Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Selvisevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
25
4
3
31
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Eşimin yakın arkadaşı kalmıştı bizde 1 hafta filan ama bende yakından tanıyor, görüşüyordum çocukla. Sıkıntı olmadı açıkcası.

ben esimin neredeyse tum arkadaslarini tanirim ve benim icin sorun olmaz.

bir kez esimin boyle bir talebini reddettim, o kisi de is arkadasiydi ben tanimiyordum, cocuklar tanimiyordu ve cocuklarin okula baslama zamanlariydi, baska zaman olsa kabul ederdim ama oyle bir zamanda cok stres yapacagimizi dusundum ailecek ve kabul etmedim.

ama o ev ikinizin ve ikinizin de soz hakkiniz var,
biraz siz biraz esiniz fedakarlik yapacak.
Ornegin yatiya kabul etmeseniz ama aksam gec saate kadar oturma seklinde kabul etseniz ikiniz icin de oluru var mi ?

neye dayanarak istemiyorsunuz mesela?
eşiniz çok mu saf bir adam bilmez mi iyiyi kötüyü?
ona mı güvenmiyorsunuz

Evde aile harici yatılı misafir istememek çok keskin ve abartı bir tavır bana göre. Ne oluyor yani bekar biri evinizde kalınca? Eşiniz arkadaşına güveniyor ki davet etmiş, siz de kadın arkadaşınızı çağırabilirsiniz. Sadece tanımadığınız bir kişi olduğu için bir hafta bana fazla geldi ama kim olursa olsun süre uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…