Evli Bir Erkek Neden Aldatir

reyhantuana

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
197
0
316
45
Sakarya
BİR ERKEK EVDE KARISI VARKEN NEDEN BAŞKA BİR KADINA İLGİ DUYAR.eRKEĞİ ÖTEKİ KADINA İTEN SEBEPLER NELERDİR?BUNU ÖNLEMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?YORUMLARINIZA...

hani derler ya "erkek aldatıyorsa eğer, sorun mutlaka kadındadır" diye. öncelikle kesinlikle buna katılmıyorum. bu kadar çocukça düşünülmüş ve düz mantık bir şey olamaz. erkeğin (hatta kadının da) aldatmasının tamamen aç gözlülük, doyumsuzluk, belki bir yerlerde bir eziklik ve ilgiye karşılık vermeden duramama olarak yorumlayabiliyorum ben bir tek.
malesef böyle acı bir tecrübeyi ben de yaşadım. gerçi evli değildim ama sonuçta aldatılmak aynı şey. saf acı veriyor insana. üstelik ben her şeyi layığıyla yaptığımı düşünüyorum. kendimde bir eksiklik görmüyorum. allah kimsenin başına vermesin.
senağlama

erkeklerin kafası bizimki gibi ayrıntıya çalışmıyor onun için çok basit nedenleri var. Yasak aşklara özgü heyecanın dayanılmaz tadı, aldatan arkadaşları taklit etme isteği, egonun tatmin edilme hissi, yaşamın diğer alanlarında başarı gösteremeyip seksüel başarılarla avunma isteği, ortayaş bunalımı, çapkınlıkla sakinleşme isteği, iş stersini yenme çabaları. say say bitmez yani. öteki kadına itilmek diye bişey de yok bence. adam zayıf karakterliyse tıpış tıpış gider itilmeye gerek kalmadan. bir de aldatan her erkek nasılsa karımın haberi olmaz dan yola çıkıyor. bilse ki karısı öğrenecek burnunu bile uzatmaz kapıdan.

canım valla bir çırpıda döktürmüşsün cevabı,çok haklısın,ağzına sağlık

süprizzzzzbunları kafanı takıp düşünme bile erkek milleti nasıl bi cinsten bende anlamadım hem karısından vazgeçmez hem aldatmaktan en iyisi onları düşünüp ağrıtmayalım başımızı allah yinede kimsenin başına vermesinsüprizzzzz

arkadaşlar evet erkekler aldatıyor maalesef.ama kimle aldatıyorlar..yine bizim hemcinslerimizle.bize bu kötülüğü erkekler kadar onlarda yapıyor.biz kadınlar bir bütün olmalıyızki böyle şeyler başımıza gelmesin.aldatılan tüm bayanlara sabır diliyorum ve umarım hiç bir bayanın başına böyle kötü şeyler gelmez

kadın kadının kurdu malesef evet. yapılacak bir şey de yok. ben en çok annelerde görüyorum suçu. kızını erdemden yoksun bırakan annelerde. tabi hangi anne ister kızı evli adamla birlikte olsun ama küçüklükten o ahlakı vermesi lazım.

canım valla bir çırpıda döktürmüşsün cevabı,çok haklısın,ağzına sağlık

reyhan sağol. bir de önlemek için ne yapmak lazım diye sormuşsun. bence hiçbirşey yapılamaz. adam şerefsizse şerefsizdir. ne yaparsan yap engel olamazsın onun için hiç yormamak lazım bünyeyi bunlarla.

arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum hepsine katılıyorum erkeklere sebep bulmak kolay bende evli olduğunu bilipte onla birlikte olan helede gençkızları kınıyorum ben çok acılıyım bu konuda bide gelip ayaklarına kapanıp af dilemiyolarmı işte o zaman çok zavallı oluyolar ne olduğunu anlayamadım şeytana uydum bu kadar basit

tek bi sebebi var şerefsizliinden.Yoksa bi adam evde karısı çoluu çocuğu beklerken nie başka bi kadına gitsin sonrada hiçbişi yokmuş gibi namuslu bi erkek,sorumlu,çocuklarına örnek bi baba gibi evine dönsünki.Bi kere aldatan adam bunu alışknlık haline getirir ve devam eder bence.Bunları affetmeye gelmez kesinlkle.Yüzsüz insanlar.Ayaklarına kapanıp özür diliceksin madem en başında neden yapıosun.Biz yapsak acaba hoşlarına gidermi.Onlar yapınca zamaparalık ellerinin kiri,biz yapınca o..... böle bi ülkede yaşıoruz.Ve böyle biyerde kadın olmak çok zor.....

ben aynı konuyu daha once acmıştım orda cok tartisildi istersen oraya bi bak

kesınlıkle sana katılıyorum.bende aldatıldım hemde hamılelıgımın kı ılk cocugumuza hamılelıgımın son aylarında baslayan bır aldatmalar zıncırıydı bu.ben kesınlıkle kadının tam suclu olduguna ısrarla katılmıyorum.tamam bızde dort dortluk degılız ama kımse boyle bır karsılıgı haketmez ben onu aldatmısmıydım kı o benı aldattı aksm yemek mı yapmadım ılgımı gostermedım derdını mı paylasmadım onunla ondan kaynaklana butun sorunlarımı atlatmadım.ama ıste sonuc...klava:

benim kocam da dahil erkekler pislik arkadaşlar.ne kadar gözünü tok tutarsanız tutun tam anlamıyla elinizde tutamazsınız.ve şuna kalıbımı basarımki aldatmayacak kandırılşmayacak erkek yoktur.biz kadınlar bu konuda daha dirayetliyiz ama erkekler iğrenç yaratıklar.
karısında suç konusuna gelince bence erkeklerin vicdanlarını rahatlatmak için ortaya attıkları bir sav ama yemioruz.
şahsenn aldatılsam bir dakika durmammmm 10 çocuğum,işim olmasa bile o adamla aynı evde yaşamam.çatır çatırda tazminatımı alırım... Kötü Kazen

ilginizi çeker mi bilmem ama schopenhauer da demiş ki:

her şeyden önce, aşkta, erkeğin, yapısı gereği vefasızlığa; kadının ise vefalı bir davranış tarzına eğilimli olduğunu söyleyelim. erkeğin aşkı, doygunluğa erdiği andan sonra, gözle görülebilecek biçimde azalır; önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici hale gelir ona; çeşitliliği arzulamaya başlar. kadının aşkı ise doygunluğa erdiği andan sonra artmaya başlar. bu, doğanın amacının, türün sürdürülmesi ve elden geldiğince çoğaltılması olmasının bir sonucudur. erkek, bir yılda, yüzden fazla çocuğu kolaylıkla yapabilir; oysa kadın, ne kadar erkekle sevişirse sevişsin, yılda ancak bir çocuk yapabilir. (bir batında birden fazla çocuk dünyaya getrime durumunu saymazsak.) işte bundan ötürü, erkeğin gözü her zaman başka kadınlardadır; oysa kadın, bir erkeğe iyice bağlanır. çünkü doğa onu, kendisi farkına varmaksızın, gelecekte doğacak çocuğunun besleyicisi ve koruyucusunu elde tutacak biçimde davrandırmaktadır. bu bakımdan, evlilik hayatında erkeğin gösterdiği sadakat yapay, kadınınki ise doğal ve kadının kocasını aldatması, hem sonuçları bakımından nesnel olarak hem de doğaya aykırı bulunmasından dolayı öznel olarak, erkeğin aldatmasından daha güç bağışlanan bir suç olarak görülmüştür.

alıntıdır.

bunu yazan da bi erkek
peh!
nasil da kilifina uyduruyorlar

iyi de guzelim
kadınlar da o kadar cekici olursa kocasi için ona da başkaları bakar
o zaman bunu da göze alacaklar herifler lülülülülülü

erkegin aldatmasindaki en buyuk faktor azalan heyecan yenilik arama
ac gozluluk kendini daha dinamik ve genc hissetmek yani anlayacaginiz erkegin icinde aldatmak dusuncesi daima vardir ama bunu gizlemeyi iyi bilirler taki firsatini buluncaya kadar yeterki o firsati bulmasinlar hemen atige gecerler cin gibiler ama kadinlar daha kurnaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…