Çalışan memur kadın, bizden daha üstün bir varlık sanırım. Onlar şu an hafta sonunu yaşıyor.Valla bende çok yoruluyorum. Artık uykusuz dolaşmaktan leyla oldum yemin ederim. Keşke biz çalışan evli bayanlar için haftalık izin günü sayısı 2'ye çıkarılsa. Çünkü tek bi gün izinli olduğumuzda napıcamızı neye yetişicemizi ayarlamaya çalışmaktan yine dinlenemiyoruz ki
Devletin eline para geçecek bir şey olsaydı kesin el atarlardı bu konuya. Gelir vergilerini almak için maaşların bankadan alma zorunluluğunu çıkardıkları gibi..GÜZEL FİKİR TAYYİP'E SORMAK LAZIM BUNU
Çalışan memur kadın, bizden daha üstün bir varlık sanırım. Onlar şu an hafta sonunu yaşıyor.
ALLAHTAN SİZE BİR HEDİYE TABİKİ VAZGEÇİLMEZ ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ ÇALIŞMAK ZORUNDAMISINIZ ACABA KUSURA BAKMAYIN MERAK ETTİMDE :)
Neden bu kadar uzun?Ben de 8'e kadar çalışıcam. Yarın da öyle. Ama çookk şükür pazartesi izinnn, uyucaaammmmm cok cok
ne kadar giriyor ki eve yetmiyor sizeEvet, maalesef şiddetle çalışmak zorundayım.
Evde ki gelir ve gider tablosundan biraz bahsetsem sen ek ş yap scrolllock dersin.
Eşimin iş ve maddi konularda ne kadar dikiş tutturamadığıyla alakalı burda bile konu açmıştım diye hatırlıyorum.
SAAT 1 BENİMDE BİR GEÇMEDİ Kİ SAAT BUGÜNBurada olan herkes bugün çalışıyor mu?
valla sırf tekrar annesinde yemek yiyelim diye yapıyor dün akşam gemiş bunumu yaptın sonra bi baktım bu ne biçim ütü yapılışı diye geldi sen beni bunlamı insan içine çıkarcan diye resmen psikolojik baskı herkes bayılır yemeğime eşimin çamaşırına kadar ütülerim ama yaranamıyom bide çalışıp maaş doğru kocaya işten çıkcam derim hemen hayır der ailemi arar çıkmasın işten konuşun diyeYahu beğenmezme yemesin, yeterli bulmuyorsa kendi temizlesin.
Bunca hengamenin içinde bi de eşinin triplerine mi takıyorsun kafanı?
Boşveeer..
Ben hem çalışıyorum hemde 7\24 iki yaşındaki oğluma bakıyorum....
kendi dükkanımız var alt katını oğluma göre düzenledim hem oğluma bakıyor hemde çalışıyorum...
çok yoruluyorum çok ta mutsuzum... ev iş çocuk hiçbir sosyal hayatım yok...
Burası olmasa hiç geçmeyecek. Ben de kızın ödevleri için internetten arama yapıyorum. Güzel fikirler çıkıyor, evde yapılacak aktiviteler falan..Zaman dolduruyoruz ctsi günleri işte.SAAT 1 BENİMDE BİR GEÇMEDİ Kİ SAAT BUGÜN
toplamda 3bin lira kadar.ne kadar giriyor ki eve yetmiyor size
ne iş yapıyorsun arkadaşım?
kendi dükkanınsa hem geç kapatırsın hem iznin olmaz bizden daha zor durumun.
eşin dışarıda mı çalışıyor?
Evet, maalesef şiddetle çalışmak zorundayım.
Evde ki gelir ve gider tablosundan biraz bahsetsem sen ek ş yap scrolllock dersin.
Eşimin iş ve maddi konularda ne kadar dikiş tutturamadığıyla alakalı burda bile konu açmıştım diye hatırlıyorum.
Neden bu kadar uzun?
Kaçta iş başı yapıyorsun?
Ben hem çalışıyorum hemde 7\24 iki yaşındaki oğluma bakıyorum....
kendi dükkanımız var alt katını oğluma göre düzenledim hem oğluma bakıyor hemde çalışıyorum...
çok yoruluyorum çok ta mutsuzum... ev iş çocuk hiçbir sosyal hayatım yok...
ZOR ya esnaflık .en azından biz mesai bitince gidiyoruz.evimize ...Bayan kuaförüyüz canım eşimle birlikte çalışıyoruz zaten... ne annem ne kayınvalidem kimse bakmıyor çocuğa napalım bizde dükkanda bakıyoruz.. iş olmayınca çok geç kapatmıyoruz.. pazar günleride izinliyiz..
para hiç artmıyormu pekitoplamda 3bin lira kadar.
ve evimiz, eşimin dükkanı falan kira
e bi de bebeğimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?