kocamla inkar etmedim bunu ama detaylara da girmek istemedim bu kadar kötü müdür bu ve mutsuz da degilim sorun da henüz yasamadim sirf sözde her sey ha ayni konuyu da acmadim biri aksamlari disariya cikmaktir digeri de gündüzleri tek basina cikmaktir! sizden akil almak icin zaten acmadim o konuyu görüsünüzü ögrenmek icin actim ben mi hataliyim yoksa kocam mi hatali onu ögrenmek istedim özel birsey paylasmadan dedigim gibi siz cok meraklisiniz galiba objektif bir sekilde tartisamiyorsunuz
Siz dalga gecmeye devam edin siz insan degilsiniz
"ULaaan " gibi baslayip kendinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz...
Yardim istiyorum esim gece cikmama gündüz yanliz cikmama izin vermiyor diye mi yazdiniz ??? Tespit etmek istiyorum özelim sizi ilgilendirmez.esimle cok mutluyum hic sorunumuz yok diyende sizdiniz.. Konuyu subjektiv bir sekilde yazsaydiniz objektiv cevaplar alirdiniz konu güzel bir sekilde tartisilirdi...
siz önce saygili olmayi ögrenin zavalli sizi
banamı dedin? ....
hayir .....................................................
]
ötmeyin artik agzimi siz bozdunuz!!!
asıl anormallik bunu sorabilmenizde
anlamıyorum ki analarınız babalarınız bunun için mi büyüttü sizi
ulannn bir yardim istedik diye suclu duruma düsürüldük size pes dogrusu insan degilsiniz siz evet bir sorunum var kocamla inkar etmedim bunu ama detaylara da girmek istemedim bu kadar kötü müdür bu ve mutsuz da degilim sorun da henüz yasamadim sirf sözde her sey ha ayni konuyu da acmadim biri aksamlari disariya cikmaktir digeri de gündüzleri tek basina cikmaktir! sizden akil almak icin zaten acmadim o konuyu görüsünüzü ögrenmek icin actim ben mi hataliyim yoksa kocam mi hatali onu ögrenmek istedim özel birsey paylasmadan dedigim gibi siz cok meraklisiniz galiba objektif bir sekilde tartisamiyorsunuz
biz mi bozduk
dünden beri demediğini bırakmadın bize şimdi suçlu biz mi olduk
zaten banlanınca aklın başına gelir merak etme
bende bi kaç sayfa okudum da, gayet yerinde yorumlar yazılmış
sonra birden bire ipler kopmuş
sen burdamıydın svdsvd?
sorun nedir? ne olduda bu duruma gelindi?
İnci sözlükteki meraklı erkekler mi bastı burayı yoksa yine diye düşünüyorum..Saçma saçma konular açılmaya başladı yine.....:44:
ben geceden beri burdayım
bilmem arkadaşın değişken halleri var bu duruma geldik birden
saygılı olun diyene bak -inasan değilsiniz- zavallılar-ulan ... bunları sen yazdın canım.. ne kadar cabuk kontrolünü kaybediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?