Evli Bir Erkek Neden Aldatir

bunlar bahane değildir arkadaşlar.evliliği yürüten en önemli şeylerden biri iletişimdir.siz kendinize bakmadıgınızda kocanız size nazikçe bunu söyleyeblr.ne o öyle fırsat kollar gibi " evet karım tam bir haftadır makyaj yapmıor,artık onu aldatablrm" böyle evlilik mi olur,çocuk oyuncagı mı bu?hem erkek sanki kendini hiç bırakmıor mu?o zaman biz de aldatalım göbekli,bakımsız koca istemeyelm o zaman!

"karım kendine bakmıor" çok çok uç örnekler dışında dünyanın en komik bahanesidir.aldatan erkek düşünür bahane arar hiçbişi bulamayınca karısını bakımsız ilan eder.ayrıca bakımlı da olsanız evlilik öncesi gibi olablr misiniz?aynı evde yaşıorsunuz kim yedi yirmidört boyalı,şımşık,pürüssüz tenli gezer?

karın kendine bakmıorsa konuşacaksın,istekte bulunacaksın.ağlamayn çocuga kim meme verir?ayrıca insanda neden irade var?mesela düşünün yeri gelir birine çok kızar öldürmek istersnz ama öldürür müsünüz?patronunuza çok kızarsınız bagırmak istersiniz ama bagırır mısınız?bazen o kdr sinirli olursunuz ki biri bişi der bi tane elinizin tersiyle vurmak istersiniz ama vurur musunuz?işte size bunları yaptırmayan iradedir.o zamn bir erkek de bakar,belki hoş bulur belki hoşlanır hadi ona tamam ama "irade" sahibi ise hiçbirşey yapmaz kendini engeller

evlilik bir sözleşmedir.ve herkes bilir ki bu sözleşmenin içinde sevgi,saygı,tek eşlilik vardır.bunu bilir öyle evlenirsiniz.bunların sözünü daha baştan verirsiniz.ama eger bayan erkek farketmez aldatırsanız bu sözü bozmuş olursunuz.sözünü bozana da namert denir.aldatan namerttir.

Bu kızı çok seviyorum..
O kadar akıllı ve mantıklı ki...
Benim düşüncelerimi birebir dile getirmiş işte yine!
Teşekkürler Gizem!
Bu kadar da akıllı olduğun için de helal olsun!a.s.

erkeklerin ruhunda var arkadaslar.benim dayimin oglu esini aldatiyordu yani bir sevgilisi vardi.bunu esine söyledi sorunlar cikti kavgalar oldu neyse bizim kuzen sevgilisi ile yasamaya basladi.gel zaman git zaman sevgilisi ailesinin yanina ziyarete gidiyor.bizim kuzen bos durmuyor eve baska bir bayan getirip bir kac gun kaliyor ve sevgilisini de aldatiyor bu arada esi ile bosanmak istemiyor beni böyle kabul etsin diyor.erkeklerin ruhunda var cinsel anlamda ask anlaminda aldatmasalar bile sanal yolla veya gözleriyle yine aldatiyorlar erkekkkkk isdeee hahahh

bence nedne aldatır ya evd ehuzur yoktur ya olan huzur çok fazladır arayıştadır farklılık istiyor olabilir ilgi bekliyo olabiilir yada iiçinde vardır heralde

Bu kızı çok seviyorum..
O kadar akıllı ve mantıklı ki...
Benim düşüncelerimi birebir dile getirmiş işte yine!
Teşekkürler Gizem!
Bu kadar da akıllı olduğun için de helal olsun!a.s.

ben de seni çok seviyorum benm evlenmiş versiyonumsun sankia.s.

peki ailesi bu duruma tepki göstermiyor mu?yani sessiz mi kalıyorlar?!
ne ala tabi beyfendi işin kolayını bulmş beni böyle kabul etsin diyor.karısı da onu aldatsın o zaman.o da onu öeyle kabul etsin!:mymeka:

klava: öküz oldukları için
evdeki alaka sevgi fazla ilği yetmediğindenmi ne acaba Kötü Kazen

bence bazi erkekler bekarlikta yasamadiklari seyleri evlendikten sonra gozleri disarda kalabiliyo , bekarken herseyi yapmis artik evlenme zamani diyip karisina sahiplenende cok, bazi aldatmalar ise , evde azbi huzursuzluk olsun erkek hemen gidebiliyo kadin hep evde kaliyo

Aldatmanın kılıfı sebebi olmaz.Bir adam karısını aldatıp sonra hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyorsa bunun nedeni adam KARAKTERSİZDİR.

Aldatmak bir insanin icinde olup olmamakla alakali bence. Yani bir insanin yapisina baglidir. Mesela bir erkegin karisi bakimsis olur ama hayatta hic aldatmaz, veyahut bir erkegin karisi hem güzel hem bakimli olabilir, bu erkekde esini aldatir. Bunda bir kadinin ne kadar sucu olabilirki. Tabi bazi kadinlar vardir, bütün gün dir dir, ondan sonra sen ne bicim bir erkeksin vs., aradigi mutlulugu evde bulamayipda aldatmalarda olabilir, ama o zaman aldatmiycak, o zaman en makulu ilk esinden ayrilip, diyeriylen evlensin. Ha cocuklar icin birliktelik ise bilemiycem, galiba bir kadin cocuklari icin kocasinin olumlu olumsuz huylarina katlana bilir, ama bir erkek asla

cANIMM BU KONUDA YALNIZ DEĞİLSİN EMİN OL.HEPİMİZ YAŞIYORUZ MALESEF BUNLARI.BU SEBEPLE BİZLER KIZ OLSUN ERKEK OLSUN YAVRULARIMIZI ÇOK İYİ YETİŞTİRMELİYİZ.ONLARA AİLE BİLİNCİNİ AŞILAMALI,AİLENİN EŞE SADAKATİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU KÜÇÜKLÜKTEN İTİBAREN SIK SIK ANLATMALIYIZ.AİLEYE SAYGISI OLMAYAN,EVLİ ERKEKLERİ BAŞTAN ÇIKARTMAYA ÇALIŞAN HEMDE BİLE BİLE O KADAR ÇOK GENÇ KIZ VARKİ.EVLİ BAYANLAR OLARAK ÇOK UYANIK OLMALIYIZ.BU TARZ KIZLARA MEYDANI BOŞ BIRAKMAMALI SONUNA KADAR HAKKIMIZI,AİLEMİZİ MÜDAFA ETMELİYİZ.ONLARDAN NEFRET EDİYORUMMMMM...

hay onun dogasina Kötü Kazen

bu tıpkı''kadınlar ne ister'' sorusunun bulunamayan cevabı gibi
erkekler neden aldatır?
hiiiççç...yok nedeni
nedensiz aldatırlar
o yüzden neden aramak,insanı kendine düşürür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…