Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Böyle durumlarda ne yapmanız gerektiğini söyliyeyim ya tersleyin yada soğuk olup uzak durun neyin zorundaydınız anlamadım ki bellliki utangaç bir yapınız var aşamamışsınız sessizce uzaklaşın bu gibi şeylerde bende soğuk biriyim kimse yaklaşamıyor yaklaşanada sessizce uzaklaşıyorum yada tersliyorum siz neden yapamadınız anlamadım ?

Yardım etmiş tamam.Bu sizin sürekli ona göbek bağı gibi bağlı olmanıza sebep olamaz ki.Belliki farklı hissetmissiniz yaklaşımını,sırf bu yüzden mesafeli olmaliydiniz.Hayatta hepimize bazı konularda yardımcı olan insanlar oluyor,bu onların her tavrını sineye çekeceğimiz anlamına gelmez.Cok basit bir manevrayla rahatsız olduğunuzu hissettirip mesafeyi koyabilirdiniz.Tabi gerçekten rahatsız olduysaniz..

Bilmemek en büyük mutluluktur derler.
Mecburen yaptım , bilmiyordum ki... ne güzel bahaneler.
Bir konu vardı daha yeni burada.
Evli adamla sevgili olmuş, karısı yokmuş gibi düşünmeye çalışıyormuş
Sonra fotoğraflarina denk gelince yıkılıyormus falan

Değişik bir psikoji o da anlamak mümkün değil.

Tamam konu sahıbı sonuc.
Dıyelım kı adam senden hoslandı etkilendi.
Ne degısecek onu merak ediyoruz?
Konu sahibinin bahanesi bu bence vardır böyle insanlar ilgi görünce herkes aşık bana der severler ilgiyi sonra şey derler ay adamın sevgilisi/eşi/nişanlısı var ama benle ilgileniyor çok yanlış birşey onu kötülemeliyim hemen herkese söylemeliyim ama ona karşı bişey yapmamalıyım ilgiyi kesmemeli :) ah kahretsin çok mükemmelim :) gibi gibi

Bilmem mi..
Benım donemimde evlı adamı bırak, ortama bır cocuk girdi ilk yanındaki arkadasın begendı ya cocugu, sevgılı olsunlar olmasınlar o cocuk artık senin ıcın kardes oluyordu.
Yardım herkes eder birbirine, bu benden hoslandı demek degıl kı.
Zaten nahos bı durum varsa da ortada, ustune neden dusunursun kı.
Konu orda kalır.

İlgiye aç olan kadın evli erkeğin gösterdiği ilgiden hoşnut olur bence. Yoksa normali bunu hakaret olarak algılamaktir. Evli erkekle birlikte olan kadının konumu bellidir. Sen ne cesaret bana yakınlık kurmaya çalışıyorsun diyemiyorsa zayıflık vardır fazlasıyla.

Evet benim içinde böyledir eğer bir erkeğin bir partneri varsa partnerini tanı tanıma senin için kardeşten öte olamaz ben böyle bilirim ama etrafıma bakıyorum herkes partneri olsada amaan diyor ona yürüyor bu ayıp birşeydir sen kimsin ki ? istersen çok güzel ol çok başarılı ol neyi değiştirir sen kimsin ki senin ne haddine partneri olan birine yan gözle bakmak ? istersen kusursuz ol napalım bu hakkı sana güzel olman mı tanıyor ? bunların alayı iğrençler Allah uzak tutsun böylelerini bizden

Karakter eksikliği

Bence yanlış soru soruyorsun, sorman gereken soru şu olmalıydı; evli barklı olduğunu bildiğimi bilen abimin arkadaşı, abiminde olduğu ortamda bana bu kadar yürüyecek yüzü nereden buldu ve beni ne gözle görüyor olmalıydı. Zira azıcık ahlak ve edep sahibi bir kadının hoş karşılamayacağı bir durum zira başınıza gelen. Ama sizin takıldığınız nokta çok sığ geldi bana , ne duymak istiyorsunuz, adam size ilk görüşte aşık olduğunu mu? Üzgünüm ama adamın size karşı sizin ima ettiğiniz anlamda bir amacı varsa o da sadece sizi yatağa atmak, zira insan duygusal bir yakınlık hissettiği birine karşı, ilk görüşmede bu kadar cüretkar olmaz. Bence çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.

'' 40 kere dersen olur'' lafına çok inanmıştır belki.

Nasıl tersleyebilirdim? Adam abimin samimi ve bir mal konusunda kendisine gebe olduğu bir arkadaşı. Bende bunları bile bile o kadar insanın içinde tokat çakacaktım ya da rencide edecektim öyle mi? Dediğim gibi geçen yıl bana da sözlü olarak bir yardımda bulunmuştu. Kendi bile karısını düşünmüyorken ben niye karısını düşüneyim ayrıca?

Utangaç bir yapısı olan kişi buraya konu açıp sorgular mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…