Evli bir kadın evli bir erkek

Bak canım ben merak etmeyenler kısmında biri olarak, sorgulamadan fikrimi belirtmiştim zaten...

Heee sen açık yürekliliğinle durumu alenileştirmişsin saygı duyarım...

Ama fikrim bu durum seni rahatsız ediyor ki etmemesi mümkün değil..

Eşinle bunu paylaşıcak kadar cesaretin varsa ilk önce onunla konuşmalısın..Ama bunu yaparken alacağın her cevaba hazır olmak zorundasın...

Eğer bu konuda yüz göz olabileceksen ve cevapları neticesinde gururlu davranabileceksen sor derim...

Ama yok..Cevabı ne olursa olsun bu evlilik devam edecek dersen...Orası başka maalesef...

Önce sağlam kafayla bir otur ve düşün...

Ayrıca sen bu msn görüşmelerine şahit oluyormusun? Yani senin yanında mı yazışıyor eşin?..

Ve bu hanımı yakından tanıma fırsatın oldumu? Bunlarda çok önemli...

Neticeyi getiren hakikattir...

bu olayı kanıtlama şansınız var mı? msn konuşmalarını ele geçirebilirmisiniz?tabi burda sizin hisleriniz ve düşünceleriniz önemli yani ispatlarmak istiyormusunuz ,hazırmısınız sonrasında gelişecek olaylara,evliliğinizle ilgili ne düşünürsünüz ispatlandıktan sonra?bu soruların cevabına göre fikir versek daha iyi gibi.

Plli bebek;
bize sormuşun sormasın da " sence ne olur bu işin sonu "
birde senin fikrini alalım bu konuda.
" tümkadınca hislerinle " senin dediğin gibi

recm olsa keşke.

şakayla karışık yazdım yanlış anlaşılmasın, ama bazen burada öyle şeyler okuyorum ki; zina yapan evlilere uygulanan recm cezasını hakedenler olduğunu düşünüyorum fazlasıyla. bu konu da onlardan biri.

Arkadaslar ılk basta x ,y gıbı bılınmeyen ınsanlardan bahsetmemın sebebı buydu. ılk aldıgım yorumlara yanıtlar daha gercekcı ıdı sızlere ben oldugumu acıkladıktan sonra anlatımlar yorumlar degıstı. Sıze herseyı anlatıcam ama bıraz musaade konuları toparlamam gerek

Bilmece gibi konusuyosunuz pilli_bebek...
neyse bi bildiginiz vardir elbet..

Ben demiştim konu sahibi birazdan itirafta bulunur diye.delikafadulden
Müneccim miyim neyim...
sositososito

CADIARZU
eşiniz sizle olan sorunları bayan iş arkadaşı ile paylaşıyor.
bayan da özel hayatını eşinizle paylaşıyor.
eve geldiklerinde msn sohbetleri devam ediyor.

ve siz çok sakinsiniz.fisfisfis
bayanın kocası da herşeyden habersiz. :uhm:

konunun toparlanmış halini bekliyorum. o zaman yorum yapmak isterim.

ben olsam kadının kocasına söyolerim, eşimide boşarım, sonra uğraşıp dursun

tüm kadınsı insani duygularla cevap veriyorum (geçen kudret sabancı aliye aşkını okumuştum ondada öyle olmuş) önce paylaşım başlar.. üstelik gayet masumane başlar.. şöyle sıkılıyorum, böyle sıkılıyorum diye gider durur bu böyle.. ardından senden başka kimse beni anlamıyor olur konuşma boyutu.. onun ardından sen olmazsan ben ne yaparım. sonrasında sensiz olmaz.. onun ardındanda seks te olur düğünde.. ne yazıkki sonuç olarak iki kişi açısından bakarsan masumdurlar. çünkü onları anlayan başka kimse yoktur ben merkezcilerdir. körlerdir. yasağın tatlılığına kanıp, vicdanınını körertip ruhunu şeytana satmışlardır ama haberleri yoktur.. kaydirigubbakcemile

iyi haber seks olması için zamanın çok geçmesi gerekir öyle hemen pat diye o noktaya gelinmez. (cünkü çevresi, kaybedecekleri,toplumda alacağı damga vb gibi herşey engel teşkil edebilir.)
ikinci iyi haber aldatılan eşlerden bayan olan eş o zamana kadar çoktan uyanır tabii eğer çook meşkul değilse.

bu arada dip not evli erkeklerin evli olduğunu bilerek sınırları aşıp yaklaşanları bu işi parayla yapanlardan daha aşşağılık olarak görüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…