- 8 Nisan 2017
- 57.254
- 306.001
- 698
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Kiz benim kalan tabağımi bile yedi demek istiyor yani o kadar sevecen bir tiple karşı karsiya neden tiskiniyorsunBunu sormanın sebebi ne? Evli adam sana ilgi göstermiş veya sen gösterdiğini zannetmişsin. Ne fark eder. Adam evli! Evli! Ayrıca artık tabağı alıp yemek nedir ya. Öğk!
Evet adam iştahla yemiş kalan yemeği neydi acaba İskender miBen konunun içeriğinden çok bu yemeğin ne olduğunu merak ettim
Peki niye söyleceğim yemeğe karıştı o halde? Bıraksaydı istediğimi yeseydim? Bana ısrar yapmasaydı?Cimrilik boyle bisey zaten, hesabı odemedıklerı halde kalan tabakları yerler.
Adamın senle isi yok bu arada, sende dert etme.
Yemeğin adı neydi diyeyim. Lokum ya da lokumluk mu öyle bişeydi. Et yemeğiydi.Ben konunun içeriğinden çok bu yemeğin ne olduğunu merak ettim
Bu sabah bir arkadasımla Bı saatliğine bulustum ve yedıgı seyden yemem konusunda ısrar etti. Vaktim yok kahve ıcıp donmem lazım dedım ve sustu.Peki niye söyleceğim yemeğe karıştı o halde? Bıraksaydı istediğimi yeseydim? Bana ısrar yapmasaydı?
İşte sorun o zaten. Bir insan neden öyle iğrenç bişey yapar? Bir sebebi olmalı mıdır? Bende kafama takıldı soruyorum işte.Bunu sormanın sebebi ne? Evli adam sana ilgi göstermiş veya sen gösterdiğini zannetmişsin. Ne fark eder. Adam evli! Evli! Ayrıca artık tabağı alıp yemek nedir ya. Öğk!
Mesele sadece tabak değil. Sorumu baştan tekrar oku istersen.Cimrilik boyle bisey zaten, hesabı odemedıklerı halde kalan tabakları yerler.
Adamın senle isi yok bu arada, sende dert etme.
Mesele adamdan ektılenmen.Mesele sadece tabak değil. Sorumu baştan tekrar oku istersen.
İstediğini yemeni engelleyen neydi? Kim olursa olsun ne kadar ısrar ederse etsin ne yiyeceğime kimse karışamaz. Benim midem benim zevkim. Bunun kırmayayım aman falanla alakası yoktur. Senin hayır onu yemeyeceğim demeni engelleyen neydi? Kırmamak için deme lütfen.Peki niye söyleceğim yemeğe karıştı o halde? Bıraksaydı istediğimi yeseydim? Bana ısrar yapmasaydı?
Bu sabah bir arkadasımla Bı saatliğine bulustum ve yedıgı seyden yemem konusunda ısrar etti. Vaktim yok kahve ıcıp donmem lazım dedım ve sustu.
Birilerinin bana ettıgı ısrar cokta umrumda olmaz benim, aklim fikrim var zira.
Bıraksaydı ıstedıgımı yeseydim nedir? ellerini veya agzını mı bagladı adam? Yoo.
Abinin yanında sana yurudugunu sanmiyorum.
Belli ki adamdan etkilenmıssın ama vazgec.
Adam suan karısına mangal yakmıs keyıf yapıyor olabilir.
Her ısrar ve harekete anlam yuklemek ıyı degıldır hele de karsımızdakı ınsan evlıyse...
Adam senden hoslanmıs etkilenmiş dememiz lazım.İstediğini yemeni engelleyen neydi? Kim olursa olsun ne kadar ısrar ederse etsin ne yiyeceğime kimse karışamaz. Benim midem benim zevkim. Bunun kırmayayım aman falanla alakası yoktur. Senin hayır onu yemeyeceğim demeni engelleyen neydi? Kırmamak için deme lütfen.
Beklenen cevap bu değil mi..Adam senden hoslanmıs etkilenmiş dememiz lazım.
Heheh. Ne hoşlancak ya? O an bi yokladı, umduğunu bulamadı, şimdi eve gitti unuttu yağni.Adam senden hoslanmıs etkilenmiş dememiz lazım.
Yorumlarına bakarsak bu. Ama oyle bi durum yok, adam suan karısı ile pazar keyfi yapıyor. Tavsiye ettıgı yemegı ve konu sahibini coktan unuttu.Beklenen cevap bu değil mi..
Yokladıgını da sanmiyorum. Kararsız durduysa konu sahıbı o da arkadasımın kardesı kardesımdır diyip bak bundan ye kefilim super bir yemek demıs olabılırHeheh. Ne hoşlancak ya? O an bi yokladı, umduğunu bulamadı, şimdi eve gitti unuttu yağni.
Orası öyle muhakkak. Hatta bence konu sahibi de etkilendi ki bu kadar yazıp yorum bekliyor.Yorumlarına bakarsak bu. Ama oyle bi durum yok, adam suan karısı ile pazar keyfi yapıyor. Tavsiye ettıgı yemegı ve konu sahibini coktan unuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?