• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

Ortada bir suç varsa bu lafın gelişi yarı yarıyadır. Sadece kadına yüklemek yanlışsa sadece erkeğe de yüklemek yanlış olur. Konu sahibi istese devam edebilirdi ama devam etmemiş. Nitekim bir daha görüşmeyeceğini belirtmiş. O yüzden yaptığının günahını kendisi bireysel olarak çekecektir. Adama gelince evde karısıyla hiç bir şey olmamış gibi davranacak belki de bu güzel akşamları başkalarıyla da yaşayacak. Muhtemelen karısı yakalayana kadar da devam edecektir.

Akşamdan kalma bir koca, başağrısıyla uyanmış, karısı çoktan ise gitmiş, sandalyenin üzerinde tertemiz giysileri, kravatı ütülenmiş olarak duruyormuş, adam şaşırmış, mutfağa gidince şaşkınlığı daha da artmış çünkü mükemmel bir kahvaltı masası onu bekliyormuş, bir kutu asprin de masadaymış, küçük oğlu da çayını içiyormuş:
- Günaydın baba, annem çoktan ise gitti...
- Günaydın oğlum, şey, dün akşam neler oldu?
- Gece 3 gibi sarhoş bir halde eve geldin, koridora kustun, annem kızınca, bağırıp, çağırdin, birkaç şey kırdin, sonra da yere yıkıldın, annemle birlikte seni sürükleyerek yatağına yatırdık.
Karısının çok kızgın olmasını bekleyen adam bunlara bir anlam verememiş tam o sırada oğlu bir şey daha hatırlamış:
- Ha sahi, annem seni yatağa yatırırken " lütfen beni bırakın hanımefendi ben evli bir erkeğim" dedin. FIKRA ALINTIDIR.

Bu da bir koca şekli, güzel akşamları yaşayan da bir koca şekli. Hangisine daha çok kızmalı dersem , ben erkeği daha fazla suçlu bulurum.

3-4 dklik hicbisey dusunmeden bi yakinlasma nasil olur hala anlayamiyorum anlayamiycam.musait bi yer bile degil iki ayri koltuk oyle cok cok yakinda olunmuyoki.hareketler kisitli opusme el hareketleri disinda temas olmuyo efor sarfetmeden.bunlar olurken nasil akliniz basiniza gelmiyosa artik.neyse bosuna kafa patlatmiycam bu konuda daha fazla.
belliki sizde birazda rahatlik var.anlatmalarinizdan cikardigin kadariyla.evli bayan arkadasinizin evine de gitmemelisiniz mazallah bi kaza bela daha olmasin.

sen erkeksin galiba burda birara bir arkadas vardı birinin aldatılmasına sebep oldum faalan diyordu hatırladınızmı kızlar bu da aynı onun gibi :41:

kimse kadın olsun erkek olsun hoşlanmadığı, etkilenmediği kişiyle öpüşmez. illaki bir çekim olmuştur. kendimi öylesine arkadaş olduğum işilerle öpüşürken düşünemiyorum bile. yüzümü buruşturdum şu an. o derece yani.
İlk mesajda bunu söylemiştim zaten.
"Aramızda kesinlikle romantik anlamda sevgi veya aşk yok. Sadece çok yoğun bir fiziksel çekim oldu." diye. Yoksa benim de bir sürü arkadaşım var ve her biriyle öpüşmüyorum tabii ki.

Elleşme falan mı oldu? adamın hayvanlığıymış. seninde boşluğuna denk gelmiş sanırım.bunda suçlanacak bir durum yok.herifin biri azgının teki çıktı diye ne yapsın bu kızcağız? kendi assın ya da köprüden mi atsın? hadi töre cinayeti de yapalım.adamın karısı mağdursa bu kız yüzünden değil kocasının sapkınlığından !
Teşekkür ederim. Olmaması gereken bir şeydi, ama boşluğuma/kontrolü kaybetmeme, neyeyse artık, ona denk geldi ve oldu. Maalesef.

Bizde boyle sekerim yazik olmus kaliteni dusurmussun bi anlik zevk icin...
Evet ben de onu diyorum maalesef, kendime yakıştıramıyorum o konuma düşmeyi.

Ortada bir suç varsa bu lafın gelişi yarı yarıyadır. Sadece kadına yüklemek yanlışsa sadece erkeğe de yüklemek yanlış olur. Konu sahibi istese devam edebilirdi ama devam etmemiş. Nitekim bir daha görüşmeyeceğini belirtmiş. O yüzden yaptığının günahını kendisi bireysel olarak çekecektir. Adama gelince evde karısıyla hiç bir şey olmamış gibi davranacak belki de bu güzel akşamları başkalarıyla da yaşayacak. Muhtemelen karısı yakalayana kadar da devam edecektir.
Teşekkür ederim.

sen erkeksin galiba burda birara bir arkadas vardı birinin aldatılmasına sebep oldum faalan diyordu hatırladınızmı kızlar bu da aynı onun gibi :41:
Hıhım erkeğim. Hayattaki en büyük zevkim kadın forumlarını karıştırıp, 20 sayfa insanlara laf anlatmak. Öyle bir manyağım.

Back
X