Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Aynen 7 senelik arkadaşı ise ve işi çıkmışsa tabii ki gelip kalabilir. Tej başına otelde kalmasını istemem asıl.

Güvenmemenin adı olmuş temkinGüvenmediğin adamla evli kalmak genişliktir bana göre açık ve net

Eğer eşimin kız ark dediğim kişi eski sevgili eski nişanlısı veya eski sevdiği biri olsaydı bu genişlik olurdu benim için

Dünyanın en normal şeyi.

Eşimin daha önce tanış bile olmadığı bir grubu vardı internet üzerinden. Kız evine davet etti, kalkıp gittik. Başka kizlar erkekler vs geldi gruptan. Yedik içtik eğlendik. Heralde ben çok genişim.

Şimdi taşa tutacaklar sizi

Düşünsene sen mutfağa gidiyosun, eşin arkadaşı ile hemen öbüşmeye başlıyor. Ama arkadaşı gelmeseydi kimseyle öbüşemeyecekti. Ne yaptık kocamizi şırfıntılardan koruduk. Buna sözlükte temkin denir. Bilmiyorsanız açın öğrenin yoksa hemen kaparlar kocişinizi.

Bence buradaki asıl sorun eşinizin arkadaşı sizin onu istemediğinizi nereden biliyor? Eşiniz aranızda konuştuğunuz şeyi ona neden söylüyor? Eşim isterse elbette kalabilir. Ama kendi kaldıramayacağı şeyleri asla yapmadığından bana bu teklifle gelmez

Kuzenlerini yatılı olarak kabul etmemeniz abartı değil mi ama?

Ben kalma durumu bizim evliliğimiz için olmaz diyenlerdenim.

Esimin gelip bizde kalmak isteyecek yada onun davet edeceği yakınlıkta bir kız arkadaşı yok aynı şekilde benim de o yakınlıkta erkek arkadaşım yok.

Eşli olarak görüstügümüz arkadaşlarımız var ama aynı evde kalacak yakınlık kurmuyor oluşumuz illa aman bir araya gelirlerse aralarında birşey olur korkusundan mi olmak zorunda? Sadece öyle istediğimiz için kendimize öylesi doğru geldiği için olamaz mı?

Bu bakış açısı, evet gelip kalabilir ne var ki diyenler için geniş ifadesini kullananlarla aynı mantığın ürünü aslında. Birinde geniş oluyorsun diğerinde eşine güvenmeyen, kıskanc biri oluyorsun.

Sizde yatılı misafir olacak yakınlıkta arkadaşlar yokmuş ondan olmamış. Ama asla olamaz diye şiddetle karşı çıkanların zihniyetleri, güven seviyelerini, temkin diye adlandırmalarını yanlış buluyoruz. Ama onlar bize direkt konya ovası filan diyo

Bunun güvenmemekle alakasi yok bence. Evli arkadasimin evine arkadasim yokken asla girmem mesela yatiliya da kalmam bunun güvenmekle alakasi yok bazi seyler uygun degildir!

Boşuna tartışılıyor aslında, bu durum biraz da arkadaşım sıfatını almış kişiyle olan samimiyetinize ve eşinizinde arkadaşınızla kurduğu samimiyete bağlı, yıllardır görmediğim okul arkadaşım ben evlendikten birkaç yıl sonra benimle aynı mahalleye taşındı, o da evlenmiş, kızımdan bir yaş büyük kızı vardı taşındığında, ben eşiyle arkadaşımdan daha fazla samimi oldum, arkadaşımda benden çok eşimle samimi, zamanla benim arkadaşım eşimin arkadaşı vasfını aldı, keza başka bir arkadaşımda benden ziyade eşimin arkadaşı oldu, oysa ben tanıştırdım:))) gelseler kalsalar sorun olmaz.

Güven veya özgüven sebebiyle kabul etmeyenler de vardır belki lakin herkesi de aynı kefeye koymamak lazım, insanları geniş veya bağnaz diye nitelendirmek hoş değil, kimse kimsenin ne karakterini bilebilir ne eşiyle ilişkisini ne de arkadaşlık anlayışını bilebilir.

Kuzenlerini yatılı olarak kabul etmemeniz abartı değil mi ama?
Sadece kuzen değil sorun gereksiz yere evime yatılı misafir almak istemem zorunlu bir sebep olursa dışarıda kalan yabancı bir insanı bile alırım bu sadece benim rahat hissetmemle alakali .

Abla inşallah seni de beğenmedimleyerek taşlarlar.

Bir yönden haklisiniz ama kimse de ben şu yüzden istemiyorum dememiş. Siz de dememissiniz mesela. Sadece doğru gelmiyor demissiniz. Neden gelmiyor işte. Mesela hayır olmaz diyenler oturmaya gelmesine izin verir belki. Oturduktan sonra gece bir odada uyusa ne fark edecek. Lavabo kullanımı sorun olabilir sadece ebeveyn banyosu olmayan evlerde. Mesela bizim de çift olarak gorustugumuz birbirimize gidip geldiğimiz arkadaşlar var. Bir gün taşınsak ve yolları düşse bizim tarafa hayır kalamazsınız mı diyeceğim evime girip çıkan arkadaşlara. Mantıklı birkaç neden söylese birileri biz de kıskanç diye düşünmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…