eşim de obsesif, zaten bundan dolayı enerjimizi çok boş konulara harcadık. psikolog eşimden bahsederken onun rahatsızlığı dolayısıyla aslında bana gelip yaşadıklarını anlatması bile çok zor biliyorum demişti, siz de içinizden gelmese de gitmeye zorlasanız kendinizi yararını görebilirsiniz. bu herkes için gerekli, teşekkürler.Siz de bir psikoloğa gidin bence. Ben de başkalarından ilgi görünce üzülüyorum. Acaba yanlış tavırlarım mı var diye. Bu kez tamamen kaçınıyorum böyle de daha bir garip oluyor. Birinin bana ilgisini farkettigimde normal davranamıyorum. Ben de obsesiflik var. Vesvese ile başa çıkmak cidden zor. Ben de psikoloğa gitmek isterdim ama o da içimden gelmiyor. Gerçi obsesiflikte daha çok ilaç tedavisi etkiliymiş.
Aldatmak düşüncesinde hareket ettiğinizi ben düşünmüyorum.hislerden bahsediyorum siz işi aldatmaya çeviriyorsunuz, aranmamı gerektiren bi durum yok hayatımda bir erkeğe de ihtiyacım yok. çocuğum bana yeter. anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz
Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!
Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!
ilgı hoşuna gıdıor. esınden gormedıgın içindir. saglıklı degıl.Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Ahaha ben de bunu düşünüyordum.Konuyu neden hortlattı acaba
Pro üye olunca reklam serbest mi ?Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!
Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!
KadınlarkulubuTV sitenin üyeliği, sitenin çeşitli alanlarındaki yazıların linkini verir.Pro üye olunca reklam serbest mi ?Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?