- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Daha önce polemiğe girdiniz diye birini takip etmeniz bana takıntılı ve hastalıklı geliyor.Ne alaka sen kimseden ilgi gormedin sanirim normaldir 30kiloluk halinle yürüyen ceset gibisin heralde ha bu arada sikayet edebilirsin tatlim ben senin gibi 7.24 k
Ne alaka cok komiksin yorumlarin 10 numara kafanin çalistigi yorumlardan belli canim sen kimseye bisey yazma zaten insanlarda senin yorumlarindan irrite oluyor sen sadece oku emi
olmayan beyninle bide millete yorum yapmiyormu ölüyorum valla kendinle ugras tatlim 39 kiloluk halinle ceset gibi do
Daha önce polemiğe girdiniz diye birini takip etmeniz bana takıntılı ve hastalıklı geliyor.
Biriyle aynı fikirde olmazsın hatta tartışırsın ama o konuyla beraber unutursun gider.
Tekrardan başka konularda niye laf tartışmasına giriyorsun ki
Ve bencede konu sahibi sevmiyor
Herkes ilgiden hoşlanır, ama bu kadar ne heyecanlanır nede bunun üzerinde durur.
Bir bayan nasıl iltifat ediyorsa kendisine bir erkekte de aynı hoşnutluğu hisseder.[/QUayyy kimsinuz siz hem sizene gözüm
Malesef,üzülerek şunu belirtmek istiyorum ki;bu ilgiyi her anlamda yaşadığımın göstergesi değil.bu eşinizden tam anlamıyla her açıdan emeğinizin karşılığını bulduğunuzu gösteriyor, ne mutlu size.
Konu sahıbıne yüklenenlere seslenıyorum sizler sevgısiz ilgisiz ve kendınızı yanında kadın gibi hıssetmediğiniz kocalarınız yoksa böyle konusmakta haklısınız.olayı bıde öbür tarafından düşünün bizler kadınız sevgi ilgi bir iki çift güzel söz beklıyoruz kocalarımızdan hala kadın olduğumuzu hıssetmek istiyoruz.cinsellık yönünden geri çevrilmek istemıyoruz.bazılarımız bas bas bağırdığımız halde hala anlamayan kocalara sahıbız bazılarımızda el üstünde tutup şımartılıyoruz.kimse mutlu bır yuvası varken bu tarz düşüncelere itilmez.itene bakacaksın.senı bu düşüncelere sürükleyene.
Tatlim benim icin banlanmak dert degil cok da tın bence sende 7 24 burada takilacagina millete laf yetistirecegine azcik git de cocugunla falan ilgilen yazik gunah senden ilgi bekliyodur yemek bekliyodur hadi volfor hadi
olmayan beyninle bide millete yorum yapmiyormu ölüyorum valla kendinle ugras tatlim 39 kiloluk halinle ceset gibi do
IlgisizlikBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
bol zaman bol ilgi cok sükür gercekten
Olaya sacma taraftan bakıyosunuz ben ilgiden bahsedıyorum sonucta ınsanız evlıyız iyi gunde kotu gunde dıye evlendık canımız sıkkın olabılır hasta olabılırız kılo alabılırız baska ruhsal sorunlarımız olabılır bızı her daım 4 4 lük bulmayan koca ılgisinimi azaltacak yanıBu mantığa göre eşlerimiz de biz istem dışı olarak kilo aldığımız, eşimizle ilgilenemediğimiz, kendimizi saldığımız dönemlerde başkaları ile ilgilenebilirler.
Örneğin çocuğum oldu çalışan bir kadınım iş ev derken adamla ilgilenemedim robota döndüm o da gidip başkalarından etkilensin o zaman. Bu mudur ?
ilgisizlik en baş sebep fakat günümüzün kadın ve erkeklerine genel anlamda söylemiyorum bazıları için ne yaparsan yap gözü başkasında oluyor yada güzel sözlere kapılıp gidebiliyor.mutsuzsanız boşanın.Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Koltuk altinda bi kilo killa ter kokusuyla yemek dökülmüs tisortlerle karsilarsan evet budur erkek cikiyo disari bakimli parfüm kokusu 1 metreden gelen kadinlar görüyo hanfendi tek tarafli degil 2 taraflida bakimli olmak zorundayiz erkeklerde kadinlarda bi düsün kocan kulak killarini almiyo uyariyorsun takmiyo sogumazmisin birazda olsa ben sogurum özelikle agiz kokusu basta hic bi bakimsizliga katlanamiyorum sansliyim kocam kuaförden cikmaz bende ayniyim kocamin gözü de benim gözümde disari kaymiyoBu mantığa göre eşlerimiz de biz istem dışı olarak kilo aldığımız, eşimizle ilgilenemediğimiz, kendimizi saldığımız dönemlerde başkaları ile ilgilenebilirler.
Örneğin çocuğum oldu çalışan bir kadınım iş ev derken adamla ilgilenemedim robota döndüm o da gidip başkalarından etkilensin o zaman. Bu mudur ?
Olmuyo tabi esim tam bi para biriktirme hastasiydi ya ne disarda yicez verecez 2 tabak yemege 50 euro alisveris yapariz 1 hafta yeter derdi cildiriridim ben ya biriktir tamamda genclik gidiyo yaslaninca ben nabim disarda yemegi yarina cikacagimiz bile belli degilken insan yasamak istiyo gezmek istiyo para olmaz tamam imkan olmaz tamam ama yok biriktirelim ama ayda bi olsada disari yemege gidelim isterdim hep bahane bulurdu simdi degisti sükürBazen para pul ondemli olmuyor degil miAllah mutlulugunuzu bozmasin.
Hayalindeki mutlulugu,aski yasayamadigin icin bu..normal..Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Uzun uzun yazmaya üşendimMalesef,üzülerek şunu belirtmek istiyorum ki;bu ilgiyi her anlamda yaşadığımın göstergesi değil.
Şöyle ki; baba ilgisinin eksikliğinden bahsedilmiş bir yorum da okudum ,öyle başımızı okşayan sevdiğini belli eden bir babaya sahip değildim ama evinin geçimini sağlamak için babam,hem kadrolu işçi ,hemde ayakkabı satan bir esnaftı;bana göre babam çalışkan bir insandı bizi seviyordu! geçimimiz ve hiç bir eksiğimiz olmasın diye ,18 saat çalışması bana bir çeşit ilgi gibi yansımıştı ve tüm kardeşlerime de...
Eşimin her anlamda ilgili olmadığını da görüyorum, ama bebeğimizi doğduğundan bu yana banyo yaptırması ,bana bir çeşit ilgi gibi yansıyor!Sanırım ilgi anlayışımız insandan insana değişiyor.Tıpkı erkeklerin ilgisinden hoşlanmanız durumu gibi....
Bana göre beğendiğini bakışlarıyla hissettiren bir erkek, bunu davranışa dönüştürdüğünde çok rahatsız olurum,hoşuma gitmediği gibi yaptığının taciz olduğunu düşünürüm,bu benim ilgiyi her anlamda doyasıya yaşadığımın bir göstergesi değil,neyin göstergesi derseniz tatminsizlik olabilir diye düşünüyorum!Bunun hoşuma gitmesi ve aklımı kurcalaması ise ayrı bir sorun olurdu,kendimi çok huzursuz hissederdim.....Böyle bir eşim olduğunu düşünmek se beni çok yıpratırdı çünkü tehlikeli bir durum bence!her an her şey olabilir sanki....
Kocam tarafından ilgi gördüğüm zamanlar kadar iş stresi vs şeylerden dolayı bana karşı bazen ilgisinin azaldığı zamanlarda oldu.Konu sahıbıne yüklenenlere seslenıyorum sizler sevgısiz ilgisiz ve kendınızı yanında kadın gibi hıssetmediğiniz kocalarınız yoksa böyle konusmakta haklısınız.olayı bıde öbür tarafından düşünün bizler kadınız sevgi ilgi bir iki çift güzel söz beklıyoruz kocalarımızdan hala kadın olduğumuzu hıssetmek istiyoruz.cinsellık yönünden geri çevrilmek istemıyoruz.bazılarımız bas bas bağırdığımız halde hala anlamayan kocalara sahıbız bazılarımızda el üstünde tutup şımartılıyoruz.kimse mutlu bır yuvası varken bu tarz düşüncelere itilmez.itene bakacaksın.senı bu düşüncelere sürükleyene.
Teşhis budur iste kesinlikle dogru konu sahibi esine olan hisslerini kaybetmis baska biri iltifat etsr üzerinde durmam gecerim aklima takilmaz ama icinde birini tasimiyorsaniz kalbiniz herkese acik demektir her an asik olabilirsiniz yani esinizu aldatmadan üsülünce yollari ayirin veya hala devam etmek istiyorsan evlilinize 0 dan baslayinKocam tarafından ilgi gördüğüm zamanlar kadar iş stresi vs şeylerden dolayı bana karşı bazen ilgisinin azaldığı zamanlarda oldu.
Ama hiç bir zaman başkası ilgi gösterdiğinde bundan dolayı heycanlanmadım
Aksine insanın gururunu okşasada beni rahatsız eden bir durumdur.
ÇÜNKÜ DÜNYADAKİ TÜM ERKEKLER İNSANA HAYRANLIKLA BAKSA
SEVDİĞİN ERKEK BAKMAYINCA DİĞER ADAMLARIN HAYRANLIKLARI SEVEN KADINDA BİŞEY İFADE ETMİYOR
sevdiğin erkekten beklersin.
Diğerlerini umursamazsın banane Benim kalbinde olmayan adamın ilgisinden.
Konu sahibi eşine karşı sevgisini kaybetmiş yoksa oda inanın başka adamların iltifatlarının hoşlandığından fazla rahatsızlık duyardı.
Aldatır demek bana fazla geliyor.Teşhis budur iste kesinlikle dogru konu sahibi esine olan hisslerini kaybetmis baska biri iltifat etsr üzerinde durmam gecerim aklima takilmaz ama icinde birini tasimiyorsaniz kalbiniz herkese acik demektir her an asik olabilirsiniz yani esinizu aldatmadan üsülünce yollari ayirin veya hala devam etmek istiyorsan evlilinize 0 dan baslayin
Yoldan cikabilirsin aman deyimBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?