Evli Biri ile Arkadaşlık

Oyuna onun icin giriyormussun. Onunla iletisimini koparinca gruptan kopmak senin icin onemli olmamali bu durumda.
Şimdi de kekime oyunu yapıyo yazik gerçekten bi yuvanin yikilmasina sebep olmak bu kadar basit olmamali hem sabahlara onunla oyun oynamak için giriyo bide o gözle bakmiyorum flortum var hesabı yapıyo Hayır bu daha kötü hem flortun var madem hemde elin adamiyla tövbe yarabbim

Yani sana da masAllah arkadasim,herseyi adamin kisiligine yormussun.Boyle yapti arkadasca,soyle yapti kişiliği boyle.Baya baya adam asiliyor bunu anlamamak icin saf olmak lazım.

Normal hayatımda flörtleştiğim ve hoşlandığım biri var zaten.

Yüzünü görmediğim birinden hoşlanacak kadar zavallı değilim. Sadece toplu bir grup olduğu için onunla iletişimi koparmam demek diğer arkadaşlarımla da koparmam demek. O niyetle açtım buraya konuyu.

:) Bu dedigine kendin inaniyor musun? Sabah beslere kadar sizi oyuna surukleyen o adamsa sizde bos degilsiniz. Internette suan yazistigin gibi tonlarca adam bulabilirsin.Tamam belliki ilgi hosuna gitmis ama azicik kafani calistir.Yani istersen devam edebilirsin tabi.Ama bu adamdan bir cacik olmayacagini az buz tahmin ediyorsundur.

Cokesli de yasayabilirsin tabi bu senin tercihin.Bu adam tek sana yaziliyor saniyorsan cok yaniliyorsun bi fake hesap acip soyle seksii seyler soyle de tani bu adami . :)

bana niye normal geldi ki acaba ? çoğu kadın olamaz falan demiş ama bence olabilir... tabi karısıda bu durumdan rahatsız değilse ... sizde bu adamın sohpetinden arkadaşlığından memnunsanız kimseyi takmayın haa ama arkadaşlar haklı çıktı, adam değişmeye,yavşamaya başladı kesersiniz konuşmayı olur biter... çevremizde de samimiyetin dozunu kaçıran kadın yada adam olunca selamı sabahı kesiyoruz sonuçta

''Yüzünü görmediğim birinden hoşlanacak kadar zavallı değilim ''

size özel msj nereden atıyor ? attığı yerde hiç mi foto su yok ?

Burayı takip edip okuyorsan oyun için boşanma aşamasına gelen var. Eşleri ve çocukları ile vakit geçirmek varken sabahın 5'ne kadar oyun muhabbet. Bir bayan erkeğin kendine hangi niyetle yaklaştığını hisseder şüphen varsa koy mesafeni pardon arkadasin koysun
Bence de hiç arkadaşça değil.
Şu oyun merakını hiç bir zaman anlamayacağım.
Sorsan akşam yediğini hatırlamaz,karısıyla 3 kelam ettiği sohbetten sıkılır,sanal oyundaki kadının sohbetini seviyormuş!
Vay be!
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:He arkadaşça seviyor siz de arkadaşça seviyorsunuzdur eminim. Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Bize de evliler yazıyor direkt engeli basıyoruz. Bir insanı engellemek ya da oyuna girmemek bu kadar zor olmamalı.
Neyin emin olması bu adam evli sabah 5 e kadar sizinle oyunda sohbet muhabbet . Bi eşi ve çocukları var . Kesin bence diyaloğunuzu
bu adam sabah işede mi gitmyo
hiç canınızda mı sıkılmıyo
nasıl bir oyun saatlerce oynanır yahu
bu tamamen vakit boşluğundan,kafa boşlugundan
ya boş insanlarsanız
bu ne yaaa :skandal:
Oyunda tanıştığın bir adamla iletişimini koparman için evli olup sabah beşlere kadar seninle muhabbet etmesi yeterliyken neden emin olmayı bekler ki insan? Kırk yıllık dostum olsa keserim irtibatımı. Sanal ortam için fazla duygusal bir yaklaşım
bu durumun sizi normal gelmesi bana çok anormal geldi açıkçası.
o adamın eşine üzüldüm gerçekten
sabah 5 e kadar ne oyunuymuş bu böyle

kusura bakmayın ama sizin de sohbetini seviyorum falan yazmanız pek iyi niyetli gibi durmamış.
Sabahın 5'ine kadar evli erkekle neyin oyununu oynarsın?
Hiç mi empati yapmıyorsun? Bu adamın karısı var, ne düşünür ne hisseder diye?
Aynı şey başına gelse olaya böyle masum mu bakarsın?
Düşünün evlisiniz ve eşiniz internetten tanıştığı bir kıza iyi varsın seni seviyorum diyor.
Tepkiniz ne olurdu?
Bu neyin samimiyeti yahu? internet ortamında ki her ilişki böyle vıcık vıcık olmak zorunda mı?
İş yerinde de evli arkadaşlarımız var ama bir tanesi bile bana daha şu zamana kadar böyle mesajlar atıp, sabah 5 e kadar oyun oynamadı.
Siz de farkındasınız aslında ama boşluğa düşmemek için oynuyorsunuz gibime geldi.
Evli bir adam başka kadınlarla sabah 5lere kadar oyun oynuyorsa karısına sevgisi saygısı olmayan biri başta bana göre. Önemsemeseydin sende buraya konusu açılmadı yapmayın etmeyin evli insanlardan uzak olun ah beddua almayın çok ayıp ya çok terk edep şeyler bunlar. Evli adam benim ile ne münasebet sabahlara kadar oyun oynar banane arkadaş ortamında bozuk senin. İnşallah kesersin görüşmeyi.
Madem arkadaşça olduğunu düşünüyorsunuz, neden çevrenizle paylaşmaya gerek gördünüz? Detaylı anlatımlar sizin de ona karşı hoş duygular beslediğinizi gösterir. Motive ediyordur sizi eminim. Yargılamıyorum kesinlikle ama evli biri sonuçta, uzak durmanız en doğrusu olur. Adam evin içinde karısını aldatıyor resmen, pes..
Peki dikkat ederim. Siz de bence davranışlarınıza dikkat edin ve evli barklı adamlarla
adamın niyeti de açıkça ortadayken sabahlara kadar oyunlar oynamayın mesela.Daha geçen gün bir kadın boşanacağını yazdı burada eşi kadınlarla oyunlarda muhabbet ettiği için. Açın o konuyu okuyun da birazcık durumun farkına varın.
Evlendigin zaman senin esin de baska kizlarla boyle 5 lere kadar oyunlar oynayip, seviyorumlari havada ucusturursun istiyorsan devam et bildigin yolda.
Şu sohbetli oyunlar kaldırılsın.
Yuvalar yikilmasin.. :ukala::KK20:
Siz bu adama bos degilsiniz, basbayagi hoslaniyorsunuz

Hiç sanmıyorum
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Sabaha kadar oyunda ettiğim sohbet ile eşinin yanında oynarken ettiğim sohbet aynı. Gram farklılık yok.

Adamın eşi benim niyetimi sorgulamazken, konuşma tarzımdan rahatsız değilken size mi düştü benim niyetimi okumak?

Saygı çerçevesinde benim niyetimi sorgulayan insanlar oldu çok normal ama sizinki bambaşka bir yere geldi artık.

Gecenin beşinde evli adamla oyunuda geçip sohbete giren üstelik o adama seviyorum seni dedirten birisi bana neyin kafasını yaşadığımı mı soruyor! Adamın o saatte uyuyan karısının kafasını yaşıyorum.

Gecenin beşinde evli adamla oyunuda geçip sohbete giren üstelik o adama seviyorum seni dedirten birisi bana neyin kafasını yaşadığımı mı soruyor! Adamın o saatte uyuyan karısının kafasını yaşıyorum.
Fikriniz var fakat bilginiz yok. Sadece ikimiz oynamıyoruz bu oyunu takımda iki kişi daha oluyor.

Ayrıca size göre kocalar hep akılları başkaları tarafından çelinen masum yaratıklar mı? Hiç konuşmadığı evli erkekler tarafından tacize uğrayan insanlar var.

Arkadaşımın niyetinden emin olmak için konuyu açtım, bazı yorumlar ufkumu açtı ama siz ve sizin gibi yorum yapan arkadaşları gram umursamıyorum. Çünkü kendimden eminim, vicdan azabı duyacak en ufak bir yaklaşımım olmadı o insana karşı.

Her yerden engelleme kararını çoktan aldım ama sizin gibi insanların yorumları yüzünden değil.

Bazı üyelere yorumları için teşekkür ediyorum.

Konumu rica etsem kapatabilir misiniz? Mune Mune

Boşuna yazmayın bence. Konu sahibi her şeyin farkında ama saf ayağına yatıyor. Bu kadar kişi hata ettiğini yazdı ama hala "biz arkadaşız" diyor. Yazmaya değmez :)
Ve bu kadar yoruma rağmen konu sahibi kendine bakmadan bana neyin kafasını yaşadığımı soruyor :KK70:

Küçük bir ihtimal de olsa senin yanında asla sıkılmam ki, keşke hep birlikte olsak muhabbeti yapan bir arkadaşım oldu. Ama bunla oyundan tanışmıssın ve evli diyorsun yüzde 98 farklı bi yerlere gidebilir. Ben öyle birbiriyle çok iyi anlaşıp arkadaş kalabilen hetero karşı cinsler pek görmedim. Ayrıca açık görüşlü biriyimdir ama eşimin internetten kadınlarla tanışması da oha yani. Mutlaka aklında burdaki insanların dedikleri olsun herkes boşuna böyle düşünmüyordur. Dikkatli ol bence.

Back
X