Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Çalışan memur kadın, bizden daha üstün bir varlık sanırım. Onlar şu an hafta sonunu yaşıyor.

GÜZEL FİKİR TAYYİP'E SORMAK LAZIM BUNU
Devletin eline para geçecek bir şey olsaydı kesin el atarlardı bu konuya. Gelir vergilerini almak için maaşların bankadan alma zorunluluğunu çıkardıkları gibi..

ALLAHTAN SİZE BİR HEDİYE TABİKİ VAZGEÇİLMEZ ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ ÇALIŞMAK ZORUNDAMISINIZ ACABA KUSURA BAKMAYIN MERAK ETTİMDE :)

bugün de akşama kadar çalışıyorum, kızım sürekli arıyor ne zaman geleceksin diye. ev işlerini hiç söylemiyim valla. şimdi gel de aklın işte olsun!

ALLAHTAN SİZE BİR HEDİYE TABİKİ VAZGEÇİLMEZ ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ ÇALIŞMAK ZORUNDAMISINIZ ACABA KUSURA BAKMAYIN MERAK ETTİMDE :)

Evet, maalesef şiddetle çalışmak zorundayım.
Evde ki gelir ve gider tablosundan biraz bahsetsem sen ek ş yap scrolllock dersin.
Eşimin iş ve maddi konularda ne kadar dikiş tutturamadığıyla alakalı burda bile konu açmıştım diye hatırlıyorum.

Ben hem çalışıyorum hemde 7\24 iki yaşındaki oğluma bakıyorum....
kendi dükkanımız var alt katını oğluma göre düzenledim hem oğluma bakıyor hemde çalışıyorum...

çok yoruluyorum çok ta mutsuzum... ev iş çocuk hiçbir sosyal hayatım yok...

ne kadar giriyor ki eve yetmiyor size

Yahu beğenmezme yemesin, yeterli bulmuyorsa kendi temizlesin.
Bunca hengamenin içinde bi de eşinin triplerine mi takıyorsun kafanı?
Boşveeer..
valla sırf tekrar annesinde yemek yiyelim diye yapıyor dün akşam gemiş bunumu yaptın sonra bi baktım bu ne biçim ütü yapılışı diye geldi sen beni bunlamı insan içine çıkarcan diye resmen psikolojik baskı herkes bayılır yemeğime eşimin çamaşırına kadar ütülerim ama yaranamıyom bide çalışıp maaş doğru kocaya işten çıkcam derim hemen hayır der ailemi arar çıkmasın işten konuşun diye

ne iş yapıyorsun arkadaşım?
kendi dükkanınsa hem geç kapatırsın hem iznin olmaz bizden daha zor durumun.
eşin dışarıda mı çalışıyor?

SAAT 1 BENİMDE BİR GEÇMEDİ Kİ SAAT BUGÜN
Burası olmasa hiç geçmeyecek. Ben de kızın ödevleri için internetten arama yapıyorum. Güzel fikirler çıkıyor, evde yapılacak aktiviteler falan..Zaman dolduruyoruz ctsi günleri işte.

AYNEN BEN 2 AYLIK ÜYEYİM VALLA KADINLAR KULUBU OLMASA ZAMAN GEÇMİYOR

ne iş yapıyorsun arkadaşım?
kendi dükkanınsa hem geç kapatırsın hem iznin olmaz bizden daha zor durumun.
eşin dışarıda mı çalışıyor?

Bayan kuaförüyüz canım eşimle birlikte çalışıyoruz zaten... ne annem ne kayınvalidem kimse bakmıyor çocuğa napalım bizde dükkanda bakıyoruz.. iş olmayınca çok geç kapatmıyoruz.. pazar günleride izinliyiz..

Neden bu kadar uzun?

Kaçta iş başı yapıyorsun?

halimize bak ya ..ne kadar doluyuz aslında.hep bu duygu ve düşüncelerimizi bastırarak yaşıyoruz malesef..

ZOR ya esnaflık .en azından biz mesai bitince gidiyoruz.evimize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…