- Konu Sahibi reyhantuana
-
bunlar bahane değildir arkadaşlar.evliliği yürüten en önemli şeylerden biri iletişimdir.siz kendinize bakmadıgınızda kocanız size nazikçe bunu söyleyeblr.ne o öyle fırsat kollar gibi " evet karım tam bir haftadır makyaj yapmıor,artık onu aldatablrm" böyle evlilik mi olur,çocuk oyuncagı mı bu?hem erkek sanki kendini hiç bırakmıor mu?o zaman biz de aldatalım göbekli,bakımsız koca istemeyelm o zaman!
"karım kendine bakmıor" çok çok uç örnekler dışında dünyanın en komik bahanesidir.aldatan erkek düşünür bahane arar hiçbişi bulamayınca karısını bakımsız ilan eder.ayrıca bakımlı da olsanız evlilik öncesi gibi olablr misiniz?aynı evde yaşıorsunuz kim yedi yirmidört boyalı,şımşık,pürüssüz tenli gezer?
karın kendine bakmıorsa konuşacaksın,istekte bulunacaksın.ağlamayn çocuga kim meme verir?ayrıca insanda neden irade var?mesela düşünün yeri gelir birine çok kızar öldürmek istersnz ama öldürür müsünüz?patronunuza çok kızarsınız bagırmak istersiniz ama bagırır mısınız?bazen o kdr sinirli olursunuz ki biri bişi der bi tane elinizin tersiyle vurmak istersiniz ama vurur musunuz?işte size bunları yaptırmayan iradedir.o zamn bir erkek de bakar,belki hoş bulur belki hoşlanır hadi ona tamam ama "irade" sahibi ise hiçbirşey yapmaz kendini engeller
evlilik bir sözleşmedir.ve herkes bilir ki bu sözleşmenin içinde sevgi,saygı,tek eşlilik vardır.bunu bilir öyle evlenirsiniz.bunların sözünü daha baştan verirsiniz.ama eger bayan erkek farketmez aldatırsanız bu sözü bozmuş olursunuz.sözünü bozana da namert denir.aldatan namerttir.
Bu kızı çok seviyorum..
O kadar akıllı ve mantıklı ki...
Benim düşüncelerimi birebir dile getirmiş işte yine!
Teşekkürler Gizem!
Bu kadar da akıllı olduğun için de helal olsun!a.s.
erkeklerin ruhunda var arkadaslar.benim dayimin oglu esini aldatiyordu yani bir sevgilisi vardi.bunu esine söyledi sorunlar cikti kavgalar oldu neyse bizim kuzen sevgilisi ile yasamaya basladi.gel zaman git zaman sevgilisi ailesinin yanina ziyarete gidiyor.bizim kuzen bos durmuyor eve baska bir bayan getirip bir kac gun kaliyor ve sevgilisini de aldatiyor bu arada esi ile bosanmak istemiyor beni böyle kabul etsin diyor.erkeklerin ruhunda var cinsel anlamda ask anlaminda aldatmasalar bile sanal yolla veya gözleriyle yine aldatiyorlar erkekkkkk isdeee hahahh
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum hepsine katılıyorum erkeklere sebep bulmak kolay bende evli olduğunu bilipte onla birlikte olan helede gençkızları kınıyorum ben çok acılıyım bu konuda bide gelip ayaklarına kapanıp af dilemiyolarmı işte o zaman çok zavallı oluyolar ne olduğunu anlayamadım şeytana uydum bu kadar basit
klava: öküz oldukları için
evdeki alaka sevgi fazla ilği yetmediğindenmi ne acaba Kötü Kazen
ilginizi çeker mi bilmem ama schopenhauer da demiş ki:
her şeyden önce, aşkta, erkeğin, yapısı gereği vefasızlığa; kadının ise vefalı bir davranış tarzına eğilimli olduğunu söyleyelim. erkeğin aşkı, doygunluğa erdiği andan sonra, gözle görülebilecek biçimde azalır; önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici hale gelir ona; çeşitliliği arzulamaya başlar. kadının aşkı ise doygunluğa erdiği andan sonra artmaya başlar. bu, doğanın amacının, türün sürdürülmesi ve elden geldiğince çoğaltılması olmasının bir sonucudur. erkek, bir yılda, yüzden fazla çocuğu kolaylıkla yapabilir; oysa kadın, ne kadar erkekle sevişirse sevişsin, yılda ancak bir çocuk yapabilir. (bir batında birden fazla çocuk dünyaya getrime durumunu saymazsak.) işte bundan ötürü, erkeğin gözü her zaman başka kadınlardadır; oysa kadın, bir erkeğe iyice bağlanır. çünkü doğa onu, kendisi farkına varmaksızın, gelecekte doğacak çocuğunun besleyicisi ve koruyucusunu elde tutacak biçimde davrandırmaktadır. bu bakımdan, evlilik hayatında erkeğin gösterdiği sadakat yapay, kadınınki ise doğal ve kadının kocasını aldatması, hem sonuçları bakımından nesnel olarak hem de doğaya aykırı bulunmasından dolayı öznel olarak, erkeğin aldatmasından daha güç bağışlanan bir suç olarak görülmüştür.
alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?