Cevrenizdeki insanlar söylemeden bı tuhaflık hissetmissinjz zaten .ayrıca kişiliğini biliyorsanız normalde de yani gerçekte de tanıyor olduğunuzu düşündüm. Aklınızın başınıza alın mesafenizi koruyun öyle onunla sohbet etmek hoşuma gidiyo biz arkadaşız vs geçin bunları bunun bir adım ötesi de hep böyle başlıyor.Arkadaşlar size uzun zamandan beri aklımı kurcalayan bir arkadaşımdan bahsedeceğim.
Bu kişi ile bir oyun üzerinden tanıştım.
Haftanın belirli günleri sözleşip oyuna girdiğimiz bir arkadaş grubumuz var ve o kişi de onlardan biri. Haberleşmek için instagram üzerinden ortak bir grubumuz bile var hatta.
Tamamen arkadaş gözü ile bakıyorum bu kişiye. Evli olması nedeni ile en ufak bir his beslemem söz konusu bile değil. Fakat onun hareketlerini sorgular oldum son günlerde. Ben mi yanlış anlıyorum diye size danışma ihtiyacı hissettim. Güzel bir arkadaş grubumuz olduğu için emin olmak adına buraya yazıyorum. Eğer emin olursam hepsiyle iletişimi kesip atacağım çünkü.
Bir gece geç saatlere kadar oyuna girdik. Onun ısrarı üzerine sabahın beşine kadar oyundaydık. Oyundan çıktıkdan sonra bana "seviyorum seni kız, iyi ki varsın." diye bir mesaj attı. Genelde insanlarla samimi olduğu için bu mesajı onun kişiliğine yordum. Daha sonra her gün beni oyuna çağırmaya başladı. Her allahın günü bana oyuna gelmem için mesaj atıyor. Bunu yine onun kişiliğine yoruyorum. Beni gerçekten arkadaşca sevdiğini düşünüyorum.
Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.
Ama arkadaşlarım bir kadın ile bir erkek bu kadar yakın arkadaş olmamalı özellikle evliyse diyorlar. Onun tamamen arkadaşca hissettiğini düşünüyorum benim gibi ama çevremdeki insanların yorumları beni bu durumu sorgulamaya itiyor.
Konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Evli adamın sabah 5 kere kadar internette işi olamaz azıcık eşiyle konuşsun sohbet etsin sorunlarını cozsun Allah Allah .