- Konu Sahibi pilli__bebek
-
[sıze="3"][color="ındigo"]aynı işyerinde çalışıyorlarsa evden msne girip yazışıyorlardır.
O yokken msnin konuşmalarını kaydetme seçeneğini işaretlersin [ımg]http://img.blogcu.com/uploads/turkiyesevgisi_msngrafikler_hareketli_smiley92_6.gif[/ımg]
hem ne konuştuğunu bilirsin sezgilerle hareket etmezsin
hemde elinde belgen olur
[/color][/sıze]
ben olsam kadının kocasına söyolerim, eşimide boşarım, sonra uğraşıp dursun
evet aradım esını tabıkı." esımle samımı olmasın uyarın esınızı dedım" :) adam tam bır sunepe cıktı esını uzmememı soyledı ama kulagına kar suyu kacmıstı bır kere....
evet aradım esını tabıkı." esımle samımı olmasın uyarın esınızı dedım" :) adam tam bır sunepe cıktı esını uzmememı soyledı ama kulagına kar suyu kacmıstı bır kere....
bu paylaşımı çok iyi niyetli göremedim bende,sadece 7-8 ayda tanıdığı ve üstelik sadece iş yerinden tanıdığı bir insanla tüm özel hayatını paylaşmasını da doğru bulmuyorum,muhtemelen eşinin bu durumdan haberi yoktur diye tahmin ediyorum,kimse ;erkek yada kadın haberi olmadan özel hayatının deşifre edilmesini istemez,eşin haberi olmayan bir ilişki de çok sağlıklı gelmiyor bana.
anam nne olucak hikayenin sonu..teee başından belli zaten..İkiside eşlerini aldatacak..o diyecek benim eşimle şu sorunum var..öbürü diycek ya bu kadarmı olur..benimde eşimle aynı sorunlarım var..mutlu değelizzz(( sonra veryansın :)) aldatılan eşler..kararan kalpler..kirlenmiş ruhlar..yıkılan yuvalar..falan fişman..hiç olurmu böyle bi dostluk allasen..onların nyeti belliymiş baştan..ilk adımı biri atmış..sonra olanca hızla koşmuşlar birbirlerine..ters işler..tehlikeli seçimler..bizi bozar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?