- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
KesinlikleAdam değil, konu sahibi yürüyor bence.
Kesinliklebaktı adam bunda sinyal var... Yapıyor selektör.. Dedi bu kanar
Benim bu yaşta öğrencilerim var ama ben de rastlamadımBi de yaşının 28 olma ihtimali yok maksimum 14-15. Gerçi benim öğrencilerim o yaşta daha böyle alt düzey bir ergenliğe rastlamadım ama insan düşünmeden edemiyor
Benimde var... Ben birisinde rastladım. O da böyle idi. Adam evli her davranısı kendisine pay cıkarıp hocasından hoslanıyordu. Hadi o ergen sonradan hatasını anladı peki ya bu 28yas yazıyor ya.Benim bu yaşta öğrencilerim var ama ben de rastlamadım
Yok işte benimkiler ergen değil bu yaşlardalar.Benimde var... Ben birisinde rastladım. O da böyle idi. Adam evli her davranısı kendisine pay cıkarıp hocasından hoslanıyordu. Hadi o ergen sonradan hatasını anladı peki ya bu 28yas yazıyor ya.
Ergen gbi...
Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?hepimizin başına zaman zaman böyle şeyler gelmiştir.
daha 3 aylık evliyken ve benim düğünlerine şahit olduğum bir andaval bana bir gün verip çıkalım birşeyler içip sohbet edelim demişti.
ee dedim hanımın nerede peki ?
iş için şehir dışındaymış, bu da alt tarafı muhabbet etmek istemiş. aman bir süslü laflar. yok sen çok eğlencelisin, arkadaşlığımız çok keyifli, nolacak bir akşam iki kadeh içsek ve daha bir sürü iltifat.
tabi dedim, eşin dönünce ona yazarım müsait bir gün de hep beraber çıkarız, sohbet ederiz.
bir daha gelemedi yanıma.
demek ki isteyen gayet güzel noktayı koyuyor.
Ne olucu karısını aldatmaya çalışıyor bir pikaçu arıyorarkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Kadına üzüldünüz mü gerçekten?Madem ben kim
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamıycam yazıcam. Babamın kuzeninin kızı 2,5 yıl evli olduğu eşinden geçen sene aniden sayılabilecek şekilde boşanmıştı. Ne olduğuna anlam verememiştik. Biz yarın birgün hamile olduğunu söyler, çocukları olur derken boşanmaları çok garibimize gitmişti. İlk zamanlar kimse birşey söylemedi niçin boşandıkları ile ilgili. Sonradan duyduk ki bu kız kocasını evlerinde bir kadınla aynı yatakta yakalıyor. Masanın üstündeki vazoyu kadının kafasına indirip kırıyor kadın her kimse kafasına bilmem kaç tane dikiş atılıyor. Sonra adam eşyalarını toplayıp evi terkediyor. Sonra da boşanıyorlar. Duyunca çok şaşırmış ve kadın adına üzülmüştük. Kadın şimdi 27 yaşında boşanmış çocuksuz olarak kaldı. Hergün sosyal medyada atarlı atarlı paylaşım yapıyor. Belki konumuzla ilgisi yok ama yazmadan edemedim.
Öyle deme, 27 yaşında boşanmış kadın, çocuk bilem yapamamış ihanet eden heriften vah vaaahhKadına üzüldünüz mü gerçekten?
Abinin arkadaşı için karısını o düşünmüyor ben niye düşüneyim demiştiniz hâlbuki.
Sizin Kafa çok karışık ama kesinlikle 28 yaş kafası değil.
Ne haliniz varsa görün, birgün birileri de sizin kafada vazo kırar belki, konu güncel kalsın, iyileşince yazarsınız
Kadın konu sahibinden küçük, çocuğu evlenip ayrılmış sadece. Durumu vahim gibi yazmış birde.Öyle deme, 27 yaşında boşanmış kadın, çocuk bilem yapamamış ihanet eden heriften vah vaaahh
Durumu vahim demiş de, atarlı paylaşım yapıyormuş sadece. Normal bu, kadın ihanete uğramış. 2 günde eline 4 kaşık alıp oynayacak hali yok.Kadın konu sahibinden küçük, çocuğu evlenip ayrılmış sadece. Durumu vahim gibi yazmış birde.
Evli adamların arkasından iç geçirmekten çok daha iyi durumda hâlbuki. Hayatında da bir pisliği defetmiş mis gibi.
Kadına üzüldüğü falan yok işte.Durumu vahim demiş de, atarlı paylaşım yapıyormuş sadece. Normal bu, kadın ihanete uğramış. 2 günde eline 4 kaşık alıp oynayacak hali yok.
Tüm olanları bırak bu adam nasıl biri? Karakteri falan...işi nedir? Güvenilir bir tip mi?Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?
Haddi değil zaten üzülmek. Boşanıp da öleni görmedim.Kadına üzüldüğü falan yok işte.
Onu anlatma sebebu de mutlu görünen evlilerde bitiyor, adamlar aldatıyor demek istedi herhalde.
Kadının olayından kendine bir pay çıkarmış belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?