- 9 Aralık 2009
- 17.197
- 54.881
- 1.123
- Konu Sahibi pirayevera
-
Yanlış anlamissin .Öpücük atmalar falanDalga geçmedim şaşırdım bekarım evli kuzenlerimin evine gidip kalıyorum eşleri ile eğlenceli vakit geçiriyoruz beni sevdiklerini düşünüyorum hep de davet ederler gelmiyorsun diye hayıflanırlar. Tabi sizin tercihiniz, ben hiç görüşmelerine izin vermiyorsunuz sandım.
Aslında çok yakın olmaları sizi iğreti etmiş yoksa normal bi arkadaş olsaydı bence hayır demezdiniz mesela kızın bi erkek arkadaşı olsaydı vs biz kadınlar böyleyiz işteGeçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Evli barklı adamın bi tane çok yakın kız arkadaşı olur oda karısı... Asla eşimin yakn kız arkadaşı olamaz.. Önce bacım sonra ihtiyacım oluverir dikkatttttttt......Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Kız da kalamaz erkekte.. Bu güvenmemek değil temkindir.. Herşeyin bir sınırı vardır.. Sınırları aşmamak gerekir.. Bu kadarda genişlik öhhhKalamaz diyenlerin hepsi kocasına güvenmiyor mu? Kocasının gece yanından kalkıp kızı sikistiracagini falan mı düşünüyor. Bir de kız kalabilir erkek olsa kalamaz diyenler var onların kafayı çözemedim.
Sizinle evlenmeden önce okuldan arkadaşları olsaydı ne olacaktı?Evlendi diye onlarla bütün ilişkisini kesecek miydi?Evli barklı adamın bi tane çok yakın kız arkadaşı olur oda karısı... Asla eşimin yakn kız arkadaşı olamaz.. Önce bacım sonra ihtiyacım oluverir dikkatttttttt......
Aynı soruyu sordum ama cevap veren çıkmadı.Kalamaz diyenlerin hepsi kocasına güvenmiyor mu? Kocasının gece yanından kalkıp kızı sikistiracagini falan mı düşünüyor. Bir de kız kalabilir erkek olsa kalamaz diyenler var onların kafayı çözemedim.
Bence herkesin görüş acısı farkli bazıları kesmesini ister hiç erkek veya kız ark olsun istemez bu çok geniş bi konuSizinle evlenmeden önce okuldan arkadaşları olsaydı ne olacaktı?Evlendi diye onlarla bütün ilişkisini kesecek miydi?
Bende anlamadım kalabilir dediğimiz için geniş olduk.Eve gelen arkadaşına sarkacağını düşündüğüm bir adamla zaten evli kalamam bana göre genişlik bu olayla ölçülürAynı soruyu sordum ama cevap veren çıkmadı.
Birisi ‘ neler neler oluyor hayatta, kesinlikle kalamaz ‘ gibi bir şey yazmış. Kalmasını engelleyince bahsettiği tüm sorunların önüne geçiyor sanırım. Eşinin gece kadınla sevişme ihtimali var da bunu ortadan kaldırıyormuş gibi.
Düşünüyorum, bu durumu hiç yaşamadım. Ama eşim arayıp dese ki üniversiteden bir arkadaşımın burda işi çıkmış, iki gece bizde kalabilir mi? Aklıma olumsuz hiçbir şey gelmez, kalsın derim. Ama yok mesele aynı arkadaşın durup durup gelmesiyse bunu istemem. Ben istemedim diye de bahsi geçen ikilinin fanfini yapmasını engelleyemem benceÖf ne saçma bir konu
Hangi kız arkadaşGeçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Ayrılıp iyi yapmışsın zaten karakter sahibi degilmisKurstan kizli erkekli arkadaslarimi eve yemege cagirdim esim de vardi tabiki sorun degim demisti. Ayrilirken millete eve erkek arkadas getiriyordu diye anlatmis.
Bu tabi ki de genişlik değil sonuçta gelen arkadaşı kocasının koynunda yatmıyor veya yatırmıyoruz ki 7 yıllık arkadaşıysa onu tabi ki onun kadar bende tanırim hatta o otelde kalacam diyecek olsa ben arar ona derim gel bizde kal yabancımiyiz derim net buNeden kalmasında bir sakınca görmeyenler geniş oluyor onu anlamadım.Benim içinde eşim içinde bir sorun olmaz çünkü tanırız arkadaşlarımızı hiçte geniş insanlar değiliz.Hadi bizi geçeyim etrafımda ki bütün arkadaşlarımın da bu şekilde karşı cinsten arkadaşları var onlar içinde bir sorun değil bu.Bu konunun başka şeylerle alakası var ama şimdi yazsam epey bir taşlanırım
Genişlik mı? Sizin gibi düşünmeyen insanları geniş diye yargılamak öhhh . Herhalde siz şu toplum yargilayicilarindan olmalısınız. Hem ne için temkinli oluyorsunuz mesela onu soyleseniz. Neye karşı temkinKız da kalamaz erkekte.. Bu güvenmemek değil temkindir.. Herşeyin bir sınırı vardır.. Sınırları aşmamak gerekir.. Bu kadarda genişlik öhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?