Evli bir kadın evli bir erkek

iyimisin kız Pillimirmirmirmir
Konuyu toparlamaya gittin,gidiş o gidiş be bebem...

Bildiklerini yazsaydın o da yeter di,illa roman yazmana gerek yok...yerimseniben

Aynı işyerinde çalışıyorlarsa evden msne girip yazışıyorlardır.

O yokken msnin konuşmalarını kaydetme seçeneğini işaretlersin

hem ne konuştuğunu bilirsin sezgilerle hareket etmezsin
hemde elinde belgen olur

karşı tarafın eşiyle durumu paylaşın...

eşinize de sence o bayan gibi davransam bende hoşuna gider mi deyin.

bile bile ladesssssss.........fikrinden geçen zikrinde de geçirir....zaten geçirmeyecek insan mahremiyetini anlatmaz......karşıdakide adam olsa dinlemez........aman bulmuşlar birbirini işte

biraz sınır olsa iyi olur ama eğer bayanın ve beyin eşi durumdan haberdarsa çookkk daha doğru olur

dünyanin sonu gelmis demektir
eger o bayan buraya üyeyse kesin bosaniyorum diye bir konu acar :))))
ama yazik ya
biz erkeklerle ve erkekler bayanlarla normal bir arkadaslik kurmayi nezaman ögrenecegiz ????
valla o hic birseyden haberdar olmayan insanlara acidim

kızlar bende sizin gibi düşünüyorum anlaşıldı ikincimsj da seks olurmu ? sanane ya seks mi olur aşk mı olur nden soruyosun meyinlimisin....

kızlar yazdıklarınızı baştan sona üşenmeden okudum, katıldıklarım da oldu katılmadıklarım da. bir tek sevgili yağmurcan, senin mesajını çözemedim. meyinlimisin? derken ne demek istedin? düşündüğüm şey olmadığını umuyorum.klava:
sevgili pilli sana gelince. offff diyorum. düşünmek bile istemiyorum. bu tip olaylarda empati kuruyoruz zannediyoruz ama imkansız bana kalırsa. seni ancak senin yaşadıklarını yaşayan biri anlayabilir tatlım. sabırlar diliyorum. en doğru adım senindir. zira eşini de o bayanı da tanıyan sensin. neye ne tepki vereceklerini sen daha iyi bilirsin.
bazı arkadaşlar bayanın eşiyle konuş demiş ama o adamcağızın huyunu suyunu bilmeden de böyle birşey anlatılır mı bilmem ki? manyak falan olur kadına birşey yapar. çünkü bu iş büyük iş. eminim böyle birşeye sebebiyet vermek istemezsin. iki düşünüp bir konuşursun.
biz sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz tatlım. sana canı gönülden sabır ve mücadele gücü diliyorum.:Saruboceq:

İki tarafın niyetine göre değişir bu,tabi herkesin eşi böyle bir arkadaşlığı kabul eder mi orası şüpheli :sm_confused:

valla bence sen de bu işin sonunu tahmin etmişsindir.fazla uzatmaya gerek yok derim.herkes yoluna gitsin.

Sevgılı arkadaslar bu ıkı ınsan benım cok yakından tanıdıgım ahlaksız dıyebılecegım ınsanlar onu belırteyım.

Keşke baştan apaçık ifade etseydin sonuçta bu haksızlığı sana hak gören kocanın şuursuz tavırları yüzünden kimse seni kınayacak değildi aksine daha hoşgörülü olurdu yorumlar.

ben olsam o kadinin kocasina bir sekilde ulasir ve anlatirdim durumu yada isim vermeden haberdar ederdim.ikisinin de pacalari tutussun bakalim.yok oyle milletin huzurnu kacirip kendi rahat etmek..

evli insan iki ayaklı dört başlı bir yaratıktır
dolayısıyla söz olarak birbiri ile paylaşımda bulunan insanların eşleri de durumdan haberdar olmalı!!!
ayrıca bazı kadınlar,kızken bekaret olduğundan dolayı,evlenince nasılsa anlaşılacak bir durumları kalmadığından iş hayatında bu olayı kulanıyor!!!
elbetteki konuşacak eşim,muhabbeti belki topluca çıkılan iş yemeklerinde olacak
ama istemem
asla istemem fazlasını
eşim ne bir kadına özel hayatını anlatabilecek kadar samimi olmalı
ne de bir kadın ona bunu yapabilecek kadar onu gözüne kestirmeli
ben çookkk kızarım
burda bunu yapan varsada erkek yada kadın allah belasını versin diyoruum
artık ucuz kadınlar bu işleri bıraksınnnnn
nefret ediyorum öyle kadınlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kesinlikle bu is harra alamet degil okurken bile kafanda canlandir pis koku burnuna gelmiyor mu msn de var oooohhh ne olsun seksede az kalmis arkadas cok mantikli bir cumle yazmis IKI BOSANMA BIR DUGUN OLUR

bi soru daha gelecek acaba bunalrın çocukları varmıdır diyesırnaşık şey arkadaş açmış konuyu tam anlatmadan gitmiş ne saçmalık sabah akşam beraber olacak adamla sabah işyerinde akşam msn de yap rak dökümündeki ferhunde den beter desene bu kadın adamda oğuz gibi bişe:roflol:ay ya öyle gülüyorum ama acınacak durum ya yazık yazık şu insanlığın haline bakın ne bi vefa kalmış ne de dürüstlük yazık ya :bbo::1shok:

hayır..bu ne pişkinlik,bu ne rahatlık anlamadımki.adamdaki..ufak bebelere sorsan onlar bile anlar bu çarpık ilişkiyi..msn deki kadınada pes doğrusu..aptal cesareti işte..ne hale gildik millet olarak aklım almıyo vallahi..kendimi bu durumun içinde düşünemiyorum kesinlikle..pilli bebekcim sende toparla artık konuyu anlat güzelce..

Haram tatlı Helal kıymetlidirler derler ya başlarda çok iyi olur oooo kimseyi gözleri görmez bu tiplerin ama Kıymetlileri ellerinden kayıp gidince başlarını vuracak taş ararlar akılları yok mu bunların düşünemiyorlar mı sonlarını sanırım tanıyorsun ikisini de ben olsam uyarmam çünkü bilerek ve isteyerek konuştukları her hallerinden belli bırakın sonlarını da kendileri düşünsün

aşk sandıkları bir şeyler yasayacaklar belli olmaz aslında belki de cidden bir ömür yasarlar birlikte..ben tabi ki sacma buluyorum bu tarz ilişkileri ayrılın eşinizden sonra ne halt yiyecekseniz yiyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…