Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Benim eşimin de bir arkadaşı var ama kızla gel zaman git zaman biz daha yakın olduk, bu haftaiçi iki günlüğüne bize gelecek birlikte minik bir kutlama yapacağız. Eşim kendiliğinden şey dedi, eğer benden rahatsız olursanız kız kıza konusacaklariniz varsa gece ben bir arkadaşıma gidip onlarda kalayım, arkadaşı dediği de mahalleden evlerimiz çok yakın. Ne gereği var sen de kalabilirsin Ama rahat ermeyeceksen git biz rahatız sorun yok dedim.

Ilişkilerin durumuna göre cevaplandirilabilir bu soru. Bizimkinde kızla ben samimi olduğumuz için ve her şeyden önce hem eşime hem de arkadaşına güvendiğim için sorun yok ama açıkçası benim samimi olmadığım eşimin görece samimi olduğu bir kızın gelip kalmasını onaylamazdım. Eşinizin bu konuda anlayışlı olması gerekir hele diğer kişinin adeta eşinizi doldururcasina bu duruma karşı çıkması iyi niyetle değil.

Bu arada Ben de evli arkadaşıma gidip kalıyorum ya da sevgilisiyle yaşayan bir arkadaşıma gidip kalıyorum sorun olmadı bu kişiler arasında güven ve samimiyetle gelişen bir durum.

Sizin durumunuzda hoş olmayabilirdi çünkü gelecek misafirle bir samimiyetiniz yok... kızın kendiliğinden bu duruma bir çare bulup sizi hiç arada bırakmaması gerekirdi.

Ama olayı da çok büyütmeden hele hele o mu ben mi gibi bir tercih durumuna sokmadan çözmenizi tavsiye ederim... 3. Bir kişi için " aaa benim yüzümden araları bozuldu demek ki ben çok önemiyim... " demesini istemem..

Yanlış anlamissin .

Hanımlar lütfen polemiğe girmeyiniz ve rica ediyorum genellemeler yapmadan "bence" "benim eşim" "benim nişanlım/sevgilim" dilini kullanalım ve görüşlere saygı duyalım, herkesin yaşantısı ve bakış açısı farklıdır, normal bulanlar geniş, bulmayanlar bağnaz değildir.

Aslında çok yakın olmaları sizi iğreti etmiş yoksa normal bi arkadaş olsaydı bence hayır demezdiniz mesela kızın bi erkek arkadaşı olsaydı vs biz kadınlar böyleyiz işte

Eşimin 7 yıllık arkadaşı varsa eğer bide yakınsalar onlar kadar o kız arkadaşı da benimle samimi olmalıdır yani samimi olmadigim biriyle ne eşimin arkadaşı olmasını isterim nede evime gelsin isterim tepkinizde haklı buldum ki siz o Kişiyi tanımıyorsunuz ama eşiniz onunla çok samimi ben samimi olmasını da istemezdim eğer olacaksa benimle de arkadaş olur en azından onu tanıyıp güvenirim ki arkadaşlığına da musade ederim

Geçmişte olan bir şeyi şimdi ne diye kurcalıyorsunuz.? Geriye dönük eşinizle takıştığınız her konuyu masaya yatırıp, hata yaptığınızı düşündüğünüz davranışları düzeltme çabası mı bu?
Adam şu anda sevgilisiyle yaşıyor. Bazı şeyler bitmişse kabullenmek gerekli. Daha fazla yıpratmayın kendinizi.

Evli barklı adamın bi tane çok yakın kız arkadaşı olur oda karısı... Asla eşimin yakn kız arkadaşı olamaz.. Önce bacım sonra ihtiyacım oluverir dikkatttttttt......

Kız da kalamaz erkekte.. Bu güvenmemek değil temkindir.. Herşeyin bir sınırı vardır.. Sınırları aşmamak gerekir.. Bu kadarda genişlik öhhh

15 senelik üniversite den erkek arkadaşlarım var çoğuyla eşimi tanıştırdım aradıklarında görüntülü ararlar benimle birlikte eşimle de konuşurlar.Gelseler hiçbir sorun olmaz.Eşimin samimi olduğu kız arkadaşı hiç yok olsaydı gelip kalabilirdi de benim için de sorun değil çünkü arkadaş arkadaştır erkeği kadını yoktur.Ama burada önemli bir nokta var eşim güvenimi hiç kırmadı eğer farklı olaylarını yakalasaydım beni aldatması söz konusu olsaydı tabi ki güvenemezdim.

Evli barklı adamın bi tane çok yakın kız arkadaşı olur oda karısı... Asla eşimin yakn kız arkadaşı olamaz.. Önce bacım sonra ihtiyacım oluverir dikkatttttttt......
Sizinle evlenmeden önce okuldan arkadaşları olsaydı ne olacaktı?Evlendi diye onlarla bütün ilişkisini kesecek miydi?

Aynı soruyu sordum ama cevap veren çıkmadı.
Birisi ‘ neler neler oluyor hayatta, kesinlikle kalamaz ‘ gibi bir şey yazmış. Kalmasını engelleyince bahsettiği tüm sorunların önüne geçiyor sanırım. Eşinin gece kadınla sevişme ihtimali var da bunu ortadan kaldırıyormuş gibi.
Düşünüyorum, bu durumu hiç yaşamadım. Ama eşim arayıp dese ki üniversiteden bir arkadaşımın burda işi çıkmış, iki gece bizde kalabilir mi? Aklıma olumsuz hiçbir şey gelmez, kalsın derim. Ama yok mesele aynı arkadaşın durup durup gelmesiyse bunu istemem. Ben istemedim diye de bahsi geçen ikilinin fanfini yapmasını engelleyemem bence Öf ne saçma bir konu

Neden kalmasında bir sakınca görmeyenler geniş oluyor onu anlamadım.Benim içinde eşim içinde bir sorun olmaz çünkü tanırız arkadaşlarımızı hiçte geniş insanlar değiliz.Hadi bizi geçeyim etrafımda ki bütün arkadaşlarımın da bu şekilde karşı cinsten arkadaşları var onlar içinde bir sorun değil bu.Bu konunun başka şeylerle alakası var ama şimdi yazsam epey bir taşlanırım

Kurstan kizli erkekli arkadaslarimi eve yemege cagirdim esim de vardi tabiki sorun degim demisti. Ayrilirken millete eve erkek arkadas getiriyordu diye anlatmis.

Sizinle evlenmeden önce okuldan arkadaşları olsaydı ne olacaktı?Evlendi diye onlarla bütün ilişkisini kesecek miydi?
Bence herkesin görüş acısı farkli bazıları kesmesini ister hiç erkek veya kız ark olsun istemez bu çok geniş bi konu

Bende anlamadım kalabilir dediğimiz için geniş olduk.Eve gelen arkadaşına sarkacağını düşündüğüm bir adamla zaten evli kalamam bana göre genişlik bu olayla ölçülür

Hangi kız arkadaş

Kurstan kizli erkekli arkadaslarimi eve yemege cagirdim esim de vardi tabiki sorun degim demisti. Ayrilirken millete eve erkek arkadas getiriyordu diye anlatmis.
Ayrılıp iyi yapmışsın zaten karakter sahibi degilmis

Bu tabi ki de genişlik değil sonuçta gelen arkadaşı kocasının koynunda yatmıyor veya yatırmıyoruz ki 7 yıllık arkadaşıysa onu tabi ki onun kadar bende tanırim hatta o otelde kalacam diyecek olsa ben arar ona derim gel bizde kal yabancımiyiz derim net bu

Kız da kalamaz erkekte.. Bu güvenmemek değil temkindir.. Herşeyin bir sınırı vardır.. Sınırları aşmamak gerekir.. Bu kadarda genişlik öhhh
Genişlik mı? Sizin gibi düşünmeyen insanları geniş diye yargılamak öhhh . Herhalde siz şu toplum yargilayicilarindan olmalısınız. Hem ne için temkinli oluyorsunuz mesela onu soyleseniz. Neye karşı temkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…