Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

evet hem iş hem çocuk zor olur ama en azından bütün gün dizinin dibinde :) ben çoook özlüyorum.
süper, iş şartların çokta zor değilmiş ama neticede kuaför yani.. biz kadın milletini memnun etmek ayrı bi iş gücü zaten.

Allahtan eşim çalışmak zorundasın diye dikte etmiyor bana.
senin hayatını zorlaştıran çalışman değil eşin bence..
huzurun olsa üstesinden gelirsin ama bi de yaranamayınca insanın hiç biş yapası gelmez.

ben daha bekarken bile istemsizce şikayet ediyorum Allah kolaylık versin size hanımlar

BENDE İSTANBULDAYIM GERÇEKTEN ZOR KİRALAR EN AZ 600 ZOR BULURSUN 700-800 ZATEN ALDIĞIMIZ MAAŞ 1000 LİRAYI GEÇMEZ PÖFFFF

hem çalışmak hem eş çok zor evlenmeden önce kıskançlıktan çalıştrmam diyodu şimdi paranın sıcaklığı fikrini değiştirdi. valla bide çocukla ilgilen bişeyler öğret diyo ya ben çocuğumla en iyi şekilde ilgileniyom zaten 1 ay önce ailelerin girdiği bir tartışmamız oldu ondan sonra o benim ailemle konuşmadı ama ben onun annesini hergün çocuğu alırken bırakırken kv yi görmek zorundayım birde zaten aynı binadayız tek çocuğu bu kadar sevmesem bir dk çekmem ama sevdim evlendim

Evli, calisan ve hamile bir bayan olarak soyluyorum, gercekten cok yorucu. Onceden bile isimi ucu ucuna yetistirirken simdi koca karnimla yarim yamalak yapicam diye ugrasiyorum. Cok sukur ki esimden yana sansliyim, ne koyarsam onu yer, diger ev islerimi elestirmez, becerebildigi kadar da yardim eder Allah razi olsun. Bebegimiz gelince biraz daha yorulacagiz, Allah gucunu verir insallah:)

EN ZORU SENİN İŞİN VALLA BENİMKİDE ÖYLE NE KOYARSAM ÖNÜNE YER ARADA SOFRAYI KALDIRIR HALILARI BERABER HATTA BAZEN TEK O ÇIRPAR EVİ SÜPÜRÜR BEN İŞTEYKEN EN AZINDAN O YÖNDEN ŞÜKÜR DİYELİM

Şu anda vücut olarak değil beyin olarak pelte gibi oluyorum.
Evde yapacaklarımı da kafamda planlıyorum. Bir de onun stresi giriyor işin içine.

Eve gidince bazı şeyleri eşimden rica ediyorum. Sağolsun bir kere bile geri çevirmedi beni.

İşte bunların en azından yarısını eşin yapmalı. El insaf ya.

Ben açımdan çocuk olduğunda eşimi rahatsız etmemek, yardım istememek mümkün değil.
Halden anlayan koca şart.

canım Allah kolaylık versin..biz eşlerimizin ailelerine özen gösteriyoruz ama birazda onlar düşünse keşke..e tabi maddi katkıyı görünce istermi işten ayrılmanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…