- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Neyin alt yapısını yapıyorsun diye de sorduk, cevap vermedi.Benim dikkatimi çeken şey,kaç sayfa yazıldı adamdan çok mu etkilendin diye,inkar etmedi..
Hadi diyelim olur bir anlık etkilendin.Adam evli ,neyin alt yapısını hazırlamaya çalışıyorsun?
Kurtlar sofrasına yürüyor haberi yok.
La havle vela kuvvete....Son 3-4 yıldır abimle samimi. Eşi ile çok daha önceden tanışmışlar diye biliyorum. Kaldı ki abim şimdiye kadar bana kendi arkadaşlarından birini ayarlamayı hiç düşünmedi.
Ne çok şey biliyorsunuz evlilikleri ile ilgili?Son 3-4 yıldır abimle samimi. Eşi ile çok daha önceden tanışmışlar diye biliyorum. Kaldı ki abim şimdiye kadar bana kendi arkadaşlarından birini ayarlamayı hiç düşünmedi.
Bizi sınamak için açmış bence konuyuLa havle vela kuvvete....
Acaba bizimle dalga mı geçiyorNeyin alt yapısını yapıyorsun diye de sorduk, cevap vermedi.
Tamam dıyelım kı adam cıdden ilgilendi hoslandı falan..
Ee dedik?
Cevap yok.
Boyle dıyınce de adamı kotuluyor.
Ama bu saat oldu hala ıkna olmamıs adamın ondan hoslanmadıgına orası da ilginc.
Adam hain adam kotu adam karısına ihanet ediyor dıyelım ok.
E suan adam burda degıl konu sahıbı burda, elbette konu sahıbıne amacın ne diyecegız.
Olmayan adama sabaha kadar kızalım elimize ne gececek?
Ama istiyor ki ya adam senı cok begendı dıyelım, ya da adama hakaret edelim.
Fakat kendısı sucsuz ona bısey demeyelim.
Keske oyle bır dunya olsa, etrafımızdaki herkes elestırıden nasibini alsa da bızı pas gecseler ama yok.
Bır olayın tarafıysan nasibini alırsın.
Adam tek basına kotu veya suclu degıl.
Ay bana erkek savundurttu ya.
Aynısını düşündümBizi sınamak için açmış bence konuyu
Biliyor ya bu tarz konularda hassasisiz genel olarak.
Bizi çıldırtmak istiyor ama gelmeyelim oyununa
Kaldı ki, mutsuz olmak insanların hemen şimdi şaaak diye boşanmasına yetmeyebiliyor. İnsanlar mutsuzken sevişip çocuk bile yapıyorlar, yıllarca bir çatı altında durabiliyorlar. Ooooh, bekle Allah bekle.Goruntulu konusmuslardır birbirlerine ıyı geceler dılemıs seni seviyorum ekledikten sonra uyumaya gıtmıslerdır.
Dısarıdan bakan mutsuz sansın onlari, mutsuz onlar deriz kim bilecek :)))
Tamma canım. Bu adamdan kaç kaçabildiğin kadar.Son 3-4 yıldır abimle samimi. Eşi ile çok daha önceden tanışmışlar diye biliyorum. Kaldı ki abim şimdiye kadar bana kendi arkadaşlarından birini ayarlamayı hiç düşünmedi.
Pardon da konu nerelere geldi. Karısını boşasın da beni alsın, aman karısıyla arası tüh kaka olsun diyen oldu mu size? Olmadı. Ama merak etmeyin. Herkes bu adamın evliliğini ultra über kutsal ilan etmiş madem ben de 10 yıl geçse dahi bu konuyu diri tutup evliliğindeki gelişmeleri yazıcam buraya.Kaldı ki, mutsuz olmak insanların hemen şimdi şaaak diye boşanmasına yetmeyebiliyor. İnsanlar mutsuzken sevişip çocuk bile yapıyorlar, yıllarca bir çatı altında durabiliyorlar. Ooooh, bekle Allah bekle.
Takıntılımısınız?Pardon da konu nerelere geldi. Karısını boşasın da beni alsın, aman karısıyla arası tüh kaka olsun diyen oldu mu size? Olmadı. Ama merak etmeyin. Herkes bu adamın evliliğini ultra über kutsal ilan etmiş madem ben de 10 yıl geçse dahi bu konuyu diri tutup evliliğindeki gelişmeleri yazıcam buraya.
28 yaşındaydın bide dimiPardon da konu nerelere geldi. Karısını boşasın da beni alsın, aman karısıyla arası tüh kaka olsun diyen oldu mu size? Olmadı. Ama merak etmeyin. Herkes bu adamın evliliğini ultra über kutsal ilan etmiş madem ben de 10 yıl geçse dahi bu konuyu diri tutup evliliğindeki gelişmeleri yazıcam buraya.
Dllffkfkfkfkfkf, yahu size ne adamın evliliğinden? Sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki? Yoldan geçen kadın. Falancanın kardeşi. Merak etmeyin, biz de salak değiliz yani. Anladık derdinizi.Pardon da konu nerelere geldi. Karısını boşasın da beni alsın, aman karısıyla arası tüh kaka olsun diyen oldu mu size? Olmadı. Ama merak etmeyin. Herkes bu adamın evliliğini ultra über kutsal ilan etmiş madem ben de 10 yıl geçse dahi bu konuyu diri tutup evliliğindeki gelişmeleri yazıcam buraya.
Ben daha önce de yazdım..
Evli erkeğin gösterdiği ilgi, karakter sahibi bir kadın için hakarettir.
İlgiye,sevgiye aç, zayıf karakterli kadın için övünç sebebi.
Herkes kendine göre bir yol izliyor işte.
Madem ben kimDllffkfkfkfkfkf, yahu size ne adamın evliliğinden? Sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki? Yoldan geçen kadın. Falancanın kardeşi. Merak etmeyin, biz de salak değiliz yani. Anladık derdinizi.
M Mutsuzcadi77 rumuzunun hakkını vermek istemiyorsan kim olursa olsun hiçbir zaman evli bir adamın bu tarz yaklaşımını alttan alma. Tavrını koy. Yakın bile davransa karşılık verme. Yoksa gerçekten mutsuz ve cadı olursun..
Her yalnız her hareketi ustune alınırsa yandık yahu.
Bende yalnızım napayım sımdı sigaramı yakayım diye cakmak uzatan adam ıcın 'kofteye bak cakmak uzattı bana kesin gozu var bende' mı dıyım.
Kepenk indirirken yardıma gelen genc cocuk ıcın, 'gencecık cocuk nasılda etrafımda pervane aman sabahlar olmasın mı' dıyım.
Napalım boyle boyle adamları yardım etmekten mi sogutalım
Bana ıyı aksamlar dedı cunku bana asık....
Yalnızlık kotu ilgi gormek super bısey evet ama, boyle degıl.
Bizi sınamak için açmış bence konuyu
Biliyor ya bu tarz konularda hassasisiz genel olarak.
Bizi çıldırtmak istiyor ama gelmeyelim oyununa
Tamma canım. Bu adamdan kaç kaçabildiğin kadar.
Evli adamlardan lütfen uzak durunuz.OnlR ne kadr şerefsiz olsa da siz olmayınız...
Takıntılımısınız?
Dllffkfkfkfkfkf, yahu size ne adamın evliliğinden? Sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki? Yoldan geçen kadın. Falancanın kardeşi. Merak etmeyin, biz de salak değiliz yani. Anladık derdinizi.
Bunu merak etmekte ki taa buralara kadar konu actıracak sekilde kafanıza takmanizda ki asıl sebep nedir ? Gösterdi ya da gostermedi belliki dikkatinizi çeken bazi davranışları olmus sizin çektiyse masadaki herkesinde çekmiştir.
Kotu algilanmak istemiyorsanız bir daha sizin muhabbet etmesine izin vermezsiniz bu kadar basit.
Normalde jiletle kazınıyor ciftler ama bunun karısı memleketine gıtmıs, bu da giderken kavga edince bu eve gelırım dedı.
Tabagımdakılerı ıgrenmeden yedi.
Benimle ilgilendi.
Bize anlatmak ıstedıgın bu
Ama boyle degıl.
Adam uyuyor ve sen saatlerdir sana asık olmadıgına ikna olmamıssın
Ya da dıyelım asık oldu sana.
Ee sonra ne olacak?
Iste onu bize itiraf etse hepimiz rahatlayacagız.
Onun yerine evet adam senden etkilenmiş baya, hoslanmıs dememızı bekleyip aslında duymak ıstedıgını duyup tertemiz sıyrılmak istiyor. Hıc suclanmadan.
Saatlerdir ıkna da olmamıs, Gıttım geldım aynı yerde aynı seyi sorguluyor.
Adam karısına sarıldı uyudu bile.
Goruntulu konusmuslardır birbirlerine ıyı geceler dılemıs seni seviyorum ekledikten sonra uyumaya gıtmıslerdır.
Dısarıdan bakan mutsuz sansın onlari, mutsuz onlar deriz kim bilecek :)))
Neyin alt yapısını yapıyorsun diye de sorduk, cevap vermedi.
Tamam dıyelım kı adam cıdden ilgilendi hoslandı falan..
Ee dedik?
Cevap yok.
Boyle dıyınce de adamı kotuluyor.
Ama bu saat oldu hala ıkna olmamıs adamın ondan hoslanmadıgına orası da ilginc.
Adam hain adam kotu adam karısına ihanet ediyor dıyelım ok.
E suan adam burda degıl konu sahıbı burda, elbette konu sahıbıne amacın ne diyecegız.
Olmayan adama sabaha kadar kızalım elimize ne gececek?
Ama istiyor ki ya adam senı cok begendı dıyelım, ya da adama hakaret edelim.
Fakat kendısı sucsuz ona bısey demeyelim.
Keske oyle bır dunya olsa, etrafımızdaki herkes elestırıden nasibini alsa da bızı pas gecseler ama yok.
Bır olayın tarafıysan nasibini alırsın.
Adam tek basına kotu veya suclu degıl.
Ay bana erkek savundurttu ya.
Tamma canım. Bu adamdan kaç kaçabildiğin kadar.
Evli adamlardan lütfen uzak durunuz.OnlR ne kadr şerefsiz olsa da siz olmayınız...
Dllffkfkfkfkfkf, yahu size ne adamın evliliğinden? Sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki? Yoldan geçen kadın. Falancanın kardeşi. Merak etmeyin, biz de salak değiliz yani. Anladık derdinizi.
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamıycam yazıcam. Babamın kuzeninin kızı 2,5 yıl evli olduğu eşinden geçen sene aniden sayılabilecek şekilde boşanmıştı. Ne olduğuna anlam verememiştik. Biz yarın birgün hamile olduğunu söyler, çocukları olur derken boşanmaları çok garibimize gitmişti. İlk zamanlar kimse birşey söylemedi niçin boşandıkları ile ilgili. Sonradan duyduk ki bu kız kocasını evlerinde bir kadınla aynı yatakta yakalıyor. Masanın üstündeki vazoyu kadının kafasına indirip kırıyor kadın her kimse kafasına bilmem kaç tane dikiş atılıyor. Sonra adam eşyalarını toplayıp evi terkediyor. Sonra da boşanıyorlar. Duyunca çok şaşırmış ve kadın adına üzülmüştük. Kadın şimdi 27 yaşında boşanmış çocuksuz olarak kaldı. Hergün sosyal medyada atarlı atarlı paylaşım yapıyor. Belki konumuzla ilgisi yok ama yazmadan edemedim.hepimizin başına zaman zaman böyle şeyler gelmiştir.
daha 3 aylık evliyken ve benim düğünlerine şahit olduğum bir andaval bana bir gün verip çıkalım birşeyler içip sohbet edelim demişti.
ee dedim hanımın nerede peki ?
iş için şehir dışındaymış, bu da alt tarafı muhabbet etmek istemiş. aman bir süslü laflar. yok sen çok eğlencelisin, arkadaşlığımız çok keyifli, nolacak bir akşam iki kadeh içsek ve daha bir sürü iltifat.
tabi dedim, eşin dönünce ona yazarım müsait bir gün de hep beraber çıkarız, sohbet ederiz.
bir daha gelemedi yanıma.
demek ki isteyen gayet güzel noktayı koyuyor.
Peki bizim buradan çıkarmamiz gereken sonuç ne ?Madem ben kim
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamıycam yazıcam. Babamın kuzeninin kızı 2,5 yıl evli olduğu eşinden geçen sene aniden sayılabilecek şekilde boşanmıştı. Ne olduğuna anlam verememiştik. Biz yarın birgün hamile olduğunu söyler, çocukları olur derken boşanmaları çok garibimize gitmişti. İlk zamanlar kimse birşey söylemedi niçin boşandıkları ile ilgili. Sonradan duyduk ki bu kız kocasını evlerinde bir kadınla aynı yatakta yakalıyor. Masanın üstündeki vazoyu kadının kafasına indirip kırıyor kadın her kimse kafasına bilmem kaç tane dikiş atılıyor. Sonra adam eşyalarını toplayıp evi terkediyor. Sonra da boşanıyorlar. Duyunca çok şaşırmış ve kadın adına üzülmüştük. Kadın şimdi 27 yaşında boşanmış çocuksuz olarak kaldı. Hergün sosyal medyada atarlı atarlı paylaşım yapıyor. Belki konumuzla ilgisi yok ama yazmadan edemedim.
Konuyla bu kadının ilgisi neMadem ben kim
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamıycam yazıcam. Babamın kuzeninin kızı 2,5 yıl evli olduğu eşinden geçen sene aniden sayılabilecek şekilde boşanmıştı. Ne olduğuna anlam verememiştik. Biz yarın birgün hamile olduğunu söyler, çocukları olur derken boşanmaları çok garibimize gitmişti. İlk zamanlar kimse birşey söylemedi niçin boşandıkları ile ilgili. Sonradan duyduk ki bu kız kocasını evlerinde bir kadınla aynı yatakta yakalıyor. Masanın üstündeki vazoyu kadının kafasına indirip kırıyor kadın her kimse kafasına bilmem kaç tane dikiş atılıyor. Sonra adam eşyalarını toplayıp evi terkediyor. Sonra da boşanıyorlar. Duyunca çok şaşırmış ve kadın adına üzülmüştük. Kadın şimdi 27 yaşında boşanmış çocuksuz olarak kaldı. Hergün sosyal medyada atarlı atarlı paylaşım yapıyor. Belki konumuzla ilgisi yok ama yazmadan edemedim.
Öffff tamam. Adam delimanyak aşık size. Tabağınızı bile sıyırmış iğrenmeden, totonuzun dibinden ayrılmamış bütün gün. Karısı ile de kavga edip duruyorlarmış zaten. Karısını boşayıp sizi alacak. Hadi mutlu olun.Madem ben kim
Kadın boşanmış ve çocuksuz kalmamış ki. Kurtulmuş. Allahın sevgili kuluymuş ki o adamdan çocuk yapmamış.Madem ben kim
Eeeee yani nasıl bir anlam çıkarmalıyız buradan?!Madem ben kim
Canım acaba bi destek mi alsan. Zihinin çok dağınık. Konudan konuya atlıyorsun ve hepsi birbirinden alakasız.Madem ben kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?