- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?
Çok fazla yakından tanıdığım biri değil. İşi saygın iyi bir iş ama ne olduğunu söylemek istemiyorum. Aslında garip biri çok geziyor, çalıştığı yerde bile pek durmuyor. Savurgan, çok eli açık birine benziyor. Bi de fedakar anladığım kadarıyla.Tüm olanları bırak bu adam nasıl biri? Karakteri falan...işi nedir? Güvenilir bir tip mi?
Ne romantikÇok fazla yakından tanıdığım biri değil. İşi saygın iyi bir iş ama ne olduğunu söylemek istemiyorum. Aslında garip biri çok geziyor, çalıştığı yerde bile pek durmuyor. Savurgan, çok eli açık birine benziyor. Bi de fedakar anladığım kadarıyla.
Kusura bakmayın da sizin durum benden de vahimmiş. Hepsini geçtim içelim alkol alalım demek nedir? Hem de 3 aylık evli biri siz de adına şahitlik yapmışsınız. Böyle deme cesaretini nereden bulmuş çok şaşırdım.ben insanın başına gelemez demedim. başına geldiğinde vereceği tepki önemlidir. siz tepkisiz kalıp davetkar olmuşsunuz, o da coştukça coşmuş. çünkü tepkisizliğinizi "evet bana asılabilirsin" olarak algılamış ve bu çok normal.
ben dikkatli okuduysanız 5 dakika konuşan adama cevabımı verdim.
anlamamakta inat ettiğiniz bu.
siz de gayet basit cümlelerle, karısının varlığını ortaya koyarak uzaklaşabilirdiniz.
yanınızda dosyaya bakarken uzaklaşabilirdiniz.
bunlardan rahatsız olup uzaklaşmamak imkansızdır.
hiçbir kadın bu gibi durumda istemediği halde dipdibe durmaz.
çocuk değilim, küsmedim ancak kısa zaman içinde sosyal medyamdan çıkardım. mesajlarına yanıt vermedim. konu kapandı.
netlik iyi biridir, deneyin.
Senin isimle alakali bir iş mi peki? Fedakarlık nasıl anladın ay birde çocuk var mı?Çok fazla yakından tanıdığım biri değil. İşi saygın iyi bir iş ama ne olduğunu söylemek istemiyorum. Aslında garip biri çok geziyor, çalıştığı yerde bile pek durmuyor. Savurgan, çok eli açık birine benziyor. Bi de fedakar anladığım kadarıyla.
Hayır benim işimle ilgisi yok. Çocuğu yok. Fedakarlık derken malını ona buna çok ödünç veriyor. Abim dahil.Senin isimle alakali bir iş mi peki? Fedakarlık nasıl anladın ay birde çocuk var mı?
O zaman bu adam her tarafa boncuk dagitiyordur.Hayır benim işimle ilgisi yok. Çocuğu yok. Fedakarlık derken malını ona buna çok ödünç veriyor. Abim dahil.
Yok artık ya. Ne çıkardın da burdan bunu soruyorsun?!Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?
Sesli kahkaha attımNe romantik
İkinizin arasındakı fark bu. Astro abes bısey yapmamis, sen """"mecburen""" adamın her dedıgını yapmissın. Aynı degılsınız anladın mı?Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?
Sence?İkinizin arasındakı fark bu. Astro abes bısey yapmamis, sen """"mecburen""" adamın her dedıgını yapmissın. Aynı degılsınız anladın mı?
Anlamadı...Sence?
Bence deAnlamadı...
Vicdanıyla ilgili bir sıkıntısı yok, bır yorumda adam evli karısı var dendi.bence siz , adamla oldukça samimi şekilde konustunuz , kendinizi hiç geri cekmediniz hatta okadar sevecen davrandinizki adam yarım kalan tabaginizi önümüzden alıp yiyecek kadar cesaret bulmuş ..ve derdinizde acaba bunları evdekiler farkettimi?? burada vicdan muhasebesi yapıyorsunuz ..vicdanınız rahat değil...evdekilerin farkedecegini takacak kadar iyi davrandiniz adama ki acaba ev halkı ne düşündü diye vicdaninizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ..bizde hee gormemislerdir abartiyorsun diyecez , sende gönül rahatlığıyla adama oldukça sevecen rahat tavırlarla cevaplar muhabbetler etmeye devam edecen öylemi ? uzak durun evli adamlardan...içinizde art niyet olmasada uzak durun...karşı tarafın niyeti için uzak durun....onlar gündüz sizin gibi kızlara yanaşıp gece eşlerinin koynunda yatmaya meraklıdır ..
veya "merak etme, kimse samimiyetinizin farkına varmamistir" sözlerini burada duyarak içini rahat ettirecek bisekilde , hem tatlı tatlı samimiyetimle muhabbetine devam edeyim , hemde kimse anlamasın babındaVicdanıyla ilgili bir sıkıntısı yok, bır yorumda adam evli karısı var dendi.
Karısını dusunmek zorunda mıyım dedı?
Vicdan azabı duyan kisinin kuracagı cumle degıl bu.
Burdan duymak ıstedıgı "" adam senden hoslanmıs, karısı da memlekette belli ki ozlemıyor evet senden etkilenmiş "" cumlelerı malesef.
Kusura bakmayın da sizin durum benden de vahimmiş. Hepsini geçtim içelim alkol alalım demek nedir? Hem de 3 aylık evli biri siz de adına şahitlik yapmışsınız. Böyle deme cesaretini nereden bulmuş çok şaşırdım.
İlgileniyor fakat uzak durun derim. Karısı evde oturup çocuk bakacak, beyimiz sizinle gününü gün edecek(kafasında bunları kurduğundan eminim fakat ispatlayamam) ne istersen yapacak, alacak, tatile götürecek..kendine bağlayacak. Eşini sevmediğini seninle mutlu olduğunu söyleyecek. Boşanma evlilik lafları açılınca da bağırıp çağırıp gidecek. Özür dileyip yiine sn gelecek vs. Bence gereksiz bir ilişki. Uzak dur derimarkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Hep mecbur kalmışsınız yazıkkk!!!Şimdi mesele sadece yemek ve tabak değildi dedim kimse anlamak istemedi. Ben de yemekten sonra evde olanları anlatayım o zaman. Eve geçtik ilk iş sigara yaktı ve abimlerin mutfak balkonuna çıktı. Ben ve 2 yakınımız daha mutfakta birşeyler hazırlamaya koyulduk. Çay suyu falan koyduk. Ben meşgulken balkondan beni lafa tuttu işimle ilgili sorular sordu. Fikirler verdi sigara içerken. Bende mecbur elimdeki işi bırakıp yanına gittim. Sorularına cevap verdim. Evdeki 12 kişi elbette birbiri ile konuşacaktı ama herkes muhabbette rotasyon halindeyken o sadece benle konuşmak istedi. Hatta abim ve eşiyle muhabbeti daha çoktu onlarla bile benim kadar konuşmadı. Mutfakta çayın altına bakarken bir yandan sorularını cevapladım. Çok yakınıma gelmişti. Zor bela çaya bakabildim. Sonra herkes çayını aldı. Bir kısım mutfakta bir kısım salonda oturdu. Ben çayımı alıp salona geçtim ki salon kadınların olduğu yerdi o da peşimden geldi. Ben kadınlarla sohbet ederken lafa karıştı bana iş ile ilgili sorular sormaya devam etti. Abim, kendi abisi ve diğer bikaç erkek mutfakta oldukları halde onların yanına gitmedi. Beni dikkatle dinlediğini farkediyordum. Sonra o dediğim evrağı elime aldım ayakta bakarken o da hemen yanıma gelip benle beraber dikkatlice evrağa baktı. Benim elimden alıp kendi ayrıca bakabilirdi oysa. Dediğim gibi abim ve abimin eşinin bile hiç yanında durmadı. Ben kadınlarla beraber salondaydım o da hiç salondan çıkmadı. Son olarak bazıları evlerine gitti salon biraz boşaldı. Bana telefonundan bişeyler göstermesi gerekti. Gelsene yanıma otur dedi. Ben de mecbur oturdum. Her neyse söylediklerim sizler tarafından çarpıtılınca sadece yemek ve tabak konusuna indirgenince ben de böyle detaylıca yazmak durumu iyice açıklamak istedim. Peşin hükümlü olmayın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?