Evli Bir Erkek Neden Aldatir

erkegin aldatmasindaki en buyuk faktor degisiklik arama,arzu duyma,
sikilma kendini genc ve dinamik hissetmek icin surekli yeni iliskiler arayisi maymun istahli olmalari arti cok zayif olmalari her erkegin aklindan gecer aldatmak farkli zevkler ama bunu belli etmezler sinsiler yeterki firsatini bulmasinlar hemen harekete gecerler

göze alsınlar tabi...ben niye bakımsız çirkin olayım ki illa lüks giyinmekle ya da pahalı kozmetik ürünleriyle güzel olunmaz ki..

kızlar eşleri eve bağlamak aslında çok kolay...ama en önemli mesele acaba eşlerimiz adam gibi adam mı ?? işte önce bu soruyu cevaplayın sonra kendimize gelelim ve kendimiz de arayalım problemi...

ben kendi adıma söylüyorum ki ben eşimi doğru seçtiğime inanıyorum. vicdan sahibi olan sorumluluğunu bilen adam aldatmaz kızlar..bize önemli görevler düşüyo tabi...eviyle işiyle çocuğuyla kocasıyla ilgilenmek zor ama bunu zevkle yaptığını hissettirmek çok önemli ...dır dır etmez saygılı olursan karşılığını aldatılılarak zaten almazsın ha hala alıyosan gene başta söylediğim cümleye çıkıyo sonu eşini doğru seçeceksin...kavun diil bu dibini koklayıp da alayım dersen de hiç bişi olmadı tek hareketiyle hissettirir bunu kadın hem akıllı hem zeki hem de uyanık olmalı...erkekler doymayı severler diye bir yazı okumuştum...erkeğin cinsel isteğini doyurduğun takdirde, mis gibi yemeklerle karnını doyurduğun takdirde, saygı ve sevginle doyurduğun takdirde bu ona yetecektir...

Aldatan erkek salak zanneder karısını
Yakalanan erkek te gercek salağın kim olduğunu..

erkekler doyumsuzluklarından ve zayıf karakterli olmalarından dolayı aldatırlar. bildiğim kadarıyla 14 yıllık evliliğimde başıma gelmedi allah getirmesin.

erkeklerin cinsel organı daha anne karnında gelişimini tamamlamıştır.kadınlar gibi ergenligi beklememiştir.erkeklerin genetigi bu bilim adamları aldatma şifresini bulsada bu sorun ortadan kalksa

erkeğin aldatma sebebini aramak boşuna..."albeni "yeme bahanesi gibi bişey.
onlara göre tek suçlu biz kadınlar...oysa bu onların doyumsuz,hazımsız,ahlaksız,
duygusuz ve kendilerini dünyanın merkezi sanmalarından ileri geliyor...Kötü Kazen

erkek aldatır,herkes onu mazur görür,karısı bir-iki ağlar affeder çünkü gidecek yeri yoktur.annesi erkektir yapar der.babası gurur duyar.tehlike yoktur.kendini ispatlama ve eglence vardır.ve aldatır.ihtiyaç duydugu istediği için bile değil.aldatmak olsun diye.başkalarına anlatabilsin diye.erkek arkları da korur erkeği.kormakla kalmaz bir de ahlaksızlıklarını haklı çıkarmaya çalışırlar."erkeğin doğasında var"derler.sanki kendileri yaratmış gibi bilmedikleri konularda ahkam keserler.

ama yine de bu kdr örnek varken.kadın kendini düşüneceğine ilk etapta,kendine bir meslek bir iş bulacaına yine gider bir erkeğe aşık olur.evlenir yuvam der çalşmaz.kendi hayatını ailesinin hayatının içinde eritir de fedakarlık der başka bişi demez.ve erkek aldatınca affeder.

bu kural hiç tersine işlemez,kadın aldtınca erkek affetmez çünkü kadın aldatınca biz kadınlar kadını rezil ederiz,erkek kadını rezil eder,çevre kadını rezil eder!kadına tolerans sıfırdır!

çözüm erkege sıfır tolerans göstermekte.kadın olarak güçlü olmakta şu gün yalnız kalsak dünyada tek başımıza yaşayabilecek kadar güçlü olmakta ve affetmemekte.affedene inanamamakta erkek gibi bunu onur,namus meselesi yapmakta.ama herşeyden önce kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmekte.

genç kızlar ltfn hayallerinizde birinci planda evlilik olmasın evlilik bu hayatta bir güvence değildir maalesef!en seven insan bir gün öyle bir hale gelir ki inanamazsınız!!!

ewet arkadaşım bu erkekler çok şerefsiz bende inanmıyorum.kadında suç vardır diye de bir mantık yok benimde başıma geldi çok güzel giden bir evliliğimiz vardı birden aramızda hiç bir sorun yokken aldatıldım ve şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.....aslında hemcinslerimizde var suç etrafta bekar erkekmi yok git onlara ama tabiiii onlar sorunlu olur evliler le takılmak daha avantajlı onlara göre aslında hemcinslerimize ders vermemiz lazım ama nasıl bende bu soruyu arıyorum zaten bulan olursa bana da söylesin...........

alllah bildigi gibi yapsin iste ahlak ozurlu olursa insan yapar aldatir.aldatmanin bahanesi yoktur olamaz bosan ne halt yaparsan yap ama evliyken yada beraberken asla bahanesi olamaz

kızlar, hepinize katılıyorum. Maalesef ki benim başımdan cok yakın bir zamanda böyle birşey gecti. Eşiminki ama platonik olarak kaldı. Neden yaptığını sorduğumda bana cok acık ve net cevap verdi - cocuk dunyaya geldikten sonra beni dışladın, tüm sevgiyi cocuğa ayırıyorsun, ayrıca eskisi gibi bir özel hayatımız yok. kendimi hala Erkek hissetmeye ihtiyacım vardı. Ve biliyor musunuz haklıydı. Onu cok boşta bıraktığımı farkettim, kendime eskisi kadar özen göstermediğimi farkettim, benliğimin yok olduğunu fark ettim.
Şu an her ikimiz de ailemizi bir arada tutmak için çaba gösteriyoruz.
Benim artık hergün ilk işim makiyaj yapmak, bir giydiğimi ertesi gün giymiyorum. Spor salonuna da yazıldım, fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve de fit olmak istiyorum. Kendime güvenimin arttığını görünce eşimin davranışları daha da değişti. Şimdi bana karşı daha nazik, daha dikkatli, Erkenden evde akşamları.
Yani demem şu ki, biz kocalarımızın dışarı gitmesinde cok büyük rol oynuyoruz. Erekekler bizim gibi düşünmüyor. Onlar önce kendilerini sonra geri kalanları düşünürler, bizde ise tam tersi. Onun için kızlar biraz daha özenle toparlamak mümkün.
Gelelim şu eşlerimizle birlikte olan kadınlara. Onlara pabuc bırakmak yok !!! Aldatmadan sonra hemen boşanmak sadece onların işine yarar başka kimsenin işine yaramaz. Aileyi bozmak cok kolay, siz düşünün o aileyi kurana kadar neler yaşandı, ne sıkıntılar cekildi, nelerle mücadele edildi. Neden bunlardan bir cırpıda vazgecelim ? Yapmış kocamız eşşeklik, hemn boşanalım demek olmaz. Eğer bir arada olamayacaksanız o zaman en azından burnundan fitil fitil getirin ondan sonra ayrılın.
Ohh be, neler yazdım bir çırpıda....
Hepinize mutluluklar dilerim

çalışan bi bayan erkegi doyurmak zorunda değil,eviyle herşeyleortak ilgilenmek zorunda.erkeklere bu kdr taviz verilirse birgün gücünüz yetmez bunları yapmaya bir bakarsınız ertesi gün aldatılmışsınız.erkeklere sebep vermeyin!ayrıca iyi bir koca seçerken sizi aldatıp aldatmayacgını hayatta da anlayamazsınız en emin oldgunuz kişi sizi aldatır şaşar kalırsınız.bayanlar bu konularda birlik olmalı. daha önce söyledim yine söylüorum "sıfır tolerans" gösterilmeli.çocuğunuz kızdığınız halde neden yaramazlık yapar??affedeceğinizi bildiği için.o zaman erkeklere affetmeyceğimizi ,sileceğimizi gösterelim ki cesaret bile edemesinler.

bir erkek kadına zevkle çalıştıgını göstermese bile kadın onu aldatmıyor.erkeklere taviz vermeyiinn!!

:Roflol::Roflol:hani bisöz varya kadın olsaydında kocanı elinde tutsaydın diye bu mantık malesefki küçük beyinli insanların mantıgı bu adam kafasına koymuşsa bunu engelleyemezsin bunun nedenide erkeklerde kendini ıspatlama her yönden kanıtlamadır bunu zavallı olanlar yapar tıpkı aldatan erKEK ler gibi bu arada hangi kek fırında pişmez? tabiki erKEK :Roflol:

süpper yaaa:Roflol::Roflol:

sana bayıldım bu yaşta böyle düşünüp yazabiliyosun üstelik bekarsın gençler keşke senin gibi düşünse
erkeğin hamurunda var bence adam öldüğü güne kadar çapkınlık yapıyor belkide karısının onu bırakamayacağını bildiğinden
beni eşim yapmadı hiç yapsaydı duylurdu bana gelirdi belki hamurunda olmadığından belkide 10 çocuk doğursamda sokaklarda dilensemde acımdan ölsemde affetmeyeceğimi bildiğinden
17 yaşımdan beri beraberiz aynı yaştayız paylaşacak çok şeyimiz var belkide ondan
belkide benden vazgeçtiğinde hemen birilerinin benim peşime düşeceği izlenimini verdiğimden hep kıskandırdığımdan(çaktırmadan)

Valla evliyken aldatmak çok daha başka oluyor sanırım ama kızlar kusura bakmayın bayanlarda da suç var evlenince kendilerini koyveriyorlar. Bu laftan sakın ola aldatılmayı hak ediyor anlamı çıkmasın. Kimse aldatılmayı hak etmez. Ama erkekler evlerinden biraz bunalınca mutluluğu dışarda arayor, evde nasılsa eş sağlam olarak bekliyor, kadınların genelininde affedeceğini biliyorlar.Kendi gönüllerini biraz hoş tutup yine eşine geri dönüyor. Yani yine suç bizde.

Bilenler ya da bi şekilde haberdar olmayanlar. Allah herkesin yardımcısı olsun ama bir erkekte asla cesaret yok. Madem ki mutsuzsam, geçinemiyorsam boşanayım diyemiyorlar fırsatı dışarda arayıp hevesi geçincede eşe dönmekte buluyorlar çareyi.

Biliyorum çok kızacaksınız bu laflarıma ama iğneyi karşımızdakine çuvaldızı kendimize batırmak lazım. Şunu da gördümki, ihaneti zaten affetmezdim ama bundan sonra daha katıyım doğumuma bir gün kalsa ve eşimin aldattığını öğrensem kesinlikle boşanırım!

arkadaşa aynen katılıyorum

peki, hiç şunu düşünüdünüz mü - hangimiz evlendikten sonra kendimizi bırakmıyoruz. Evlenene kadar kendimize gösterdiğimiz özeni evlendikten sonra da gösteriyor muyuz ?
Biz evlenene kadar kendimize cok zaman ayırıyoruz, ama malesef ki, buna bende dahilim, evlendikten sonra bırakıyoruz kendimizi. Koca nasıl olsa var, artık cok özene bezene giyinmesem de olur, bugün makiyaj yapmasamda olur, evde güzel birşey giymesemde olur, bütün gün pijamayla gezsem de olur .... gercek bunların hepsi, öyle yapıyoruz.
ve de bir anda o cekici kadından hiç eser kalmıyor.
bence tam tersini yapmak lazım, evlendikten sonra kendimize daha da fazla özen göstermemiz lazım, ki kocalarımız aman hatunu elden kacırmayayım diye düşünsünler.
katılanlar olabilir, olmayabilir de... tamamen kendi fikirlerimi söylüyorum.

sevgiler

bazi evlilerin kendini birakmasina sebep belki de ne kadar suslense bakimli olsa da eslerinden guzel bi laf gelmiyor olmasidir...motivasyonu olmayinca o da ne icin yapacak? Cunku bir erkege de hergun hergun bakimli gorundugun zaman ona da alisir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…