Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
eşinizi sevmiyorsunuz yada ondan beklediğiniz ilgiyi alakayı görmüyorsunuz ki sorunlu bir evliliğiniz varmış, haliyle dışardan gelen ilgi sizi tatmin ettiğinden bu ilgiden hoşnut oluyorsunuz...Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Bir evliliği kör topal neden idare ediyorsun.Mecbur musunBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
gerçekten bitip bitmediğne cevap veremiyorum ve çocuğum var bi anlık kararla ona da yazık etmek istemiyorum, gerçi mutsuz bi evlilik de sağlıklı değil onun için ama !Bir evliliği kör topal neden idare ediyorsun.Mecbur musun
psikolog tarafından önerildi. eşim psikiyatri ile görüştü ve ilaca başladı, bu süreci izleyelim ne dersiniz dedi psikolog da. hem geçen 10 yılıma hem de önümdeki yıllara yazık etmek istemiyorum. bi taraftan her evlilikte yaşanıyor, kimsede on numara değil diyorum sonradan pişman olmak istemiyorumMahkemeye kadr varan bi mevzuda nasil olduda geri donuldu? kim fikrini degistirdi? Esinizmi vaatlerde bulundu duzelicegine dair?
hata yapmam diye düşünüyorum:) bunlar kalpte bi kelebek etkisi yapıyor seviyoruz bunu, düşünmem ve örnek olmam gereken de bi kızım varİlgi görmek benim de hoşuma gidiyor,kadın tarafından ya da erkek tarafından olsun bence farkedilmek güzel.
Kendini kaybetmeyip karşılık verilmediği müddetçe sorun olarak görmüyorum ama sizin ilişkinizde kopmalar olmuş. Bence bunlar halledilmezse bu ilgiler zamanla tatlı gelip seni hataya sürükleyebilir.Hata yapacağına boşan daha iyi derim ben
doğru söylüyorsunuz bayanların bile söylemesi hoşumuza gidiyorher kadın ilgiden beğenilmekten hoşlanır. bunun illa erkek tarafından dile getirilmesi de şart değil. geçen eşimin bayan bir iş arkdaşı benim için eşime "ne kadar genç ve güzel bayan" demiş benim çok hoşuma gitti bu durum. herkesin de hoşuna gider bence..
durup bi düşünüyo tabi insan , söylediğiniz doğru ama ben koca çocuktum babamın kucağında otururdum diyeyim :) hafif bi hayat , işten eve dönünce keyifle geçirilen zaten kısıtlı olan saatler... evlilikten beklediğim birbirini yormayan bi mutluluk maalesef zamane evliliklerinde ya çok çabuk vazgeçer olduk sıkıntıya gelemiyoruz ya da kadınların eskiye nazaran maddi güçlerini ellerinde bulunduruyor olmaları zaten güçlü olan kadın bünyesiyle birleşince erkeğe lüzum kalmıyorherkes esınden ılgı gormedıgı ıcın demıs ama;
cocukken babandan ılgı alaka gordunmu sevıldıgını hıssettınmı
kız cocukları bence once babadan gormedıgı sevgıyı esınde arıyo
esınde de bulamayınca cevreden gıdermeye calısıyo
yanı sevgısızlık mıh gıbı kadının kalbının tam ortasında beklıyo ,yas farketmeksızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?