evli bir kadın başka bir erkeğin ilgisinden neden hoşlanır?

eşim de obsesif, zaten bundan dolayı enerjimizi çok boş konulara harcadık. psikolog eşimden bahsederken onun rahatsızlığı dolayısıyla aslında bana gelip yaşadıklarını anlatması bile çok zor biliyorum demişti, siz de içinizden gelmese de gitmeye zorlasanız kendinizi yararını görebilirsiniz. bu herkes için gerekli, teşekkürler.

tek sebebı esının ilğisizliği başkalarına yönelmende bu yüzden ama bunun sonuda kötüye gidebilir.

hislerden bahsediyorum siz işi aldatmaya çeviriyorsunuz, aranmamı gerektiren bi durum yok hayatımda bir erkeğe de ihtiyacım yok. çocuğum bana yeter. anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz
Aldatmak düşüncesinde hareket ettiğinizi ben düşünmüyorum.
Ama şu anda içinde bulunduğunuz durumun bir sonraki adımı aldatmaya gider.
Arandığınız anlamına gelmez bu
ama durumunuz gerçekten zor
Eşinizle aranızı düzeltmeye bakın
Ozaman kafanız kalbiniz bu kadar karışmaz.

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Boşan bari de kalbin pır pır boşa atmasın... daha çok beğenmenin olur sevgili yaparsın..bazı insanların ruhları özgür olmayı ister evlilik onların bişeyler hissetmesini engellemez öylesiniz yani... ya bu durumu baskılar evli kalırsınız yada hayatınızı yaşarsınız..

Konuya cvp yazayım. Derken yanlışlıkla kopyaladı. Yenı üyeyim. Her neyse. .. herseyden once insansın ve her insanın sevgiye ilgiye ihtiyacı vardir.yani bu anne baba kardeş es olur bi sekilde birinden sevgi ilgi gormek ister. ihtiyacimiz sonuçta. Sende büyük ihtimal kocan dan ilgi sevgi görmuyorsun. Bu yüzden karsi cinsin ilgisi dikkatini çekiyor. Yani kocan dan yeterince ilgi gorsen ikinci bir karsi cinsin ilgisini gözün dahi görmez.

Yaşadığın durum normal. Tabı bir Yere kadar. Yani bu ilgiye karşılık verdiğin an anormal olur ki o zaman tehlikelidir.

Konuyu neden hortlattı acaba

Benim esim de benimle hic mi hic ilgilenmiyor, annem babam da yok yanimda, abd deyim, zaten yanimda olsalar onlar da duygusal olarak ilgilenmezler. Ben de duygusal olarak bosluktayim. Ilgilenen de yok zaten. Esimle de ilgilenen yok acaba o da bir bayandan ilgi gorse gonlu kayar mi ki?
Esim bana cok asikti, cok asik olmak cok da aci getiriyor beraberinde. Cok kavgalar ettik cokkk. Herseyimiz farkli herseyimizzz. Birbirimizden hic tat almiyoruz. Bu kadar asik bir adami suratima bile bakmayacak, iki kelime konusmayacak bir kivama nasil getirdim bilmiyorum.

Cocuk var, sirf o babasiz kalmasin diye bosanmayi dusunemiyorum. Bir de tabi tr de olmadigim icin de bosanmayi dusunemiyorum. Ne yapicagim el kadar cocukla abd de bir basima. Isin garibi benim bosanmaya hic cesaretim yok, esim iyi biri, bosanacak kadar kotu gormuyorum ki.

ilgı hoşuna gıdıor. esınden gormedıgın içindir. saglıklı degıl.

Bende aksine başka bir erkeğin ilgisi tuylerimi urpertir.hic hoslanmam ve hissettiğim an ne münasebet der kaçarım.uzak dururum

Pro üye olunca reklam serbest mi ? Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…