Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

cumartesi tam gün çalışma.evde çamaşırlar ve tozlar beni bekliyor.yapılması gereken bir yemek var.üstelik gribim ama yinede su an halimden memnunum ..ilerde çocuk olunca baslicak asıl yorulma..

kesinlikle bende sabah ofisteki herkese dediğim cumartesi çalışma yasağı olsa keşke..

benimkide öyle sofradan arkamdan 1 tabak alıpta yardım etmez.laf edince de sen geçimsiz oluyorsun..

şimdi bende 1 de çıkcam napıcam bilmiorum bi yanım gezmek istio bi yanım kayınvalideye git diı bi yanım annene git dio öbürrrr yanımdaaaa evde yattt dioooooooooooooooooooooooooo

kesinlikle bende sabah ofisteki herkese dediğim cumartesi çalışma yasağı olsa keşke..
keşke..bu şekilde olan hep bize oluyor.tüm gün gidiyor.evde işler bekliyor.gözün koltukta acaba ne zaman dinleneceğim derken akşamı yapıyoruz..

şimdi bende 1 de çıkcam napıcam bilmiorum bi yanım gezmek istio bi yanım kayınvalideye git diı bi yanım annene git dio öbürrrr yanımdaaaa evde yattt dioooooooooooooooooooooooooo
gezzzzz öyle şansın varsa ve evde yattt sonrasındaaa cnm.vallaha k.valideydi,kendi annemizdi,eşimizdi derken gönül eyleyeceğim diye ömrümüz vicdan azapları ile geçiyor..

aynen alışveriş yapasım var evdede durasım var herşeyi yapasım geliyor karar veremedim

keşke..bu şekilde olan hep bize oluyor.tüm gün gidiyor.evde işler bekliyor.gözün koltukta acaba ne zaman dinleneceğim derken akşamı yapıyoruz..
kadın olmak zor.(süsümüz,adetimiz,ilk gecemiz ,doğum ,çocuk,ev işleri) allah bizlere kolaylık versin.

benim eşimde yardım şöle dursun özellikle batırıyo sırf ben yapamadı olayım diye yemekte sıkıntı yok ama annesinin yaptığı yemekleri seviyo ben aynısını yapsam burun kıvırıyo

AY beni anlatmışsın işte bi farkımız benim eş yemek konusunda yardım eder ama ev bulaşık ütü vs. onların hepsi bende hatta yemek yapıyor sağ olsun ama gelin görünki mutfak resmen talan ediliyor bütüm gece o yurken ben mutfak topluyorum .. bide geçen akşamda diyor kızım annen dötü bana dayadı diye ağlasam mı gülsemmi bilemedim şimdi kızda hasta akşam 5 te yattım onda öteki gece acilde geçirdik geceyi 6:30 ta geldik sabah iş için 7:30 ta kalktık

şanslı olsaydım anamdan erkek doğardım al işte neyse temizlik yok ütü yok dün yaptım bugün napcağımı karar veriyim :)

çalışan anne olmak çok zor
sabah 6.30 da kalk kendin giyin çocuğunu giydir tabi o saate kadar elli kere uyanıyosun onun kalkmalaırndan
3-4 saaatlik uyku ile çocuğu annene bırak işe git geri gel çocuğu al evce gitt
yemek yap ye iç tabi bizim kızla aralarda çok uğraşıyosun uyut
haşatın çıkmış vaziyette yataga yat
cumarteside çalışırsan bugün kü gibi evi afedersiniz b... götürür off offf

Valla bende çok yoruluyorum. Artık uykusuz dolaşmaktan leyla oldum yemin ederim. Keşke biz çalışan evli bayanlar için haftalık izin günü sayısı 2'ye çıkarılsa. Çünkü tek bi gün izinli olduğumuzda napıcamızı neye yetişicemizi ayarlamaya çalışmaktan yine dinlenemiyoruz ki

Ben de 1 e kadar.

Evde yapılacak o kadar çok şey var ki..

Benim eşim ctsi çalışmıyor mesela. Evde kızımla şimdi.

Böyle olunca çok ters orantı oluyor, motivasyon düşüyor.

çocuk herşeye değer..
Bütün enerjim onun olsun hiç sorun değil aşkla yaparım hizmetini..
Ama onunla bitmiyor işte herşey..
kendi bakımın, evin bakımı, eşe ilgi, yemek..
zaten eşimle başbaşa bi dakika geçiremiyoruz artık, evlilik nasıl monotonlaşır bebeğimden sonra öğrendim.
öyle çık gez dolaş, evde birbirine sarılıp film izle, ona özel giyin süslen falan.. onlar ne ola ki?
Okadar parçalanıyoruz ki.. sinemaya gitmek bile boşa zaman kaybı gibi geliyor.
Böyle hayat mı olur ya? hayat mı bu?
off konu sahibi resmen hayatı sorgulattın bana :)

Ben de 8'e kadar çalışıcam. Yarın da öyle. Ama çookk şükür pazartesi izinnn, uyucaaammmmm cok cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…