Evli bir kadın evli bir erkek

Valla benimde bi arkadaşım var böyle,erkek evli,kaç kere msn niden görüyoruz iş yerine ziyarete gidince, hep kadınlarla yazışıyor, fotolarını gönderiyorlar birbirlerine,üstelik kadınlardan biri evli,ama yüz yüze görüşmek yok, sorsan karısını çocuğunu öve öve bitiremiyor, ama beğenilmek hoşuna gidiyormuş beyfendinin, mecbur olmasam o suratını görmeye katlanamam, eve gidip karısının yüzüne nasıl rahatlıkla bakıyor, pes diyorum.Kadına gelince erkeğin kölesi olmuş zayıf yaratık diyorum.Çünkü kocan inanki seni terk etmeyecektir. Sadece onu kullanıyor. Ama buda kötü tabi.İnşaAllah tez zamanda aklını başına alır.

Geç olmuş ancak, İçerik nedeniyle"İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Birincisi ben iş arkadaşıyla sadece iş arkadaşı olmak gerektiğini sonuna kadar savunuyorum.,
İkincisi evli bir erkek yada kadının böyle bir arkadaşlığı olamaz.
Üçüncüs eğer olmuşsa onların niyeti zaten baştan belldir.
Dördüncüsü samimiyet bu kadar ilerlemişse bence bunun sonu kesin aldatmaktır.
Ve sonuncus SEBEP NE OLURSA OLSUN, KARISINI VEYA KOCASINI ALDATAN HERKESİ KINIYORUM VE ALLAH ISLAH ETSİN diyorum.

yok evde gırmıyor hersey ısyerınde... Evde pc mız yok ben ıstemıyorum gerek yok...

evet aradım esını tabıkı." esımle samımı olmasın uyarın esınızı dedım" :) adam tam bır sunepe cıktı esını uzmememı soyledı ama kulagına kar suyu kacmıstı bır kere....

adama bak ,eşini üzmeyecek miymişsiniz... abi, kapıdan girmemek istiyor anlaşılan.:roflol:

walla ozelıne kadar anlatması normal olamaz
bır sorum olacak eslerın haberı varmı pekı bu gorusmeden eger yoksa aldatmıs sayılmaz mı bu kadar ozel konusunca

sıze bırsey anlatıcam benım babamıneskı musterılerınden dukkanı vardı babamın babamı sureklı arayıp kocasıyla olan sıkıntılarını anlatırdı babama babam kımseyı kıramaz ıyı kalplıdır artık tlf bıze verırdı bız dınlerdık cevap sırası babama gelınce babam sadece hıhı derdı ya bazen hemcınslerımı anlamıyorum bır sorunun varsa bunu baska erkege neden anlatırsın konusmaya çok ıhtıyacın varsa psıkologa gıt ama boyle kadınların derdı baska oluyo karsısındakı erkegı elde etmek

bir kadın için çok onur kırıcı bir davranış
hayatım kabus olurdu sanırım benim
çok üzülür ve ağlardım
allah bunları yaşatanın belasını versin
sizde sabırlar ihsan etsin

mutlaka sonunda seks vardır ve acı olur kesin erkek istediğini alınca birden bire kaçaıcaktır olan size olur aman ne olur dikkat!!!

böyle bir durum benim başıma geldi eşim yeni girdiği bir işte daha 1.5 - 2 aylık iken işyerinde bir kadınla her türlü konuşmalar dertleşmeler sohbetler bana anlamadığını onunla paylaştı belki bazılarınız biliyordur benim durumumu iki yıldır hala tam anlamıyla düzelemedikneden böyle kadınlar yüzünden böyle erkek ve kadınları Allah bildiği gibi yapsın

ben olsaydim kocasini aramak yerine isimsiz bi mektup gönderir ve derdim kidelikafadulden
aldatiliyorsunuz acilen harekete geçin yoksa boynuzlariniz tavana değecek

valla bu yorumun üzerine yorum yapamam birebir katılıyorum tam ifade etmişsin canım

kadının anlatma konuşma nedeni cidden problemleri oluşundan ve eşiyle arasındaki problemler yüzünden.erkeklerde ne kadar mutlu olurlarsa olsunlar dinlerlerde,akılda verirler,olmayan problemler yaratıp uydurma hikayelerle eşlik etmek isterler bu dertli kadınlara.amaç MACERA olsun.öyle yada böyle bunun adı gizli flörttür.bundan ikisinde haberi yok denecek kadar görünmezdir.bu konuşmalardan paylaşımlardan ikiside hoşlanır ama sözde dostturlar.olmaz olsun böle dostluk yaaaa

giderim duvarlara taslara anlatirim, evli erkeklerden dost edinmem, cok itici buluyorum zaten onlarin dostluk yaklasimlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…