Bayan kuaförüyüz canım eşimle birlikte çalışıyoruz zaten... ne annem ne kayınvalidem kimse bakmıyor çocuğa napalım bizde dükkanda bakıyoruz.. iş olmayınca çok geç kapatmıyoruz.. pazar günleride izinliyiz..
bende muahsebebende muhasebeciyim inanın size mesaj yazmaktan işimi unuttum
hangi il ve ilçedesin acaba cnmbende muahsebe
kız ne artması :) :)para hiç artmıyormu peki
UYYY NE YAPTUN DAAAA AMAN ALLAHIMMMMkız ne artması :) :)
ben yetmiyor diyorum sen artırmaktan bahsediyorsun :)
zaten sadece aylık ödediğimiz toplam kira tutarı 1400 lira.
gerisini sen düşün :)
NE İŞİ YAPIYORSUNUZ MESELA BEN KABLOkaysrı o.s.b :)
Allahtan eşim çalışmak zorundasın diye dikte etmiyor bana.valla sırf tekrar annesinde yemek yiyelim diye yapıyor dün akşam gemiş bunumu yaptın sonra bi baktım bu ne biçim ütü yapılışı diye geldi sen beni bunlamı insan içine çıkarcan diye resmen psikolojik baskı herkes bayılır yemeğime eşimin çamaşırına kadar ütülerim ama yaranamıyom bide çalışıp maaş doğru kocaya işten çıkcam derim hemen hayır der ailemi arar çıkmasın işten konuşun diye
UYYY NE YAPTUN DAAAA AMAN ALLAHIMMMM
mobilya :)NE İŞİ YAPIYORSUNUZ MESELA BEN KABLO
SÜPER :dmobilya :)
Hafta sonu TAM GAZ TEMİZLİKevli çalışan bayanlar durumlar nasıl yoruluyormusunuz?
hem çalışmak hem eş çok zor evlenmeden önce kıskançlıktan çalıştrmam diyodu şimdi paranın sıcaklığı fikrini değiştirdi. valla bide çocukla ilgilen bişeyler öğret diyo ya ben çocuğumla en iyi şekilde ilgileniyom zaten 1 ay önce ailelerin girdiği bir tartışmamız oldu ondan sonra o benim ailemle konuşmadı ama ben onun annesini hergün çocuğu alırken bırakırken kv yi görmek zorundayım birde zaten aynı binadayız tek çocuğu bu kadar sevmesem bir dk çekmem ama sevdim evlendimAllahtan eşim çalışmak zorundasın diye dikte etmiyor bana.
senin hayatını zorlaştıran çalışman değil eşin bence..
huzurun olsa üstesinden gelirsin ama bi de yaranamayınca insanın hiç biş yapası gelmez.
EN ZORU SENİN İŞİN VALLA BENİMKİDE ÖYLE NE KOYARSAM ÖNÜNE YER ARADA SOFRAYI KALDIRIR HALILARI BERABER HATTA BAZEN TEK O ÇIRPAR EVİ SÜPÜRÜR BEN İŞTEYKEN EN AZINDAN O YÖNDEN ŞÜKÜR DİYELİMEvli, calisan ve hamile bir bayan olarak soyluyorum, gercekten cok yorucu. Onceden bile isimi ucu ucuna yetistirirken simdi koca karnimla yarim yamalak yapicam diye ugrasiyorum. Cok sukur ki esimden yana sansliyim, ne koyarsam onu yer, diger ev islerimi elestirmez, becerebildigi kadar da yardim eder Allah razi olsun. Bebegimiz gelince biraz daha yorulacagiz, Allah gucunu verir insallah:)
Çocuk olsa naparız demişsin?
Anlatıyım :)
Sabah kendin hazırlanmadan onu hazırlarsın, o bi dakika yerinde durmaz sen strese girersin.Bütün gün göremeyeceğin için kızmaya da kıyamazsın.Bu yüzden her sabah işe geç kalırsın.
Akşam 7 de döndüğünde ona sarılıp öpüşmekten hiç bi iş yapamazsın, o da seni özlemiştir paçandan ayrılmaz zaten.
Yemek mi yapsam onunla mı ilgilensem çamaşırlarımı assam, ütü mü yapsam, evi mi toparlasam bulaşıklarımı yıkasam uzanıp dinlensem mi diye ikilemdeyken yapacaklarını da unutursun.
Stresle yemek hazırlama, sofra kurma ve çay demleme durumundan sonra altını değiştirirken oynaşırsın biraz.Bu arada BELKİ eş de koca poposunu kaldırıp bi sofrayı toplayıverir.
Çocuğunun mamasını hazırlarsın, off yine doyamadım yavruma diye diye yatırır uyutursun.
Bu arada saat 10 olmuştur bile.
Çayını içersin, belki iki televizyona bi bakarsın.
Sonra yarın için çocuğun yemeğini çantasını hazırlarsın.(kayınvalidem de kalıyor)
Duş alır üstünü giyinir yatarsın.
Gece saatte bir uyanan bebeğini dakikalarca pışpışlar, emzirir parça pinçik uyku uyursun(!)
Sabah kalktığında gözlerin uykusuzluktan balon olmuş.. vücudun yorgun.
Kendin hazırlanmadan onu hazırlar...
(kısır döngü)
canım Allah kolaylık versin..biz eşlerimizin ailelerine özen gösteriyoruz ama birazda onlar düşünse keşke..e tabi maddi katkıyı görünce istermi işten ayrılmanı..hem çalışmak hem eş çok zor evlenmeden önce kıskançlıktan çalıştrmam diyodu şimdi paranın sıcaklığı fikrini değiştirdi. valla bide çocukla ilgilen bişeyler öğret diyo ya ben çocuğumla en iyi şekilde ilgileniyom zaten 1 ay önce ailelerin girdiği bir tartışmamız oldu ondan sonra o benim ailemle konuşmadı ama ben onun annesini hergün çocuğu alırken bırakırken kv yi görmek zorundayım birde zaten aynı binadayız tek çocuğu bu kadar sevmesem bir dk çekmem ama sevdim evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?