Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Üye 28 yasında imiş.. Ama 18 yasında gbi konuşuyor. Acaba kendisini evde kalmıs olarak mı görüyor kendisine böle evli adamlardan bile medet umar hale geldiğine göre bayagı ciddi psikolojik sıkıntıları olmalı... Verdiği örnekler resmen çok ..... Neyse yazmayacağım.
Ama kesinlikle psikolojik bir destek alması sart.

Valla çok üzücü bir kadının kendisini bu kadar alçaltması... İnan orda adam istediği kadar peşinde dolansın. Kuyruk sallayan sen modunda sın. Bekar sensin çünkü anlatabiliyor muyum?!
Adams birisi laf söylese ne alaka ben evliyim der kenara çekilir.
Sen kalırsın sap gbi..
Allah akıl versin size...

Benim bu yaşta öğrencilerim var ama ben de rastlamadım
Benimde var... Ben birisinde rastladım. O da böyle idi. Adam evli her davranısı kendisine pay cıkarıp hocasından hoslanıyordu. Hadi o ergen sonradan hatasını anladı peki ya bu 28yas yazıyor ya.
Ergen gbi...

Benimde var... Ben birisinde rastladım. O da böyle idi. Adam evli her davranısı kendisine pay cıkarıp hocasından hoslanıyordu. Hadi o ergen sonradan hatasını anladı peki ya bu 28yas yazıyor ya.
Ergen gbi...
Yok işte benimkiler ergen değil bu yaşlardalar.

Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?

Bu arada senin buraya yazdıklarını annen baban abin görse ne düşünür ? ‘Helal olsun kızımıza Eve gelen evli adamın her davranışını en ince ayrıntısına kadar aklında tutmuş sonra kendine aşık Gibi yorumlayıp arasına mesafe koymamış’ diye düşünürler bence kendini yakacaksın belli ama aileni üzme Hiçbir aile kızlarının evli bir adamdan medet ummasını kaldıramaz hiçbir ailede böyle bir durumu haketmez.

Ne olucu karısını aldatmaya çalışıyor bir pikaçu arıyor

Kadına üzüldünüz mü gerçekten?

Abinin arkadaşı için karısını o düşünmüyor ben niye düşüneyim demiştiniz hâlbuki.

Sizin Kafa çok karışık ama kesinlikle 28 yaş kafası değil.

Ne haliniz varsa görün, birgün birileri de sizin kafada vazo kırar belki, konu güncel kalsın, iyileşince yazarsınız

Öyle deme, 27 yaşında boşanmış kadın, çocuk bilem yapamamış ihanet eden heriften vah vaaahh

Öyle deme, 27 yaşında boşanmış kadın, çocuk bilem yapamamış ihanet eden heriften vah vaaahh
Kadın konu sahibinden küçük, çocuğu evlenip ayrılmış sadece. Durumu vahim gibi yazmış birde.
Evli adamların arkasından iç geçirmekten çok daha iyi durumda hâlbuki. Hayatında da bir pisliği defetmiş mis gibi.

Durumu vahim demiş de, atarlı paylaşım yapıyormuş sadece. Normal bu, kadın ihanete uğramış. 2 günde eline 4 kaşık alıp oynayacak hali yok.

Durumu vahim demiş de, atarlı paylaşım yapıyormuş sadece. Normal bu, kadın ihanete uğramış. 2 günde eline 4 kaşık alıp oynayacak hali yok.
Kadına üzüldüğü falan yok işte.
Onu anlatma sebebu de mutlu görünen evlilerde bitiyor, adamlar aldatıyor demek istedi herhalde.
Kadının olayından kendine bir pay çıkarmış belli ki.

Son düzenleme:
Bakın demekki böyle şeyler insanın başına gelebiliyormuş. Siz abes birşey yapmadığınız halde adam neler diyip neyi teklif etmiş? Peki sonradan adamla hiç konuşmadınız mı? Küstünüz mü?
Tüm olanları bırak bu adam nasıl biri? Karakteri falan...işi nedir? Güvenilir bir tip mi?

Kadına üzüldüğü falan yok işte.
Onu anlatma sebebu de mutlu görünen evlilerde bitiyor, adamlar aldatıyor demek istedi herhalde.
Kadının olayından kendine bir pay çıkarmış belli ki.
Haddi değil zaten üzülmek. Boşanıp da öleni görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…