Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır


kalabilir, bekar erkek kalamaz ama kadın kalabilir.
 

İkircikli zihniyetler bunlar ; bekar evlinin evinde kalamaz, otelde de kalamaz, bekarsa ölsün :)))) töbe yarabbim:)))
Herşeyin aşırısı zarar, bende bazı yerlerde sınırı severim ama herkese kötü yaftası yapıştırmam. Yıllarca çalıştım çok erkek arkadaşım oldu ama mesela evli bir arkadaşımı gerekmedikçe gece aramamışımdır, herkesin eşini tanımam, kimseyi de rahatsız etmek istemem, bazı kadınlar çok tepkili çünkü, kimse eşiyle sorun yaşamasın ama birbirini bilen, görüşen, samimiyet kurmuş insanlar için durum farklı, her arkadaşta bir değil, kendi içinde değerlendirmek lazım
 
Son düzenleme:
Ya beni babam aramaz medaj atıp müsait misin diye sormadan gündüz bile. Hassasiyet farklı bir şey o incefikirliliktir. Ama dediğin gibi bekarsa ölsün mantığı bunlar.
Bir tane homoseksüel arkadaşımız vardı. Aynı yurttaki diğer erkek arkadaşlardan inceden bi ay gece dikkat edelim muhabbeti dönmüştü dalga geçerek. Bi ton saydırmıştık bunlara o zaman bizim için siz de potansiyel tecavüzcüsünüz filan diye. Bunlar hep hep aynı zihniyet. Neyse ben örnek verip verip konuyu dağıtacam.
 
Benim bekar kız arkadaşım gelip 2-3 gün kaldı bizde ama eşimin erkek arkadaşı olsa gelip kalmasını istemem, eşimde zaten erkek arkadaşını bizim evimize getirip kalmasını istemez. Öyle bir yapısı yok. Ama kız arkadaşta konu değişebilir. Eğer kendisini yakından tanıdığım ne olduğunu bildiğim biriyse ve kalacak başka yeri yoksa izin verirdim diye düşünüyorum.
 
Kişiden kişiye değişebilir bu ama eşinize güveniyorsanız neden sorun olsun ki? Eşimin kadın arkadaşları var ve ben de onlarla samimiyim. Gelip kalsalar rahatsız olmam hatta mutlu bile olurum çünkü eşimi satıp kızlar gecesine çeviririz ortamı. Muhabbet gıybet gırla gider öyle olmasaydık da rahatsız olmazdım çünkü eşimi tanıyorum. Aralarında bir şey olacak olsaydı benden önce olurdu. Onlar varken ben yoktum hayatında.
 
Baş göz üstüne derim. Benim eşimin çok yakın kadın dostları var, benim de dostlarım hepsi. Benim de erkek arkadaşım gelip kalabilir. Bizde arkadaşın cinsiyeti olmaz. Ama siz bu konuda böyle düşünmek zorunda değilsiniz, eşinizin durumu idare etmesi daha hoş olurdu sanki. Bir bahaneyle arkadaşını davet edemeyeceğini bildirmeliydi. Arkadaşı da bu durumda beni suçladı falan demişsiniz ya, arkadaşına "eşim razı gelmiyor" demesi suçu size atıp çekilmesi hoş olmamış. Bu durumu eşinizle aranızda halletmeliydiniz, sizin hassasiyetlerinize saygı duymalıydı.
 
Ben normal karşıladım açıkçası. Benim de üniversiteden beri görüştüğüm bir erkek arkadaşım var yaşadığım şehre gelirse ben evimde ağırlamak isterim ki eşimin de ses çıkaracağını düşünmüyorum, hoş arkadaşım gay ama olsun :)
 
Yani eşinizi kuzenleri ile görüştürmüyorsunuz ve bunu buraya yazabiliyorsunuz, hayret
 
İnsanların cinsiyet ayırmaksızın arkadaşları olabilir, arkadaşlarınızı evinize de davet edebilirsiniz, yatılı da kalabilir lakin sizin durumunuzda sizden çok eşiniz hatalı.
Anladığım kadarıyla kadınla bir kere görüşmüşsünüz aranızda bir samimiyet yok, samimi olmadığınız birini eşiniz eve davet etmiş ve sanırım size fikrinizi de sormamış, siz karşı çıkınca da hem eşiniz hem arkadaşı sizi anlayışsızlıkla suçlamış.
Birincisi eve arkadaş davet edilirken, çiftler birbirine danışır sonuçta yatılı misafir ağırlanacak, ikincisi çiftler arasındaki arkadaşla ilgili sorun ne kadar samimi olursa olsun o arkadaşa yansıtılmaz.

Başlığınıza istinaden kadın veya erkek arkadaşlarımız olabilir, arkadaşlığın cinsiyeti olmaz, arkadaş seçimini doğru yaptıktan sonra bence sorun yok lakin sizdeki sorun arkadaşın kadın veya erkek olması değil, eşinizin arkadaşı için size tutumu yanlış.
 
Yani eşinizi kuzenleri ile görüştürmüyorsunuz ve bunu buraya yazabiliyorsunuz, hayret
Eşim erkek arkadaslariyla tatile de gider kimse hapis hayatı yaşamıyor gayet kuzenleriyle de görüşür benim kastım ev de yatılı olarak ağırlamak. Benim de çocukluk arkadaşım var erkek ama evimde zorunlu bir sebep olmadan yatılı agirlamam boşuna dalga geciyorsun yani
 
Ben eskiden olabilir yobazlığa gerek yok derdim ama erkekler yakın kız arkadaşlarına sevgili potansiyeli gözüyle bakıyorlar. Eski sevgilim beni aynı masaya oturtup tanıştırdığı yakın kız arkadaşıyla sevgili şu anda. Hatta şu anda çevremde herkes yakın arkadaşıyla sevgili diyebilirim.
 
Müge anlida ki olaylarda hep başıma gelmez sandim sizin hayranınızdım şimdi tvdeyim vs akrabalar neler yapıyorken maasallah millet konya ovasi
 

Hmmmmmmm hmmmm devam edeyim :) eski sevgili değil Di mi
 
Öpücük atmalar falan Dalga geçmedim şaşırdım bekarım evli kuzenlerimin evine gidip kalıyorum eşleri ile eğlenceli vakit geçiriyoruz beni sevdiklerini düşünüyorum hep de davet ederler gelmiyorsun diye hayıflanırlar. Tabi sizin tercihiniz, ben hiç görüşmelerine izin vermiyorsunuz sandım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…