- Konu Sahibi reyhantuana
-
canım valla bir çırpıda döktürmüşsün cevabı,çok haklısın,ağzına sağlıkerkeklerin kafası bizimki gibi ayrıntıya çalışmıyor onun için çok basit nedenleri var. Yasak aşklara özgü heyecanın dayanılmaz tadı, aldatan arkadaşları taklit etme isteği, egonun tatmin edilme hissi, yaşamın diğer alanlarında başarı gösteremeyip seksüel başarılarla avunma isteği, ortayaş bunalımı, çapkınlıkla sakinleşme isteği, iş stersini yenme çabaları. say say bitmez yani. öteki kadına itilmek diye bişey de yok bence. adam zayıf karakterliyse tıpış tıpış gider itilmeye gerek kalmadan. bir de aldatan her erkek nasılsa karımın haberi olmaz dan yola çıkıyor. bilse ki karısı öğrenecek burnunu bile uzatmaz kapıdan.
arkadaşlar evet erkekler aldatıyor maalesef.ama kimle aldatıyorlar..yine bizim hemcinslerimizle.bize bu kötülüğü erkekler kadar onlarda yapıyor.biz kadınlar bir bütün olmalıyızki böyle şeyler başımıza gelmesin.aldatılan tüm bayanlara sabır diliyorum ve umarım hiç bir bayanın başına böyle kötü şeyler gelmez
canım valla bir çırpıda döktürmüşsün cevabı,çok haklısın,ağzına sağlık
hani derler ya "erkek aldatıyorsa eğer, sorun mutlaka kadındadır" diye. öncelikle kesinlikle buna katılmıyorum. bu kadar çocukça düşünülmüş ve düz mantık bir şey olamaz. erkeğin (hatta kadının da) aldatmasının tamamen aç gözlülük, doyumsuzluk, belki bir yerlerde bir eziklik ve ilgiye karşılık vermeden duramama olarak yorumlayabiliyorum ben bir tek.
malesef böyle acı bir tecrübeyi ben de yaşadım. gerçi evli değildim ama sonuçta aldatılmak aynı şey. saf acı veriyor insana. üstelik ben her şeyi layığıyla yaptığımı düşünüyorum. kendimde bir eksiklik görmüyorum. allah kimsenin başına vermesin.senağlama
canım valla bir çırpıda döktürmüşsün cevabı,çok haklısın,ağzına sağlık
ilginizi çeker mi bilmem ama schopenhauer da demiş ki:
her şeyden önce, aşkta, erkeğin, yapısı gereği vefasızlığa; kadının ise vefalı bir davranış tarzına eğilimli olduğunu söyleyelim. erkeğin aşkı, doygunluğa erdiği andan sonra, gözle görülebilecek biçimde azalır; önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici hale gelir ona; çeşitliliği arzulamaya başlar. kadının aşkı ise doygunluğa erdiği andan sonra artmaya başlar. bu, doğanın amacının, türün sürdürülmesi ve elden geldiğince çoğaltılması olmasının bir sonucudur. erkek, bir yılda, yüzden fazla çocuğu kolaylıkla yapabilir; oysa kadın, ne kadar erkekle sevişirse sevişsin, yılda ancak bir çocuk yapabilir. (bir batında birden fazla çocuk dünyaya getrime durumunu saymazsak.) işte bundan ötürü, erkeğin gözü her zaman başka kadınlardadır; oysa kadın, bir erkeğe iyice bağlanır. çünkü doğa onu, kendisi farkına varmaksızın, gelecekte doğacak çocuğunun besleyicisi ve koruyucusunu elde tutacak biçimde davrandırmaktadır. bu bakımdan, evlilik hayatında erkeğin gösterdiği sadakat yapay, kadınınki ise doğal ve kadının kocasını aldatması, hem sonuçları bakımından nesnel olarak hem de doğaya aykırı bulunmasından dolayı öznel olarak, erkeğin aldatmasından daha güç bağışlanan bir suç olarak görülmüştür.
alıntıdır.
nadirde olsa kadınlarda da hata var boşlamayın kocalarınızı erkeklerin kanında var zaten fırsat kolluyorlar siz bu fırsatı vermeyin bakımlı olun ilgi gösterin tatlı dille yaklaşın bırakmayın kendinizi hele birde çocuk oldumu tamam artık iyice salıyolar kendilerini (herkes için söylemiyorum) dikkat edin azıcık farkındaysanız adamlar hep bakımlı güzel çekici hatunlara bakıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?