- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi pirayevera
-
Yavrum sordukta cevap yok hala bakalımTam ben de bunu soracaktım. Hay çok yaşa
Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Bir de karşı çıkan genekselci zihniyeti şunu da düşünmeli bence. Fikrim bu olduğundan demiyorum o zihniyetle örtüştürdüğüm ve bunu düşünmemelerine şaşırdığım için soruyorum. Bekar bir kız tek başına orelde kalsa daha yanlış değil mi?
Ya beni babam aramaz medaj atıp müsait misin diye sormadan gündüz bile. Hassasiyet farklı bir şey o incefikirliliktir. Ama dediğin gibi bekarsa ölsün mantığı bunlar.İkircikli zihniyetler bunlar ; bekar evlinin evinde kalamaz, otelde de kalamaz, bekarsa ölsün :)))) töbe yarabbim:)))
Herşeyin aşırısı zarar, bende bazı yerlerde sınırı severim ama herkese kötü yaftası yapıştırmam. Yıllarca çalıştım çok erkek arkadaşım oldu ama mesela evli bir arkadaşımı gerekmedikçe gece aramamışımdır, herkesin eşini tanımam, kimseyi de rahatsız etmek istemem, bazı kadınlar çok tepkili çünkü, kimse eşiyle sorun yaşamasın ama birbirini bilen, görüşen, samimiyet kurmuş insanlar için durum farklı, her arkadaşta bir değil, kendi içinde değerlendirmek lazım
Yani eşinizi kuzenleri ile görüştürmüyorsunuz ve bunu buraya yazabiliyorsunuz, hayretKocamin kız arkadaşı bu saatten sonra olamaz eğer çocukluk arkadaşı varsa
Eşiyle beraber ziyaret edebilir kalabilirler ama tek başına kabul etmem .
Yıl bilmem kaç olursa olsun herseyin bir sınırı var .
Çocukluk arkadaşım var ailesinin evinde denk gelirsek iki sohbet ederiz onun dışında ileri gitmez eşim içinde bu geçerli kuzenleri dahil.
Yok artık mesajdan bunu anladınız yaniYani eşinizi kuzenleri ile görüştürmüyorsunuz ve bunu buraya yazabiliyorsunuz, hayret
İnsanların cinsiyet ayırmaksızın arkadaşları olabilir, arkadaşlarınızı evinize de davet edebilirsiniz, yatılı da kalabilir lakin sizin durumunuzda sizden çok eşiniz hatalı.Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Eşim erkek arkadaslariyla tatile de gider kimse hapis hayatı yaşamıyor gayet kuzenleriyle de görüşür benim kastım ev de yatılı olarak ağırlamak. Benim de çocukluk arkadaşım var erkek ama evimde zorunlu bir sebep olmadan yatılı agirlamam boşuna dalga geciyorsun yaniYani eşinizi kuzenleri ile görüştürmüyorsunuz ve bunu buraya yazabiliyorsunuz, hayret
Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Öpücük atmalar falanEşim erkek arkadaslariyla tatile de gider kimse hapis hayatı yaşamıyor gayet kuzenleriyle de görüşür benim kastım ev de yatılı olarak ağırlamak. Benim de çocukluk arkadaşım var erkek ama evimde zorunlu bir sebep olmadan yatılı agirlamam boşuna dalga geciyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?