Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Hahaha böyle demeyin diğer üyeleri kızdıracaksınız

Biri bana iyilik yaptı diye yanıma otur dediğinde rahatsız oluyorsam oturmam hayır diyemeyen tiplerden misiniz anlam veremedim size. Ayrıca burada evet ilgisi var desek ne değişecek? Bu konu üzerinde fazla durmanız saçma sonuçta adam evli sizin terslemeniz gerekiyordu.

Yanına niçin oturdum? Ondan daha önce yardım aldığım konu hakkında yine konuşmamız gerekmişti. Salon da az kişi kalınca ve konu açılınca gel yanıma otursana dedi. Ben de o an farkında bile olmadan oturuverdim. Derin düşünmedim.

Bu arada abim ve eşi eminim ki o gece şöyle düşündü " ya bu da niye akşam boyu salonda oturup karı sohbeti dinledi ki bizim yanımıza gelseydi ya? Neden böyle yaptı acaba? Bende böyle düşündüklerine eminim ama ispatlayamam.

Diyelim ki ilgi duydu .Agzının payını vermenız gerekıodu.Ayrıca adam EVLİ

Bence ilgi göstermiş uzak durun o kişiden sizi denemiş olabilir siz soğuk ve uzak durursanız o da sizden yana birşey göremediği için vazgececektir.
Ben olsam yakınıma oturdugunda kalkardim yada bir laf mı atıyor terslerdim ilgi duymaya cesaret bile edemezdi..

Belki eşinden ayrılmıştır , ya da ayrı yasıyordur vardır bir durum
Ya da tamamen karakteri bozuk biridir
Bazı erkekler evlense de flörtöz oluyor beğendikleri kişilere karışı öyle davranıyor ondan da olabilir.
Siz mesafenizi koruyun en doğrusu bu olur

Bu (bazı) kadınlardaki evli erkek merakı nedir ya? Kıtlık mı koptu. Birde gece onu düşünmüş hey Allah ım sen sabır ver..Şey ya sendeki evli ama bak benimle ilgileniyor demekki karısından daha çekici ya da güzelim bla bla bla hadi kardeşim hadi eyyorlamam bu kadar.. Hiç boşuna garibime gitti falan deme yaniii

Birde her ince ayrıntısına kadar dikkat edilmiş evrak ucumdan tuttu tabağımı yedi bana şöyle baktı. Mutfağa peşime geldi. Ama arkadaşlar tamamen garipsediğim için soruyorum nedenn evli bir erkek bana ilgi gösterdi? Hoşuma gitti demeyelim sadece merak diyelim?

Bu arada ben şimdiye kadar eşini daha güzel bir kadınla aldatan erkek görmedim. Erkekler evli olup flört bulmaya çalışırken çıtayı baya düşürüyorlar ee bu kızda hiç karşı cinsten ilgi görmemiş. Bana baktı tabağıma dokundu falan diye havadan nem kapma peşinde

Hahaha böyle demeyin diğer üyeleri kızdıracaksınız
Size ilgi duyan fazla insan olmuyor mu? olan biri olduğunda kafanıza oldukça takılmış.evli olduğunu düşünüp kendinizi secilmis ya da özel mi hissettiniz?yapmayın.bir heyecandan öte biri isenizse de sağlıklı ne yaşanabilir ki şöyle bir durumda.evde karısı varken iddia ettiğiniz gibi sizinle bu kadar ilgilenen bir adami sapik olarak degerlendirebiliyorum sadece.Bir çok kadının geldiği gibi benim de hatirlamadigim bir çok benzer şey gelmistir başıma,hala daha geliyor ben de evli olmama rağmen laubali insanlar oluyor surekli.hiç bu kadar önemsediğimi bilmem.evli olsun veya olmasın her ilgi gösteren kisiyle iletişim kurup onemseseydik umursasaydik işimiz vardi.saglikli ilişkiler dilerim

Şerefsiz bir de evli... Uzak durmak en iyisi görüşme sonra yuva yıkan diye sen suçlu olur damga yersin

fesat değilsin ama abinin arkadaşı biraz heyecan arayan bir tip sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…