Evli Biri ile Arkadaşlık

Arkadaşlar size uzun zamandan beri aklımı kurcalayan bir arkadaşımdan bahsedeceğim.

Bu kişi ile bir oyun üzerinden tanıştım.

Haftanın belirli günleri sözleşip oyuna girdiğimiz bir arkadaş grubumuz var ve o kişi de onlardan biri. Haberleşmek için instagram üzerinden ortak bir grubumuz bile var hatta.

Tamamen arkadaş gözü ile bakıyorum bu kişiye. Evli olması nedeni ile en ufak bir his beslemem söz konusu bile değil. Fakat onun hareketlerini sorgular oldum son günlerde. Ben mi yanlış anlıyorum diye size danışma ihtiyacı hissettim. Güzel bir arkadaş grubumuz olduğu için emin olmak adına buraya yazıyorum. Eğer emin olursam hepsiyle iletişimi kesip atacağım çünkü.

Bir gece geç saatlere kadar oyuna girdik. Onun ısrarı üzerine sabahın beşine kadar oyundaydık. Oyundan çıktıkdan sonra bana "seviyorum seni kız, iyi ki varsın." diye bir mesaj attı. Genelde insanlarla samimi olduğu için bu mesajı onun kişiliğine yordum. Daha sonra her gün beni oyuna çağırmaya başladı. Her allahın günü bana oyuna gelmem için mesaj atıyor. Bunu yine onun kişiliğine yoruyorum. Beni gerçekten arkadaşca sevdiğini düşünüyorum.

Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.

Ama arkadaşlarım bir kadın ile bir erkek bu kadar yakın arkadaş olmamalı özellikle evliyse diyorlar. Onun tamamen arkadaşca hissettiğini düşünüyorum benim gibi ama çevremdeki insanların yorumları beni bu durumu sorgulamaya itiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Cevrenizdeki insanlar söylemeden bı tuhaflık hissetmissinjz zaten .ayrıca kişiliğini biliyorsanız normalde de yani gerçekte de tanıyor olduğunuzu düşündüm. Aklınızın başınıza alın mesafenizi koruyun öyle onunla sohbet etmek hoşuma gidiyo biz arkadaşız vs geçin bunları bunun bir adım ötesi de hep böyle başlıyor.
Evli adamın sabah 5 kere kadar internette işi olamaz azıcık eşiyle konuşsun sohbet etsin sorunlarını cozsun Allah Allah .

Arkadaşlar size uzun zamandan beri aklımı kurcalayan bir arkadaşımdan bahsedeceğim.

Haftanın belirli günleri sözleşip oyuna girdiğimiz bir arkadaş grubumuz var ve o kişi de onlardan biri. Haberleşmek için instagram üzerinden ortak bir grubumuz bile var hatta.

Tamamen arkadaş gözü ile bakıyorum bu kişiye. Evli olması nedeni ile en ufak bir his beslemem söz konusu bile değil. Fakat onun hareketlerini sorgular oldum son günlerde. Ben mi yanlış anlıyorum diye size danışma ihtiyacı hissettim. Güzel bir arkadaş grubumuz olduğu için emin olmak adına buraya yazıyorum. Eğer emin olursam hepsiyle iletişimi kesip atacağım çünkü.

Bir gece geç saatlere kadar oyuna girdik. Onun ısrarı üzerine sabahın beşine kadar oyundaydık. Oyundan çıktıkdan sonra bana "seviyorum seni kız, iyi ki varsın." diye bir mesaj attı. Genelde insanlarla samimi olduğu için bu mesajı onun kişiliğine yordum. Daha sonra her gün beni oyuna çağırmaya başladı. Her allahın günü bana oyuna gelmem için mesaj atıyor. Bunu yine onun kişiliğine yoruyorum. Beni gerçekten arkadaşca sevdiğini düşünüyorum.

Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.

Ama arkadaşlarım bir kadın ile bir erkek bu kadar yakın arkadaş olmamalı özellikle evliyse diyorlar. Onun tamamen arkadaşca hissettiğini düşünüyorum benim gibi ama çevremdeki insanların yorumları beni bu durumu sorgulamaya itiyor.

vala benim evli olmasına rağmen(benim de evli olmama rağmen) seviyorum seni kız diyen erkek arkadaşlarım var ama hiçbiri bunu sabahın beşine kadar oynadığımız oyunlar esnasında söylemiyor. belli bir yılların dostlukları, eşleriyle ve benim eşimle tanışmışlıklar var. samimiyet ise samimiyet budur. seninki iki tarafın da heyecan aramasından başka bir şey değil bence.
yüzyüze görüşmediğin bir karşı cinsin samimiyetinden ve arkadaşça duygularından emin olamazsın.

Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.

Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.
Düşünün evlisiniz ve eşiniz internetten tanıştığı bir kıza iyi varsın seni seviyorum diyor.
Tepkiniz ne olurdu?
Bu neyin samimiyeti yahu? internet ortamında ki her ilişki böyle vıcık vıcık olmak zorunda mı?
İş yerinde de evli arkadaşlarımız var ama bir tanesi bile bana daha şu zamana kadar böyle mesajlar atıp, sabah 5 e kadar oyun oynamadı.
Siz de farkındasınız aslında ama boşluğa düşmemek için oynuyorsunuz gibime geldi.

Evli bir adam başka kadınlarla sabah 5lere kadar oyun oynuyorsa karısına sevgisi saygısı olmayan biri başta bana göre. Önemsemeseydin sende buraya konusu açılmadı yapmayın etmeyin evli insanlardan uzak olun ah beddua almayın çok ayıp ya çok terk edep şeyler bunlar. Evli adam benim ile ne münasebet sabahlara kadar oyun oynar banane arkadaş ortamında bozuk senin. İnşallah kesersin görüşmeyi.

Madem arkadaşça olduğunu düşünüyorsunuz, neden çevrenizle paylaşmaya gerek gördünüz? Detaylı anlatımlar sizin de ona karşı hoş duygular beslediğinizi gösterir. Motive ediyordur sizi eminim. Yargılamıyorum kesinlikle ama evli biri sonuçta, uzak durmanız en doğrusu olur. Adam evin içinde karısını aldatıyor resmen, pes..

Üslubunuza dikkat edin. Kalabalık bir arkadaş grubumuz var tek başıma sadece bu insanla iletişim halinde değilim.
Peki dikkat ederim. Siz de bence davranışlarınıza dikkat edin ve evli barklı adamlarla
adamın niyeti de açıkça ortadayken sabahlara kadar oyunlar oynamayın mesela.Daha geçen gün bir kadın boşanacağını yazdı burada eşi kadınlarla oyunlarda muhabbet ettiği için. Açın o konuyu okuyun da birazcık durumun farkına varın.

Sabahın 5 ine kadar oyun oynayanlar bu insanlar hayatlarını nasıl devam ettiriyor? Işi gücü yok mu bu kimselerin.değil oyun yatağa zor atıyoruz biz kendimizi.ailesi yok mu bu adamların.Allah bilir isten gelip yoruldum deyip karisinin yüzüne bakmadan horul horul uyuyor gece yarılari da oyun icin kalkıyordur.

Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.

Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.
Daha nasil emin olmayi bekliyorsun? Adam karisini bosayip evlilik teklifi ettiginde mi emin olacaksin

Yazık ya eşine...
Sohbetini ben de çok seviyorum, güzel vakit geçiriyoruz ne demek ya... evli karşındaki farkında mısın??? Bekar erkekler çuvala mı girdi.. bir yuvanın huzursuzluğuna belki de bitişine zemin hazırlıyorsun...
Unutma bir insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş..
Evli olsan ve eşin bir oyunda sabah 5 e kadar sabahlasa hem de kızlarla, tabi canım ne var bunda oynasın dersen senin kişiliğine hiçbir şey demeyeceğim,ama buna izin vermezsen kendini o adamın eşi yerine bir anlık koyup empati yaparsan ve böyle bir durum seni rahatsız ederse derhal bitir o muhabbeti....
Unutma yuva yıkanın yuvası olmaz, ki son günlerde bu oyunlar yüzünden kaç tane yuvanın sarsıldığını görüyoruz..

Onun ısrarı üzerine sabahın beşine kadar oyundaydık. Oyundan çıktıkdan sonra bana "seviyorum seni kız, iyi ki varsın." diye bir mesaj attı. Genelde insanlarla samimi olduğu için bu mesajı onun kişiliğine yordum. Daha sonra her gün beni oyuna çağırmaya başladı. Her allahın günü bana oyuna gelmem için mesaj atıyor. Bunu yine onun kişiliğine yoruyorum. Beni gerçekten arkadaşca sevdiğini düşünüyorum.

Yanılıyorsun, bu pek normal bir ısrar değil. Pubg mi oynuyorsunuz?
40-50 oyun arkadaşım var, bazen uyku tutmaz gecenin 4üne kadar maça girdiğimiz olur; bekarı da var evlisi de var aralarında (Ki ben de evliyim zaten), bu kısmı çok acayip bir durum değil ama sürekli tekrarlanıyorsa, adamın aile hayatında bir tuhaflık olduğunu düşünürdüm şahsen.

Faceimi isteyenler oldu, kibarca reddettim. "Israrda" engeli basıyorum, oyun için varım, dahası yok. 2-3 kişi ile daha samimiyiz, aynı takımda oynarız çoğu kez; onlarla da "İyi ki varsın seni seviyorum" muhabbetine girmedim-girmediler, oyun için konuşur, ölümlerimizle dalga geçeriz, "Hadi neredesin, gelince haber et" vb. program içi oyunda mesajlaşırız. Ama bunu insta-face ortamına taşımadım, orada bir çizgim var.

Bu mesaj beni işkillendiren ve mesafe getirmeme sebep olacak bir mesaj olurdu, niye elin adamı bana "Seni seviyorum" desin ve sürekli her gece oyunda buluşmak için ikna çabasına girsin? Bu fazla ve oyun dışına kaymaya başlayan bir alışkanlık, arkadaşça olduğunu da düşündürmedi bana yazdıklarınız.

Niyeti aşikar. Ayrıca sizin de samimi olduğunuzu düşünmüyorum bu kadar karşıysanız evli bir adama neden her oyuna çağırdığında gidiyorsunuz ? Neden sabah 5 e kadar oyun oynuyorsunuz? Söylesenize sen evlisin sabaha kadar oyun oynuyorsun eşini aksatiyorsun diye. Oyuna onun için sık giriyorum demişsiniz zaten biz ne desek yine içiniz bilir.

Bu bana sizin de içiniz de hiç bir his yokmuş gibi gelmedi.
Bunca kadın buraya konu açıyor. Kocam oyun bağımlısı bıktım diye. Bu adamında karısı eminim bu şekildedir.
Bence aranızda ki ilişki arkadaşlıktan fazlası olma potansiyelinde.
Evdeki eşi adına çok üzüldüm. Ve ek olarak lütfen sadece eşinin yerine kendinizi koyup düşünün.
Kocanız başka bir kadın iyi varsın kız falan dese, ne yapardınız?

+1

Üyeler artık iyice oyun düşmanı olacak. :)

siz niye hep adamın isteklerini yerine getiriyorsunuz? başka meşgaleniz yok mu?

ben kadın-erkek arkadaşlığına sınırları belli olduğu sürece normal bakarım.
ama bu süreklilik rahatsız edici.
kendim böyle bir arkadaşlık kurmayı tercih etmem.

Onun eşi adına çok üzüldüm, evli bir adam bekar bir kadına seviyorum kız seni iyi ki varsın diye mesaj atamaz ne münasebet, senin yerinde olsam ağzının payını verir muhabbeti keserdim, adamın karısı olsaydım da kavga çıkardı evde, iğrenç şeyler bunlar. :işsiz:

Back
X