Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Neyin alt yapısını yapıyorsun diye de sorduk, cevap vermedi.
Tamam dıyelım kı adam cıdden ilgilendi hoslandı falan..
Ee dedik?
Cevap yok.
Boyle dıyınce de adamı kotuluyor.
Ama bu saat oldu hala ıkna olmamıs adamın ondan hoslanmadıgına orası da ilginc.
Adam hain adam kotu adam karısına ihanet ediyor dıyelım ok.
E suan adam burda degıl konu sahıbı burda, elbette konu sahıbıne amacın ne diyecegız.
Olmayan adama sabaha kadar kızalım elimize ne gececek?
Ama istiyor ki ya adam senı cok begendı dıyelım, ya da adama hakaret edelim.
Fakat kendısı sucsuz ona bısey demeyelim.
Keske oyle bır dunya olsa, etrafımızdaki herkes elestırıden nasibini alsa da bızı pas gecseler ama yok.
Bır olayın tarafıysan nasibini alırsın.
Adam tek basına kotu veya suclu degıl.
Ay bana erkek savundurttu ya.

Son 3-4 yıldır abimle samimi. Eşi ile çok daha önceden tanışmışlar diye biliyorum. Kaldı ki abim şimdiye kadar bana kendi arkadaşlarından birini ayarlamayı hiç düşünmedi.
Ne çok şey biliyorsunuz evlilikleri ile ilgili?

Acaba bizimle dalga mı geçiyor

Goruntulu konusmuslardır birbirlerine ıyı geceler dılemıs seni seviyorum ekledikten sonra uyumaya gıtmıslerdır.
Dısarıdan bakan mutsuz sansın onlari, mutsuz onlar deriz kim bilecek :)))
Kaldı ki, mutsuz olmak insanların hemen şimdi şaaak diye boşanmasına yetmeyebiliyor. İnsanlar mutsuzken sevişip çocuk bile yapıyorlar, yıllarca bir çatı altında durabiliyorlar. Ooooh, bekle Allah bekle.

Son 3-4 yıldır abimle samimi. Eşi ile çok daha önceden tanışmışlar diye biliyorum. Kaldı ki abim şimdiye kadar bana kendi arkadaşlarından birini ayarlamayı hiç düşünmedi.
Tamma canım. Bu adamdan kaç kaçabildiğin kadar.
Evli adamlardan lütfen uzak durunuz. OnlR ne kadr şerefsiz olsa da siz olmayınız...

Kaldı ki, mutsuz olmak insanların hemen şimdi şaaak diye boşanmasına yetmeyebiliyor. İnsanlar mutsuzken sevişip çocuk bile yapıyorlar, yıllarca bir çatı altında durabiliyorlar. Ooooh, bekle Allah bekle.
Pardon da konu nerelere geldi. Karısını boşasın da beni alsın, aman karısıyla arası tüh kaka olsun diyen oldu mu size? Olmadı. Ama merak etmeyin. Herkes bu adamın evliliğini ultra über kutsal ilan etmiş madem ben de 10 yıl geçse dahi bu konuyu diri tutup evliliğindeki gelişmeleri yazıcam buraya.

Takıntılımısınız?

28 yaşındaydın bide dimi

Dllffkfkfkfkfkf, yahu size ne adamın evliliğinden? Sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki? Yoldan geçen kadın. Falancanın kardeşi. Merak etmeyin, biz de salak değiliz yani. Anladık derdinizi.

hepimizin başına zaman zaman böyle şeyler gelmiştir.
daha 3 aylık evliyken ve benim düğünlerine şahit olduğum bir andaval bana bir gün verip çıkalım birşeyler içip sohbet edelim demişti.
ee dedim hanımın nerede peki ?
iş için şehir dışındaymış, bu da alt tarafı muhabbet etmek istemiş. aman bir süslü laflar. yok sen çok eğlencelisin, arkadaşlığımız çok keyifli, nolacak bir akşam iki kadeh içsek ve daha bir sürü iltifat.
tabi dedim, eşin dönünce ona yazarım müsait bir gün de hep beraber çıkarız, sohbet ederiz.
bir daha gelemedi yanıma.
demek ki isteyen gayet güzel noktayı koyuyor.

Dllffkfkfkfkfkf, yahu size ne adamın evliliğinden? Sizi ne ilgilendirir? Siz kimsiniz ki? Yoldan geçen kadın. Falancanın kardeşi. Merak etmeyin, biz de salak değiliz yani. Anladık derdinizi.
Madem ben kim
Bizi sınamak için açmış bence konuyu
Biliyor ya bu tarz konularda hassasisiz genel olarak.

Bizi çıldırtmak istiyor ama gelmeyelim oyununa
Evli adamlardan lütfen uzak durunuz. OnlR ne kadr şerefsiz olsa da siz olmayınız...
Takıntılımısınız?
Goruntulu konusmuslardır birbirlerine ıyı geceler dılemıs seni seviyorum ekledikten sonra uyumaya gıtmıslerdır.
Dısarıdan bakan mutsuz sansın onlari, mutsuz onlar deriz kim bilecek :)))
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamıycam yazıcam. Babamın kuzeninin kızı 2,5 yıl evli olduğu eşinden geçen sene aniden sayılabilecek şekilde boşanmıştı. Ne olduğuna anlam verememiştik. Biz yarın birgün hamile olduğunu söyler, çocukları olur derken boşanmaları çok garibimize gitmişti. İlk zamanlar kimse birşey söylemedi niçin boşandıkları ile ilgili. Sonradan duyduk ki bu kız kocasını evlerinde bir kadınla aynı yatakta yakalıyor. Masanın üstündeki vazoyu kadının kafasına indirip kırıyor kadın her kimse kafasına bilmem kaç tane dikiş atılıyor. Sonra adam eşyalarını toplayıp evi terkediyor. Sonra da boşanıyorlar. Duyunca çok şaşırmış ve kadın adına üzülmüştük. Kadın şimdi 27 yaşında boşanmış çocuksuz olarak kaldı. Hergün sosyal medyada atarlı atarlı paylaşım yapıyor. Belki konumuzla ilgisi yok ama yazmadan edemedim.

Peki bizim buradan çıkarmamiz gereken sonuç ne ?

Konuyla bu kadının ilgisi ne

Öffff tamam. Adam delimanyak aşık size. Tabağınızı bile sıyırmış iğrenmeden, totonuzun dibinden ayrılmamış bütün gün. Karısı ile de kavga edip duruyorlarmış zaten. Karısını boşayıp sizi alacak. Hadi mutlu olun.

Kadın boşanmış ve çocuksuz kalmamış ki. Kurtulmuş. Allahın sevgili kuluymuş ki o adamdan çocuk yapmamış.

Eeeee yani nasıl bir anlam çıkarmalıyız buradan?!
Sen burdan kendine pay biçsene kafasında vazo kırılan o.... Mu olmak istersin?!
Ne istersin?
Anlayamadık biz simdi bunu neden yazdın?
Bu kötü örneklerden ne gbi anlamlar çıkarıyorsun bilmiyoruz ama kafa yapın çok değişik. Kaç yaısndasın?
Hayttan bir beklentin yok mu? Evli bir adam sana ilgi gösterdi diye ne bu egoist tavırlar?
Kitap filan okuyor musun sen? Kendini geliştirme adına ne yapıyorsun?
Yoksa böyle evli çiftleri mi incelşyorsun ha bire

Canım acaba bi destek mi alsan. Zihinin çok dağınık. Konudan konuya atlıyorsun ve hepsi birbirinden alakasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…